reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja też po Zmierzchu zaczęłam czytać książki a wampirach Anna Rice raczej mi nie leży za to znalazłam inne też fajne np.
1. Seria Dom nocy. P.C. CAST i Kristin CAST "Naznaczona" "Zdradzona" trzecia część będzie później.
2.Cassandra Clare "Miasto kości" i "miasto popiołów", trzecia część wkrótce
3. Sada ŚWIAT NOCY. L.J. Smith "Świat nocy" "Świat Nocy 2 Wybrani Anioł Ciemności Pakt Dusz" te czekają na mnie na półce jeszcze nie czytane.

widzę, że gusta mamy identyczne- ja też już to wszystko przeczytałam i czekam na kontynuację. Do tej listy polecić mogę także:
Szeptem- Becca Fitzpatrick
Matwy aż do zmroku i U martwych w Dallas- Charlaine Harris
Mroczny Sekrat- Libba Bray
Nowicjuszka, Wielki Mistrz, Gildia Magów, Uczennica Maga- Trudi Canavan- może nie o wampirasz ale w tematyce fantasy- czarownice, magia i miłość
No i już stary ale superaśny Labirynt- Kate Moss ( a także jej nowa książka Grobowiec)

Pozdrawiam wszystkich Walentynkowo i przesyłam moc uścisków

reklama
witam walentynkowo:-)

Kajdusiu
mi tez mrowki po calym ciele chodzily jak sluchalam tego wykonania Halleluja
pieknie zaspiewala

Anecznik ja Cie rozumie, czulabym sie podobnie gdyby ostatnio powiedzial mi ze jednak jest corka, mimo ze sie jeszcze nie nastawialismy to bym sie czula jakby ktos mi tego synusia zabral
to normalne ze potrzebujecie troche czasu na przestawienie

mam nadzieje ze nasz Jasiek pozostanie juz chlopcem bo zaszalalam z ciuszkami meskimi i w glowie mam wizje pokoju dzieciecego z piratami a nie z wrozkami;-)

Dziewczyny zycze Wam na te Walentynki zeby Walenty cale dnie goscil u Was, duzo milosci, spokoju i harmonii w zwiazkach

Załączniki

• walentynki.jpg
    walentynki.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 34
Witam, w końcu :-) bo od poniedziałku nie mogłam oderwać się od książek. No i cała saga Zmierchu przeczytna. Nareszcie bo zaczęłam mieć przez nią problemy (mąż się na mnie pogniewał bo przez prawie tydzień ignorowałam go i siedziałam z nosem w książce).

To teraz przeczytaj jeszcze Intruza tej samej autorki :-)

Witam,

przepraszam że się wtrącę ale Intruz nie fajny ....... mnie się nie podobał.

Pzdr.
Basia

Witam Was Kochane Walentynkowo:)Ja zjadłam obiadek i skończyłam masę do ciasta:)Teraz czekamy na teściów:)A jak tam u Was Walentynki??

paulka82 - to faktycznie masz utrudnienie na taką pogodę autobusami w ciąży jeździć tyle czasu :-( no, ale skoro to było w piątek to jeszcze jest nadzieja, że ktoś odeśle w miarę szybko :-)
anczenik - oj to przepraszam :zawstydzona/y: nie wiem skąd mi sie tak zakodowało. W każdym razie na prawdę masz ciekawie z chłopca przestawiałaś sie na dziewczynkę, a teraz znowu na chłopca :-D można soebie w głowie namieszać
nemezizaki - właśnie postać Lestata to tragiczna nuda w jej książkach, wlekące sie do niczego nie prowadzące opisy górują :-) a Lestat traci swój urzekający charakter :rofl2:
Ja też oczywiście składam życzenia walentynkowe :-p awszystkiego najkochyańszego! :-D

Jezu dziewczyny co ja zrobiłam?!!!!!!!!!
Wyprałam telefon!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:
Moze to nie smieszne, bo jednak to telefon,ale normalnie sie nasmialam,az mi prawie lzy polecialy,aleto bardziej z tego jak to napisalas:tak:
Wspominałyscie o ruchach, ja moja Maję zwykle czuje kilka razy dziennie:-D:-D, staram sie obserwować w których mniej wiecej godzinach jak aktywna no i wychodzi mi na to że kopie tak średnio co 3 godz,
Ja tez staram sie obserowac ruchy, kiedy najczescie sie porusza,ale mam metlik. Za jakis zaczne sobie zapisywac. Teraz zauwazam,ze po 6rano rusza sie dosc mocno, chyba sie przyzwyczail, ze i ja wstaje wtedy,bo maz budzi mnie wychodzac do pracy. i...cos jeszcze chcialam napisac,ale...zapomnialam :crazy:
pochwalę się Wam co wczoraj upolowałam w ciuch-budzie:-):-D dla mojej córeczki
a ja wlasnie dzis zrobilam niezle zakupki. Strasznie jestem zadowolona, bo trafilam na czadowe okazje. Mam piekna wiklinowa kolyske z przenosnym koszem. cudna. Fotelik samochodowy, i bujaczko-lezaczek-ale to mojej siostrze,bo takie damskie kolory:tak:a ja dla mojego mezczyzny juz lezaczek mam...chyba,ze bedzie tak jak u Anecznika... i u nas ptaszek jednak odfrunie w ktoryms tygodniu. to naprawde szok! bo jednak czlowiek juz sie nastawil. dlugo sie przyzwyczajam do chlopca,a teraz jakbym miala ponownie sie przestawiac....Za jakies 3 tyg pojdziemy na USG3d. Tylko dzis kupilam troche 'meskich' ubranek:eek:Sa super!!:tak:ale Nic wiecej nie kupuje do usg 3d!!!!Najwazniejsze jednak jest zdrowie i prawidlowy rozwoj.
Pozdrawiam wszystkich i zycze udanych Walnetynek!

reklama
Do góry