ja mam zgagę bardzo często niezależnie czy pomieszam słodkie z ostrym, czy zjem mniej czy więcej...a te migdały i inne to nic mi nie pomagawięc męczę się praktycznie cały dzień:-(Ja też właśnie kupiłam pączki, wszystko przez to że tyle o nich dzisiaj piszecie:-) Ale położyłam je i leżą jakoś ochota mi przeszła;-)
Lencja niezłe masz połączenia smakowe, nie zagryzłabym pączka ogórkiem kiszonym o fuuuuu.
A co do smaków w ciąży to mi się wiecznie chce czegoś ostrego, a potem umieram bo mam taką zgagę wieczorem, ale cóż
reklama
Lencja
:)
Karis mi na zgagę pomaga ciepłe kakaoja mam zgagę bardzo często niezależnie czy pomieszam słodkie z ostrym, czy zjem mniej czy więcej...a te migdały i inne to nic mi nie pomagawięc męczę się praktycznie cały dzień:-(
witam wszystkie brzuchatki i smacznych paczusiów życzę
ja właśnie pałaszuję trzeciego i pewnie na nim się nie skończy, a po za tym
chyba mam dzisiaj kiepski dzień, nie wyspałam się i jeszcze ten śnieg tak ciągle sypie, ja chcę juz wiosnę
nie mam weny na pisanie póki co
wiec tylko zyczę udanych wizyt
ja właśnie pałaszuję trzeciego i pewnie na nim się nie skończy, a po za tym
chyba mam dzisiaj kiepski dzień, nie wyspałam się i jeszcze ten śnieg tak ciągle sypie, ja chcę juz wiosnę
nie mam weny na pisanie póki co
wiec tylko zyczę udanych wizyt
ja mam zgagę bardzo często niezależnie czy pomieszam słodkie z ostrym, czy zjem mniej czy więcej...a te migdały i inne to nic mi nie pomagawięc męczę się praktycznie cały dzień:-(
ja na swoje wielkie szczęście nie maiłam zgagi i mam nadzieję ,że może mnie to ominie:-)
życzę ci tego moja droga żeby cie ta zgaga nie dopadła, bo to okropieńtwoja na swoje wielkie szczęście nie maiłam zgagi i mam nadzieję ,że może mnie to ominie:-)
lencja wypróbuje, ale takie na ciepłym mleku czy na wodzie, bo podgrzanego mleka nie zniosę
C
cobra18
Gość
witajcie. ja chce zeby juz bylo poniedzialek,ide na 3d) dzisiaj znowu do pracy, niestety w niedziele tez;/ ma byc ruch stulecia, a dziewczyna ktora pracuje za mnie w weekendy podobno nie da rady,wiec musze ja isc po co przyjmuja ludzi ktorzy sobie nie poradza,nie wiem.. od dwoch dni mam wrazenie ze umre w tej pracy, o godz 18 nachodzi mnie kryzys,robi mi sie duszno,slabo i najchetniej chcialabym isc do domu,az plakac mi sie chce,nie ma jak i gdzie usiasc ani nic.z dnia na dzien mam wiecej pracy,nie mam czasu sie przez 5godz np napic .. chca mnie zajechac, mowie Wam.
koriander
Fanka BB :)
A ja wyszperalam w piekarnii cos na ksztalt paczka i jestem przeszczesliwa
karo85 brzmi super, ja planuje wizyte w spa jak juz bede bardzo gruba i zalamana swoim wygladem czyli w okolicach kwietnia
Lencja mmm paczek z toffi, nie mialam jeszcze przyjemnosci A gdzie kupujesz, u Lenkiewicza? Czy moze Zyska?
neti u mnie jest troche zamieszania z jezykami, bo chociaz mowie plynnie po holendersku, to z mezem jakos nie mozemy sie przestawic i do siebie nadal po angielsku mowimy A wiec pewnie beda trzy, chociaz moze postaramy sie jeszcze to zmienic...Najwazniejsze zeby rodzic zwracal sie do dziecka w swoim ojczystym jezyku. Najfajniejszy (a moze najtrudniejszy) jest ten pierwszy okres rozwoju mowy, kiedy dziecko uzywa dla siebie najlatwiejszych do wymowienia slow i w jednym zdaniu miesza jezyki Mojej kolezanki corcia (tata Anglik, mama Polka) jest rozbrajajaca jak mowi " chce cookie" i inne takie
karo85 brzmi super, ja planuje wizyte w spa jak juz bede bardzo gruba i zalamana swoim wygladem czyli w okolicach kwietnia
Lencja mmm paczek z toffi, nie mialam jeszcze przyjemnosci A gdzie kupujesz, u Lenkiewicza? Czy moze Zyska?
neti u mnie jest troche zamieszania z jezykami, bo chociaz mowie plynnie po holendersku, to z mezem jakos nie mozemy sie przestawic i do siebie nadal po angielsku mowimy A wiec pewnie beda trzy, chociaz moze postaramy sie jeszcze to zmienic...Najwazniejsze zeby rodzic zwracal sie do dziecka w swoim ojczystym jezyku. Najfajniejszy (a moze najtrudniejszy) jest ten pierwszy okres rozwoju mowy, kiedy dziecko uzywa dla siebie najlatwiejszych do wymowienia slow i w jednym zdaniu miesza jezyki Mojej kolezanki corcia (tata Anglik, mama Polka) jest rozbrajajaca jak mowi " chce cookie" i inne takie
Lencja
:)
No ja to tylko na mleku pije.. z tego co wiem to właśnie ciepłe mleko ma takie właściwości łagodzące... Z woda nie próbowałam, nie wiem czy zadziała..lencja wypróbuje, ale takie na ciepłym mleku czy na wodzie, bo podgrzanego mleka nie zniosę
A może spróbuj z zimnym mlekiem? Chyba lepiej niż z wodą...
reklama
C
cobra18
Gość
gosiagro mam umowe zlecenie ,nic nie moge,o prace dostane na poczatku kwietnia, o ile dozyje do tego czasu:-(