reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

AniaCh83 to się nie postarałaś;-) myślałam że nam tu przepowiesz która co i kiedy urodzi?:-)
ita85 ja też nigdy nie pytałam ile ono wynosi
czarna wiedźma uwielbiam czytać Twoje posty, zawsze sie śmieję do laptopa wtedy a mój twierdzi że chyba mi gorzej:-)

reklama
Właśnie wróciłam z baliku w przedszkolu, też sobie potańczyłam, a co :-D:-D
:-)
czarna wiedźma- jakiś koszmar z tym nowym lekarzem, aż się wierzyć nie chce :wściekła/y: To już wszyscy lekarze w Twojej okolicy? A może uda się znaleźć mniej renomowanego, a bardziej się starającego...
koriander- dobrze, że chorobsko "przeszło bokiem" :-) Zdjęcia jakieś wkleję wieczorkiem może... A jak tam Wasz remont? Komnata i łoże dla księżniczki już są?
Agi78- no to wygrzej się teraz porządnie przy kaloryferku:-)
sealet- no i terazmi dopiero podpowiadaszz tymi okularkami i kredką? :angry: Buuu, nie wpadlam na to :eek: No to był czarodziej nieco oszukany....:sorry: Ale i tak był jedyny!
Anik- mam nadzieje, że u Ciebie też już po chorobie! No to fajna byłaby para z Piotrusia i Wiktorii :-)
Olimpia- to Ty sama szyjesz kreację na bal dla córci? :szok::szok:Łał, jak uszyjesz to się pochwal!
Anecznik- zwierzaki super, ale co ten Harnaś robi Kaśkowi? :eek::baffled: Jako imienniczka protestuję ;-)
emalia- śliczny ten Twój kotek
ewuś- trzymam kciuki za dobre decyzje i za Twoje szczęście... Często zaznaczasz, że ten chłopak Cię kocha, a nie napisałaś co Ty do niego czujesz....
Ita- to bbdziewuszki z kujawsko- pomorskiego będą się nieźle bić o Twojego Tymka;-)

Przepraszam, że nie odpisałam wszystkim, ale muszę szybko obiad robić, bo zaraz do pracy jeszcze musze uciekać...

ita85 a nie dostajesz wydruku po badaniu usg? Tam czesto podane jest tetno, moze po prostu lekarz o nim nie wspomnial

po usg dostaję tylko zdjęcia,a zawsze wydruk z wynikami wkłada do karty:confused2:
jak byłam na 4D to oprócz zdjęć dostałam wydruk ale przejrzałam go przed chwilą i albo nie ma tam tętna albo nie mogę rozszyfrować:no:
obejrzę dziś film z usg tam były różne wyniki więc może coś uda mi się wyłapać.ważne że dwóch lekarzy mówiło że jest wporządu(albo prawie-bo dużej wady zagrażąjącej nie ma,ale przy serduchu lekarz zastanawiał się i coś mówił że w mięśniach serca być może jest coś co ma się wchłonąć,i nie mamy się tym przejmować-24lutego idziemy jeszcze raz się temu przyjrzeć)

Właśnie się zorientowałam, że to już 6 miesiąc ciąży leci :-) Jak to szybko minęło :-) Zostały jeszcze teoretycznie 3 miesiące :-D Oj brzmi to krócej niż 15 tygodni :-)Jak ten czas leci :-D

Właśnie wróciłam z baliku w przedszkolu, też sobie potańczyłam, a co :-D:-D
:-)

Ita- to bbdziewuszki z kujawsko- pomorskiego będą się nieźle bić o Twojego Tymka;-)

to fajnie że się na balu pobawiłaś:-Djakieś zdjęcie wstaw:tak:
a co do prawdopodobnie jednego bbchłopaka bynajmniej czerwcowego to ogólnie jestem w szoku:szok: bo ostatnio wśród rodziny i znajomych same chłopaki, ja to już się bałam że będzie musiał bić się o dziewuszki:-p:-p:-p

reklama
Do góry