reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A ja właśnie wróciłam ze sklepu, zrobiłam sobie kawkę (bezkofeinową) - to będzie chyba moja 3 w ciąży :) na talerzyku mam 2 pączusie.... Chyba nie umiałabym im się już oprzeć... Jeden jest z marmoladką,a drugi z toffi :) :rolleyes:

A z tym śniegiem to jakaś masakra:crazy:

reklama
Ja też już zjadłam przed chwilą jednego pączusia a wszystko przez was smaka robicie a wiem że póżniej mama przyniesie z ulubionej ciastkarni a wtedy na jednym się nie skończy może na pięciu poprzestane :-pkurcze ale teraz po tym pączku mi się ogórka kiszonego zachciało:eek:

Ja też już zjadłam przed chwilą jednego pączusia a wszystko przez was smaka robicie a wiem że póżniej mama przyniesie z ulubionej ciastkarni a wtedy na jednym się nie skończy może na pięciu poprzestane :-pkurcze ale teraz po tym pączku mi się ogórka kiszonego zachciało:eek:

hahahah ale masz niezłe połączenie smakowe :)

A swoją drogą to jak u Was jest z zachciankami ?
Ja w sumie to jako takich za bardzo nie mam... Miałam fazę na jedzenie w ilościach dużych twarożków wiejskich - dzień bez twarożku to był dzień stracony ;-) często zajadam się ogórkami ale świeżymi - nie kiszonymi, no i mam apetyt na lody.
A Wy ?

Ja w sumie to jako takich za bardzo nie mam... Miałam fazę na jedzenie w ilościach dużych twarożków wiejskich - dzień bez twarożku to był dzień stracony ;-) często zajadam się ogórkami ale świeżymi - nie kiszonymi, no i mam apetyt na lody.
A Wy ?

ja tez miałam fazę na lody, ale troche już mi przeszło, za to mam ciągła ochotę na zielonego ogórka i słonecznik:-D

hahahah ale masz niezłe połączenie smakowe :)

A Wy ?
niestety ja mam nieustanne chcice na słodkie, będę miała z czym walczyć po porodzie, ech te kilogramy....

Witam się z rana przy pączku i herbatce :)
Ja mam o tyle dobrze, ze w pracy mam dzisiaj tyle pączków ile dam rade zjeść :)

Witam nowe mamusie ( [FONT=&quot]Agala[/FONT][FONT=&quot], ewalalook). [/FONT]Z dnia na dzien coraz nas więcej :)
[FONT=&quot]karo85[/FONT] - a pochwalisz się gdzie dokładnie byłaś?? :) Może namówie męża, żeby też coś takiego mi zafundował :)
[FONT=&quot][/FONT]

ja byłam w Ambasadzie Urody na ul. Wilczej
pakiety wellness - Ambasada Urody - Warszawa
i mogę polecić z całego serca:-)

dziumdzia84 - ja tez slyszalam,ze wizz air wpuszcza do 34,czy 36 tyg, nie wiem czy zalezy to od tego czy widac brzuch,czy nie. Na wszelki wypadek wzielabym zasiawdczenie od lekarza,albo ubrala sie 'na szeroko' Ja mam zamiar jechac do pl w maju,nie wiem jeszcze czy samolotem,czy autem,ale wtedy to juz chyba moge miec problemy ...jak cos wybiore lot, czy british airways,zeby miec wiecej miejsca i pozniej lepsze linie do latania dla mego dziecka,heehe.
Ja w pl najpierw poszlam do lekarza,gin dala mi zestaw standardowych badan,ktore mam wykonac i pozniej poszlam do niej ponownie.
askut - ale duza corcunia! super,grtauleje,ciesze sie,ze wszystko ok! :tak:Niezlym paczusiem bylas jak sie urodzilas! Ja wazylam 4250 i mialam 64cm,moj synus moglby byc troche mniejszy..:tak:
lena - sliczne buciki :tak:
anecznik - :laugh2:niezly ten Twoj facet!! :laugh2:alez sie usmialam,a Ty na pewno przesadzasz!!
Gryzka, emalia - gratuluje udanych wizyt:tak:
Anik79 i Asnecja -powodzenia na dzisiejszych wizytach
Agala, ewalalook - witam nowe mamusie,piszcie czesto!!
Lencja - ja ostatnio mam duzo wieksza ochote na slodkie,baaardzooo slodkie, miod i bezy moge jest na zamiane!! a poza tym to nie moge przelknac nic na co w tej chwili akurat nie mam ochoty. :eek:

Pyszne są pączusie z różanym nadzieniem
także z advocatem bardzo sobie cenię
na te z marmoladą patrzę kosym oczkiem
a gdyby tak zrobić je z wędzonym boczkiem?

Ja też właśnie kupiłam pączki, wszystko przez to że tyle o nich dzisiaj piszecie:-) Ale położyłam je i leżą jakoś ochota mi przeszła;-)
Lencja niezłe masz połączenia smakowe, nie zagryzłabym pączka ogórkiem kiszonym o fuuuuu.
A co do smaków w ciąży to mi się wiecznie chce czegoś ostrego, a potem umieram bo mam taką zgagę wieczorem, ale cóż:-D

reklama
Lencja niezłe masz połączenia smakowe, nie zagryzłabym pączka ogórkiem kiszonym o fuuuuu.
A co do smaków w ciąży to mi się wiecznie chce czegoś ostrego, a potem umieram bo mam taką zgagę wieczorem, ale cóż:-D

:-D Zdec to nie moje połączenia tylko ewelinki307
Ja chyba takich mieszanek też bym nie przełknęła, choć.. nigdy nie mówię nigdy bo nie wiem na co może mnie jeszcze najść:-p
Idę robić obiadek, dziś zapiekana karkóweczka

Do góry