czarna wiedzma
Skromna i Gospodarna ;-)
czarna wiedźma uwielbiam czytać Twoje posty, zawsze sie śmieję do laptopa wtedy a mój twierdzi że chyba mi gorzej:-)
Robię co moge! ;-);-);-)
Kajdusia, cholera ja juz serdecznie pier**lę tę tutejszą służbę zdrowia, jak tak dalej pójdzie to zacznę rozważać poród w domu przy asyście męża i naszych trzech psów i trzech kotów Czytam sobie właśnie w neciku o okolicznych lekarzach i co widzę? - jak nie jakiś kolezka co to się trudni aborcjami u prostytutek, to pan "nie wiem, nie potafię, nie znam się na tym", albo tez inny wizjoner z urojeniami w stylu "wierzę w to że nadal żyjemy w czasach okrągłego stołu". Chyba więc zostanę przy tym moim bo on za to w fajnych polarach chodzi no i nie ma wąsa a to tez można uznać za jakiś plus skoro ciężko się dopatrzec innych;-);-);-)
Aaaaa, a jeszcze co do ciuszków, to ja Ci powiem że poza pojedynczymi wyjątkami spowodowanymi zjawiskiem pt.: "silne działanie hormonów w sklepach z dzieciącą odzieżą", ja zamierzam wszystko zakupić na allegro (uzywane zestawy oczywiście mam na myśli). Szkoda mi kasy na ciuszki które Jaga moze raz moze dwa razy założy. Wolę na co innego wydać - na przykład na nianię z dobrym zasięgiem - koniec końców życie towarzyskie jest baaardzo istotne przecież ;-)
Ostatnia edycja: