Witam. Na wstępie gratuluje udanych wizyt Krakowiance- że z małą ok, Lence mojej kochanej gratuluje córuni i wszystkim pozostałym również.
Ja się zbieram powoli do wyjścia , dzisiaj badanie Kardiologiczne Jasia. Co prawda na 16-tą ale jak już jadę do Wrocławia to chce wszystko pozałatwiać, no i przy okazji wziąć papiery z USC do ślubu![]()
Trzymajcie kciuki za moje małe serduszko- wiem,że to pomaga. Wasze wsparcie jest bezcenne.
Witam w dzisiejszy słoneczny poranek!
lena-gratuluje córci i super że się zdrowo rozwija!
anik79-uważaj następnym razem po tych schodkach musiałaś się strachu najeść wyobrażam sobie!ale czasem się zapomina że jest się w ciąży ja też czesto brykam po schodach i dopiero póżniej mi się przypomina że powinnam wolniej ostatnio na wizycie u gin też chciałm skakać sama z samolotu jak zawsze a gin co pani wyprawia prosze mi ręke podać
olimpia-gratuluje pitolka 11mm to już jest coś!
A ja dziś 4d mam z jednej strony mam stracha z drugiej niemoge się doczekać a do 18 jeszcze troche czasu.
powodzenia na wizytach:-) trzymam kciuki
gdybym jeszcze fikała na tych schodach...były tak oblodzone że pojechałam - tylko zamomniałam że nie mam sanek
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)