Ja właśnie wróciłam z kuchni z owocami i kanapkamido tego cola oczywiście na popitkę :-) ja to sie na prawdę dziwię czemu nie tyje jak wariatka, a jem co najmniej dwa razy tyle co przed ciążą
....hmmm...ja też uwielbiam colę
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie wróciłam z kuchni z owocami i kanapkamido tego cola oczywiście na popitkę :-) ja to sie na prawdę dziwię czemu nie tyje jak wariatka, a jem co najmniej dwa razy tyle co przed ciążą
czy Wy już kupujecie jakieś akcesoria dla dziecka, głównie chodzi mi o ubranka; chyba jeszcze za wcześnie
poza tym nie bardzo wiem czy warto kupować rozmiar 56, czy od razu 62. To oczywiście będzie zależało od wielkości maluszka
wiem,że to może głupie pytanie ale wiele z Was jest już doświadczonych, więc warto spytać