Dziękujemy bardzo za gratulacje

Ja póki co się powstrzymywałam przed zakupami, które mogłyby by być tylko do jednej płci przypasowane. Ponadto mam obiecane, że sporo ubranek dostanę więc nawet gdy mam chęć (a mam!

) to staram się nie kupować. Te malutkie ubranka tak niedługo będą przecież dobre, że nie można mieć ich nieograniczonej ilości. Ponadto mam pewien problem z ustaleniem rozmiaru - dzieci w mojej rodzinie rodzą się duże, żeby nie powiedzieć bardzo duże... Bratowa w październiku urodziła synka - prawie 5 kg i 61 cm. To jej trzecie dziecko i trzecie takie duże. Kuzynka dwie córki urodziła w podobnych wymiarach...Moja Malutka też nie jest już taka malutka jak na 22 tc więc nastawiam się na to, że będzie spora - tak więc może nawet i rozmiar 62 będzie tylko przez moment dobry.
Kajdusia - ja nie mam parcia na to aby moje dziecko miało wszystko nowe. Będzie miało nowe to co musi być nowe - tak jak np materac do łóżeczka a inne rzeczy kupie tylko wtedy nowe gdy wśród otrzymanych będzie mi czegoś brakowało. Bardzo fajny ten Wasz pomysł z kontem dla dziecka.
AniaCh83 - do tego łóżeczka już się troszkę przymierzaliśmy, aż w końcu zapadła decyzja. Cenę ma rzeczywiście przystępną, prostą, ciekawą formę, szufladę no i jest bukowe - a mnie na tym zależało.
Eagle -oj trudno się powstrzymywać przez zakupami, trudno

a tu jeszcze 4 miesiące
Gosiago - ciekawe czy kolejnych niespodziane nie będziemy miały ;-)
Olimpia - pokaż nam potem sukieneczkę, jestem ciekawa jak Ci wyjdzie
Ewuś - tylko spokój i rozwaga może Was uratować. Podpisuję się pod zdaniem innych dziewczyn, na spotkanie idź ale nie staraj się teraz angażować w nic więcej jak przyjaźń. Jeśli ktoś kocha potrafi zrozumieć drugą osobę i poczekać, być obok nie oczekując wiele w zamian. A Ty jesteś młodziutka, masz już sporo za sobą ale jeszcze więcej Cię w życiu czeka. Musisz pamiętać, że decydujesz teraz już za całą Waszą trójkę!
Askut, Iwwka, Dziumdzia, Gryzka - czekamy na wieści z wizyt
Anecznik i Czarna wiedźma - motywacji i zapału do pisania Wam życzę
Ita85, Kasiulka1980 - a jeżeli chodzi o tętno to ja wiem jakie jest bo mi lekarz pokazuje zawsze wyświetlacz aparatu, którym mierzy tętno
Koriander - na wydruku z usg nigdy nie miałam tętna zaznaczonego .. ale muszę raz jeszcze przejrzeć...