ewelinka307
Fanka BB :)
Ja już też wstałam i wcinam śniadanko oczywiście przy bb u mnie też słoneczko świeci od rana odrazu w lepszym humorku się wstaje:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dwa dni miałam do niczego:-( Piątkowy wieczór ryczałam w ramionach męża nie wiem dlaczego,więc chyba to tylko hormonyiiwka a co ci tak BLEEEE??????? mam nadzieje ze tylko hormonki!
Chyba wszystkie tak czasami mamy.. Glowa do gory, to zawsze mija Zrobice cos szalonego dzisiaj, cos czego dawno nie robiliscie, chociaz wiem ze trudno przelamac chandre, ale sprobuj iiwkaDwa dni miałam do niczego:-( Piątkowy wieczór ryczałam w ramionach męża nie wiem dlaczego,więc chyba to tylko hormony
Zrobiłam zdjęcia naszej dotychczasowej 'wyprawki" więc zaraz kleję co i jak Ale nie ma tego dużo
A tak wogóle to mam wszytkiego dość i ciężko mi jakoś tak:-(