reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witam mamusie czerwcówkowe

mało zaglądam ostatnio ale korzystamy z pięknej pogody i słoneczka i bardzo się dotleniamy, spacerkujemy. w dzień czasu niewiele a wieczorem jak juz zasiądę przed kompem i poczytam co naskrobałyście to padam ze zmęczenia ;-)
tak na szybko i ogólnie napiszę
fantastycznie że same dobre wieści po wczorajszych i dzisiejszych wizytach, maluszki juz sie też coraz śmielej ujawniają zarówno na usg płci jak i kopniaczkami :-)
coraz więcej też mamusiek nowych przybywa, witam serdecznie wszystkie
a teraz pora załębić sie w lekturkę BB, to jest już mega uzależnienie;-)

reklama
:-) jakoś cichutko dzisiaj na BB, czasami to, aż strach wejść po 2 godzinach, bo tyle stron, a dziś taka cisza :-) pewnie już wszystkie weekend zaczęły i gdzieś szaleją :-D:-D ja dzis niestety nie szaleję, cały dzień przeleżałam :-( kuje mnie coś z prawej strony znowu i kręgosłup boli :sorry2: więcej chyba na dziecko się nie zdecyduję

hehe a mi sie śmiać chce jak mój brat magluje płytę z wczorajszego USG 3 D mówi że się zakochał :)

Oj Gosiu powiem Ci, że znam sporo dziewczyn, które ten stan przeżywały całkiem nieźle :-) a u mnie w rodzinie to norma, że każdy ma jedno dziecko :-D no jedynie babcia się wybiła i ma dwie córki :-) ja zawsze chciałam mieć 3-4 dzieciaczków, z pomysłu nie rezygnuje, ale ciąży nigdy wiecej :-)
I właściwie to zdanie powinno brzmieć " wiecej sie na ciążę nie zdecyduje" :D

Hej dziewczyny :-D Ja tylko wpadłam się przywitać. Ostatni tydzień był bardzo pracochłonny i stresu też nie zabrakło :confused: Ogólnie w tym tygodniu masę rzeczy się nagromadziło ale mam nadzieję że już będzie z górki. Nadrabiać was będę w weekend, dzisiaj już nawet nie próbuję chociaż conieco poczytałam i mniej więcej wiem co się dzieje... A z dobrych wiadomości u mnie to to że zapisałam się na wizytę do ginekologa na czwartek :tak: i mam nadzieję że Julcia nie zamieni się w Filipka ;-)bo czekać na niego będą różowe ciuszki i sukieneczka :-p
Zmykam na spacer z psem bo bida cały dzień sama w domku siedziała więc jej się trochę swobody należy.
Miłego wieczora.

:-) jakoś cichutko dzisiaj na BB, czasami to, aż strach wejść po 2 godzinach, bo tyle stron, a dziś taka cisza :-) pewnie już wszystkie weekend zaczęły i gdzieś szaleją :-D:-D ja dzis niestety nie szaleję, cały dzień przeleżałam :-( kuje mnie coś z prawej strony znowu i kręgosłup boli :sorry2: więcej chyba na dziecko się nie zdecyduję
hahaha ja w trakcie pierwszego porodu miałam chwilę zwątpienia i choć cały wspominam dobrze i szybko nieco ponad 3 godz, w trakcie niezwykle bolesnych bóli krzyżowych wypominałam mojemu małżowi że to wszystko przez niego, że nigdy więcej i niech zapomni następnych dzieciach, chyba że to on będzie rodził a ja potowarzysze mu przy porodzie ale to naprawde był moment i szybko o tym zapomniałam a teraz cóż czekamy ponownie;-)

a słyszałyście o zmianach w becikowym, juz nie będzie wymogu o zgłoszeniu się do lekarza przed 10 tyg ciąży
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100204/ZDROWIE/956021666

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :-D Ja tylko wpadłam się przywitać. Ostatni tydzień był bardzo pracochłonny i stresu też nie zabrakło :confused: Ogólnie w tym tygodniu masę rzeczy się nagromadziło ale mam nadzieję że już będzie z górki. Nadrabiać was będę w weekend, dzisiaj już nawet nie próbuję chociaż conieco poczytałam i mniej więcej wiem co się dzieje... A z dobrych wiadomości u mnie to to że zapisałam się na wizytę do ginekologa na czwartek :tak: i mam nadzieję że Julcia nie zamieni się w Filipka ;-)bo czekać na niego będą różowe ciuszki i sukieneczka :-p
Zmykam na spacer z psem bo bida cały dzień sama w domku siedziała więc jej się trochę swobody należy.
Miłego wieczora.
Wracaj szybko do nas maleńka:)

reklama
o tak, na szczescie sie to bardzo szybko zapomina - chociaz klelam chyba w tym samym momencie co Ty eagle ;) ;) fakt faktem, kregoslup po noszeniu i porodzie Malgosi przestalam czuc jakies e .. 2 miesiace temu - ledwo zapomnialam, a za chwilke znowu bedzie bolal ;] Ale za to potem bedzie spokoj, bo chociaz jako mlodka marzylam o 3jce dzieci, to teraz zwyczajnie widze, ze nie obrobie takiej liczby ;]

Do góry