reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

gniesha-trzymam mocno kciuki za pozytywne badania napewno wszystkie mamy nadzieje że takie będą
krakowianka-gratuluję super wyników i jeszcze lepszego nastawienia

Trochę się nie odzywałam ale mam trochę problemów osobistych i nie bardzo mogę sobie z nimi poradzić.Troszkę was nadrobiłam ale nie wszystko i pewnie nie uda mi sie to do końca ale postaram się.Widze że brzucholki i dzidzie rosną i chyba jestem jedną z nielicznych które nie znają jeszcze płci maleństwa ale też sie doczekam .pozdrawiam i sciskam was .:tak::tak::tak:

Fajnie że się odezwałaś;-)mam nadzieję że szybko rozwiążą się Twoje problemy:tak::-)

reklama
W Bydgoszczy też dzisiaj piękne słoneczko :-) Aż chce się z domu wyjść! Zresztą zaraz lecę- do pracy :-)

Pozdrawiam też szczególnie wszystkie Torunianki- ładnie rośniecie w siłę- muszę się Wam trochę popodlizywać, bo mnie jedyną Bydgoszczankę zlinczujecie :-D:-D:-D

Pochodzę z okolic Szczecina więc rodowitą Torunianką nie jestem. W Toruniu mieszkam dopiero od 3 lat. Tak więc konflikty toruńsko- bydgoskie wogóle mnie nie obchodzą :-):-). Jesli dojdzie do spotkania torunianek to również mam nadzieję że do nas dołączysz.

Ja wizytę też mam za tydzień ale w gabinecie nie ma usg mam nadzieję ze gin da mi skierowanie bo chodzę na NFZ.

gniesha, z tego co wiem, czesto robiac badania wychodza z 50/50. niestety wszystkie badania poza pobraniem wod plodowych sa bardzo niedokladne jezeli chodzi o obcazenia genetyczne, zd itp. moja lekarka zawsze miwla, ze wiekszosc wypadkow zd ktore miala, mamy czuly, ze dzieci maja jakis problem. jezeli masz dobre przeczucia, to nie doluj sie za wczesnie. to tak rzadko sie zdarza.
wiesz, czasem zdrowe dziecko przychodzi na swiat, a przypadek moze doporwadzic do niedotlenienia i potem jest kaleka. nie zbadane sa wyroki, ale przyjmij jedno motto ode mnie, ktore mnie tez od lat podbudowuje:
"BEDZIEMY SIE MARTWIC JAK JUZ BEDZIE ZA POZNO". wszystko inne nie ma sensu.
i uwierz mi, ze wszelkie badania bez aminopunkcji (tak sie to chyba po poslku nazywa), to tylko podbudzacze strachu i niekompetentne odpowiedzi, ktore budza tylko jeszcze wieksze pytania.
trzymaj sie!

widze, ze reszta z was dobrze sie trzyma :-) mnie znowu dopadaja mocne skurcze. teraz nawet bez powodu. musze duzo lezec, a ja nienawidze lezec jak musze...:baffled:

hej!

ja już znów w domku po zakupach. Dla męża 2 koszulki na prezent a dla siebie parę drobiazgów
zdec- obiecuję, że już do końca dnia będę leżeć i odpoczywać:-)

gniesha- trzymaj się kochana dzielnie- muszisz dla synusia. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Też będę mocno trzymać kciuki za was.

Witajcie :tak:
Ja tylko przelotem, z zacisnietymi kciukami za dzisiejsze wizyty :tak:
Ewus na moje to brzmi to jak czkawka jednego z dzidziusiow :-D
Gosia** no i mi obsesje na gofry nakrecilas ;-)

gniesha obyscie znalezli w sobie sile ktora przezwyciezy ten smutek.. nie trac wiary, przytulam cie mocno

reklama
Do góry