reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzień dobry
my też już po śniadanku a teraz także kaweczka i BB
u nas dziś bardzo leniwie sie zapowiada, większych planów brak, zobaczymy co dzień przyniesie
miłego dnia dla wszystkich życzymy

Witajcie i znowu trochę sniegu popruszyło, ciekawe kiedy ta zima się skonczy?
zdec - jak dzisiaj sampoczucie? ja ostatnio wieczorami mam takie wrazenie, ze brzuch jest jak balon i się napina, ale to chyba tak po całym dniu jedzenia i w ogóle, przynajmniej mam taka nadzieje:tak:
lena - i jak farbowanie wyszło;-)?
Wszystkim mamusiom życzę udanej niedzieli:-D

Ja też się już Witam....
U nas dosyć ponuro, ale za to czuję jak się moja maleńka rusza (wczoraj nawet parę razy mocniej kopnęła) więc humorek i tak mi dopisuje....
Ja oczywiście podobie jak Wy wstałam rano (chociaż ja wyspana!!!) , zrobiłam sobie śniadanko i pałaszuję je teraz siedząc przed laptopem....To już chyba nałóg!!!!
Życzę Wam miłego dnia Dziewuszki!!!!

A ja jeszcze przed śniadankiem bo dopiero co się zwlekłam z łóżka, wyjątkowo dobrze mi sie dzisiaj spało :-D
U nas za oknem nie ma słoneczka :-( ale mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj się pojawi.

Miłego dnia dziewczynki :tak:

Witajcie kochane forumki, my wyspani na maksa, oczywiscie zanim maz sie wygrzebie z lozka zdaze was troche poczytac :-D

Mam nadzieje ze wczorajsze panny mlode przezyly wspanialy niesapomniany dzien (i noc :-p:-p:-p), i ze szybko nam o nim opowiedza :tak::tak:

Wczoraj nie zagladalam ale: Zyraffka wszystkiego najlepszego, spelnienia wszystkich marzen i wspanialego lekkiego rozwiazania!!! Sto lat kochana!!!

izia doczytalam o twoich problemach, kurcze az tak zle sie zrobilo? Porozmawiajcie na powaznie (moze warto skorzystac z czegos w stylu poradni malzenskiej?) ze soba, 16 lat to kawal czasu, na pewno znacie sie dobrze i moze to tylko chwilowe spiecie ktore da sie rozwiazac?

cobra ty tam sie trzymaj mocno kobieto, bo z tego co piszesz latwo nie jest. Jakies postepy z kolega z pracy? ;-)

iiwka a co ci tak BLEEEE??????? mam nadzieje ze tylko hormonki!

agi78 te ruchy sa wspaniale, prawda? :-D

Wczoraj upieklam ciasto z owocami, zabieramy je dzis do znajomych u ktorych jemy obiadek, a potem razem do kina, strasznie mam ochote na taka nasiadowke :blink: Widze ze wiele z was mialo kucharska inspiracje :-D
Ja bardzo poprosze przepis na murzynka, bo mam do niego sentyment, moja mama zawsze robila, a ja jakos nigdy jeszcze.. :tak: Gosiu** jesli mozesz to poprosze!

Warszawianki gratuluje udanego ( i licznego) spotkania!! Beda jakies relacje?

Tak czytam co wczoraj pisalyscie i az sie wzruszylam, rzeczywiscie kazdy dzien z wami na forum wpisal sie juz w moje zycie :tak: Ja tam sie bardzo ciesze ze jestescie :tak:

Ostatnia edycja:
iiwka a co ci tak BLEEEE??????? mam nadzieje ze tylko hormonki!
Dwa dni miałam do niczego:-( Piątkowy wieczór ryczałam w ramionach męża nie wiem dlaczego,więc chyba to tylko hormony:tak:
Zrobiłam zdjęcia naszej dotychczasowej 'wyprawki" więc zaraz kleję co i jak:tak: Ale nie ma tego dużo:-D
A tak wogóle to mam wszytkiego dość i ciężko mi jakoś tak:-(

reklama
Dwa dni miałam do niczego:-( Piątkowy wieczór ryczałam w ramionach męża nie wiem dlaczego,więc chyba to tylko hormony:tak:
Zrobiłam zdjęcia naszej dotychczasowej 'wyprawki" więc zaraz kleję co i jak:tak: Ale nie ma tego dużo:-D
A tak wogóle to mam wszytkiego dość i ciężko mi jakoś tak:-(
Chyba wszystkie tak czasami mamy.. Glowa do gory, to zawsze mija :tak: Zrobice cos szalonego dzisiaj, cos czego dawno nie robiliscie, chociaz wiem ze trudno przelamac chandre, ale sprobuj iiwka :blink:

Do góry