reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja pierwsze usg mialam jak poszłam pierwszy raz do gina:tak:kolejne będę miec po 12 tyg czyli 19.11:-)

Mój mężczyzna pojechał własnie po kebeb, bo straszną mam ochotę:-p:-D Jest tu w pobliżu taki mały lokal, pyszny kebeb robią i całkiem niedrogo:-D

Miłego wieczorku

reklama
Hej. :-)
Własnie skończyłam robić sałatkę, teraz tylko czekam na TŻ.:tak: Później ogladamy ten nowy serial "Grzeszni i bogaci" :-D;-)
Też tak macie? Bo ja co chwila biegam do toalety. :confused:

reklama
Cześć dziewczyny!!

Nie było mnie cały dzień, bo byłam u mamy a tam nie ma internetu i teraz jak wróciłam do domu to 7 stron do nadrabiania tylko dzisiaj. Produkujecie strasznie.
Pewnie koło czerwca będzie z dwadzieścia razy tyle

Weekend fajny, szkoda że się skończył, bo jutro niestety będzie trzeba iść do pracy:no::no:
Witam wszystkie nowe czerweczki, bodajże izia_tsz się do nas dopisała:-D Serdecznie witamy:-D

Ostatnia edycja:
Do góry