reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

jeśli mówicie o szkole rodzenia przy szpitalu to wolne terminy są dopiero na kwiecień, kurs kończy się w lipcu. Na ten marcowy już nie zapisują. Dzwoniłam parę dni temu.
Na razie się nie zapisałam.
Dzwoniłam też do szkoły prywatnej prowadzonej przez położną ze szpitala na bielanach,400zł, można zacząć już w marcu.

reklama
Hej,ja tylko na moment powiedzieć że żyję,ale w kiepskim nastroju i wogóle wszytsko jest BLLLEEEE:-:)-:)-:)-(Jutro wpadnę na dłużej.

"Nowi ludzie....
dotąd dwoje, lecz jeszcze nie jedno,
odtąd jedno, chociaż nadal dwoje."

Ja ślubującym życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. :tak::tak::tak:

Aja właśnie wróciłam z mężólkiem od teścia przyjechał po nas i zatrudnił mnie do układania zdjęć w albumach a wywołał ich 1500 ale przynajmiej dostaliśmy 3 zapełnione albumy naszych zdjęć.Ale mnie katar dopadł nie moge sobie z nim poradzić tragedia!

Witajcie,
Widzę że humor na forum większości dopisuje:-)
Ja za to mam ciężki dzień, coś mi brzuch zaczął twardnieć i boli ale tym razem bardziej na górze. Do tego wszystkiego straszna zgaga mnie męczy, a migdały zostały w domu, podobnie zresztą jak no-spa.:-:)-(

Odpocznij kochana, wszystko będzie dobrze. Oby twardnienie brzucha szybciutko przeszło:tak:

Hej,ja tylko na moment powiedzieć że żyję,ale w kiepskim nastroju i wogóle wszytsko jest BLLLEEEE:-:)-:)-:)-(Jutro wpadnę na dłużej.

Że żyjesz to już pozytywna wiadomość:tak::-)życzę lepszego nastroju na jutro ( a jak sie uda to nawet jeszcze na dziś):-D

Aja właśnie wróciłam z mężólkiem od teścia przyjechał po nas i zatrudnił mnie do układania zdjęć w albumach a wywołał ich 1500 ale przynajmiej dostaliśmy 3 zapełnione albumy naszych zdjęć.Ale mnie katar dopadł nie moge sobie z nim poradzić tragedia!

Zdrówka zyczę :tak: 1500 zdjęć:szok: ja ostatnio wywołałam 300 i wydawało mi się dużo:-D

To był sympatyczny dzień, po południu byłam z Piotrusiem w kinie, a wieczór spędziłam z mężem i kuzynką - oni przy piwku, ja przy karmi malinowym :-)

Fajnie, że spotkanie warszawianek się udalo :-) A zdjęcia są???

Lencja- na pewno surówkę z czarnej rzepy zrobię w nadchodzącym tygodniu- dzięki za przepis :-)
iiwka- głowa do góry!
ewelika307- zdrówka!

Jeśli chodzi o usg to lekarz mi tłumaczył, że wszystko zależy od wód- im ich więcej tym wyraźniejszy obraz...

dobranoc...

Witam się w niedzielny poranek. Nadal mam problemy ze snem więc już wstałam żeby mężulkowi nie przeszkadzać. Za oknem ponuro a podobno miało dziś w Toruniu świecić słoneczko........
Też już jestem uzależniona bo po przebudzeniu od razu włączyłam laptopa i zajrzałam na nasze forum:-):-).

reklama
Dzień dobry :)
dorotka28de
mogę się pod Twoimi słowami podpisać.. też mam problem ze spaniem więc wstałam aby mężowi nie przeszkadzać, a za oknem chyba w cały Toruniu dziś piękne słońce :)
Ja wpierw wyjęłam z formy upieczoną wczoraj babkę herbacianą i zrobiłam na nią lukier a dopiero potem ze śniadankiem usiadłam do forum, więc może moje uzależnienie jest nieco mniejsze?;-)
W każdym bądź razie dziś mam o wiele lepszy nastrój, co cieszy bo wczorajszy dzień to był pod tym względem tragiczny:confused:

Do góry