reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Gniesha - jeju mam nadzieje,ze bedzie dobrze wszystko.
czarna wiedzma - wspolczuje takiego uzerania sie z konowalami. Bezmyslni sa Ci lekarze, traktuja nieraz jak produkty w fabryce,nie pamietajac o tym,ze w gabinecie kazdy liczy na indywidualne podejscie.

sealet - obie siostry mego meza mieszkaja na stale we Wloszech, maja wloskich mezow i dzieci. Chlopaki mowia po polsku i wlosku,oczywsice lepiej po wlosku ze wzgledu na miejsce zamieszkania, szkole i cale otoczenie. Ich babcia przyjezdza do nich na kazde wakacje min na2-3miesiace,wiec co roku odswiezaja sobie zasob slow,poza tym maja tez tam czasem kosntakt z Polakami, no i czasem przyjezdzaja do Polski. Uwazam,ze powinno sie o to dbac,zeby dzieci umialy i nie zapomnialy ojczystego jezyka ktoregos z rodzicow, zeby nie ograniczac ich kontaktu z rodzina.

Lencja - bardzo ladne lozeczko i przystepna cen.a Fajnie,ze szuflada przykrywana.

Moje dziecie ma zawsze tetno powyzej 150.

Powodzenia na wszystkich dzisiejszych wizytach!!!

Aaaa,co misie dzis snilo?!?! :laugh2: Byl juz czerwiec i weszlam na nasze forum, tam cala masa zdjec czerwcowych dziedziczkow. Byly rozne, grubutki, rumiane i chudsze blondynki, usmiechniete i spiace. Wszystkie przeslodkie. Szkoda,ze nie pamietam tylko ktore do kogo nalezalo. Jaki to byl mily sen...:rofl:

reklama
AniaCh83 ale miałaś super sen:-) fajnie byłoby mieć już nasze maleństwa przy sobie:-D:-D

czarna wiedzma masz pecha do tych lekarzy:-( życzę Ci abyś jak najszybciej uporała się z tą infekcją!!!

I ja popieram Koriander w całej rozciągłości:tak:
Ewuś, ładnymi słowami jeszcze nic nie zbudowano. Nie to zeby nie były w ogóle potrzebne, ale nich się chłop za jakieś działanie weźmie jesli chce coś udowodnić a nie za pisanie SMS-ków. Wyobrazam sobie że teraz musi byc Ci cięzko tym bardziej że wkoło mnóstwo "szczęsliwych mężatek" i innych takich "szczęśliwych", a Ty sama bidna i to jeszcze na dodatek z dwójką maluchów w brzuchu i pewnie tez chciałabyś to grono "parowiczek" zwłaszcza w tej sytuacji zasilić, Ale nie ma co się rzucać na pierwszy lepszy kąsek. Nie ma co tez uzywać wielkich słów o tym że on będzie "całe zycie na Ciebie czekał" i takie tam, bo to takie tam "miętkie słowka" jak ja na to mówię - nie warto się na nie nabierac ani nimi mamić, bo naprawdę rzadko kiedy stoją za nimi fakty. Wiesz, to takie teksty dobre dla niskobudżetowych komedii romantycznych;-);-);-)
Kicia ja myślę, że ty po prostu patrz uważnie i wnioski wyciągaj. Niech się coś chłop postara jak mu zalezy, bo SMS-ka ckliwego to i ja Ci mogę wyskrobac jak mi numer swój podasz:-D Bądź czujna! Obydwoje macie czas. Nigdzie się chyba Wam nie spieszy. A on przecież i tak poczeka, nie?;-)
A weź jeszcze poprawkę na to że zazwyczaj niestety panowie w wieku 23 lat to mało kiedy mają cokolwiek wspólnego z dojrzałością (choć ola Boga obym się myliła w tym przypadku!)...Dlatego podchodź na luzie do tego pana, nie spinaj się i nie nastawiaj na jakieś cuda. Pożyjemy - zobaczymy, jak to u nas we wsi baby gadają;-)

A tętno mojej Jagi - 144

Askut - miłego podglądania, czekamy na fotki!

Anecznik - ja od jakichś dwóch godzin usilnie staram się wziąc za drugi rozdział, tylko dziwnym trafem ciągle mi tu jakieś forum wskakuje na pulpit ;-)

Ostatnia edycja:
zastanawia mnie dlaczego ja jako jedyna albo nieliczna nie znam tętna swojego Bobasa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:?ani razu lekarz mi nie wspomniał,a ja nie wpadłam na to żeby zapytać:wściekła/y:?

Moja córcia ma 133 więc nie wiem czy do końca musi mieć wysokie jak piszecie, że od 140 dziewczynka:)Chyba, że płeć się zmieni":)

Anecznik - ja od jakichś dwóch godzin usilnie staram się wziąc za drugi rozdział, tylko dziwnym trafem ciągle mi tu jakieś forum wskakuje na pulpit ;-)
:-D:-D:-D:-D a to ci psotliwe forum, zeby tak bez proszenia wyskakiwac

ita85 a nie dostajesz wydruku po badaniu usg? Tam czesto podane jest tetno, moze po prostu lekarz o nim nie wspomnial

reklama
zastanawia mnie dlaczego ja jako jedyna albo nieliczna nie znam tętna swojego Bobasa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:?ani razu lekarz mi nie wspomniał,a ja nie wpadłam na to żeby zapytać:wściekła/y:?

Ja się nigdy nie pytam lekarza o tętno płodu ale po wizycie zawsze mam wpisane do karty ciąży w odpowiedniej rubryce. Możliwe że też masz.

Do góry