reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ewus wlasnie chcialam napisac podobne slowa jak dziumdzia (a propos: witaj dziumdzia na forum, ciesze sie ze sie ujawnilas, pisz jak najwiecej :tak:)

ewus jestes chyba jedna z mlodszych przyszlych mam na forum a spotyka cie tyle przykrosci, z calego serca cie podziwiam, walcz o swoje jak lwica walczyla by o swoje dzieci :tak: Tamta rodzine po prostu skresl ze swojego zycia, nie ma co na nich liczyc, a wedlug prawa nalezy ci sie od nich wiele i to musisz otrzymac. nie ma co sie cackac z rozpieszczonym mamisynkiem, los chcial ze zostal ojcem twoich dzieci i na pewno otrzymasz od nich wiele milosci i ciepla, tym sie nie martw :-D Powolutku wszystko bedzie sie ukladac o twojej mysli

reklama
i tak trzymaj ewuś a w przyszłości Twoje dzieci beda z Ciebie dumne
A fotki widziałam na wątku który załozyłaś - przedstawmy się - czy jakoś tak, ale już go niema :(

athena83 - ja kupiłam takie: spodnie dresowe ciążowe---KOMFORT---- XL (906917335) - Aukcje internetowe Allegro i jestem zadowolona - material to bawelna, dosc cienka (wlasnie o taki mi chodzilo :]), no i doszły bardzo szybko.
Patrzyłam głownie na wysokosc gumowego stanu" - te maja przyzwoity i wysoki ;)
Aha - i rozmiarowka jest taka "z zapasem" ciazowym - w sumie moglam kupic mniejsze, ale jako ze w poprzedniej ciazy przytylam sporo, mysle ze teraz bedzie podobnie - i docelowo bedzie idealnie ;P Poza tym przysluza mi sie tez po porodzie - nie od razu sie wskoczy w "normalne" spodenasy ;)

zagladam z ciekawością, czy są wieści powizytowe, ale widzę, ze jeszcze nie ma
Ewuś - myślę, że nie ma co czekać z tymi alimentami - sąd też powinien zasądzić jakąś kasę na wyprawkę, nawet jak nie będziesz miała faktur:sorry2: też uważam, ze nazwisko powinnaś dać swoje - nie jesteście malżeństwem więc z tym nie powinno być problemu - i tak jak mówisz od samego początku sądownie pozbaw go praw rodzicielskich:confused:
Dina - prawdopodobnie wiele osób źle zrozumiało Twojego posta, nie ukrywam, ja też myślałam, ze bardzo Ci brakuje tego sportu:sorry2: mam nadzieję, że się nie gniewasz - nasze posty to nie wynik jakiejś krytyki - trzymam kciuki by brzuszek przestał twardnieć:tak:
hej hej!
ja już po zakupach, lodówka zapełniona i wstawiłam właśnie do piekarnika tartę budyniowo-bananową....chłodzę też koktajl z truskawek na bazie soku ananasowego....mniam mniam!:-)
Karo - ale mi smaka narobiłaś - ja poproszę o przepis na tartę
Gryzka - ja sie przyznam, ze jak gdzieś blizej jadę, to nie zapinam pasów - natomiast jak gdzies dalej to zapinam, ale podkłądam coś, by brzuszka nie cisnęło:sorry2:
AniaCh - ja jeszcze czkawki nie odróżniam
Koriander - to u Ciebie nie ma śniegu??? u mnie jeszcze tyle na podwórku, ze raczej się nie przebije nic
Dziumdzia - witaj i odzywaj się częściej

athena83 - ja kupiłam takie: spodnie dresowe ciążowe---KOMFORT---- XL (906917335) - Aukcje internetowe Allegro i jestem zadowolona - material to bawelna, dosc cienka (wlasnie o taki mi chodzilo :]), no i doszły bardzo szybko.
Patrzyłam głownie na wysokosc gumowego stanu" - te maja przyzwoity i wysoki ;)
Aha - i rozmiarowka jest taka "z zapasem" ciazowym - w sumie moglam kupic mniejsze, ale jako ze w poprzedniej ciazy przytylam sporo, mysle ze teraz bedzie podobnie - i docelowo bedzie idealnie ;P Poza tym przysluza mi sie tez po porodzie - nie od razu sie wskoczy w "normalne" spodenasy ;)

tez chciałam sobie takie sprawić ale musze się wybrać do sklepu, jakos kupowanie spodni przez allegro w moim przypadku odpada, niby jak sprawdzam długość to zawsze są za krótkie, jestem dość wysoka i mam problem z kupowaniem spodni, dlatego tez nie chcę ryzykować że bedą za krótkie, wolę wcześniej przymierzyć

ewus tutaj link do tego forum prywatnego:-D
Forum BabyBoom - Czerwcówki 2010
ooo tez nie wiedziałam że coś takiego istnieje, jeśli można to poproszę o dołączenie:-)

tak zaglądam co jakiś czas a tu żadnych wieści od krakowianki:-(

eagle - te spodnie sa naprawde spoko, ja mam 175 cm i tez wiekszosc spodni jest na mnie za krotka .. tutaj sobie podwine chyba nogawki o kilka cm ;P Podczas siedzenia sa ok, ale podczas chodzenia / czy jakbym miala w nich cwiczyc, to ciut przydlugie.
Generalnie spodnie wole tez kupowac w sklepie (rozmiar rozmiarowi nierowny) - ale niebardzo mam jak jezdzic, a to co widzialam to "bida z nyndzą" - drogie a tandetne .. A dresy to sie jakos tam uloza ;)

tez przyuwazyłam Waszego linka na forum prywatne - moze uda mi sie i tam zawitac :)

lece po mojego szkraba;] takze do - za kilkanascie stron ;)

no wlasnie ja mam takie potworne bole w nocy i boje sie samego porodu bo tutaj mi powiedziano ze oczywiscie na dzien dzisiejszy porod naturalny wchodzi w gre :no: nie wyobrazam sobie z takim bolem przec itd ja calymi nocami nie spie taka meczarnia...:szok::zawstydzona/y:
Mi lekarz na początku powiedział że tylko cesarka już wchodzi w gre, ale ostatnio powiedział ze jak przy pierwszym porodzie sie tak stało to nie znaczy ze tym razem też tak będzie. Nie wiem zobaczymy między 15 a 18 mam mieć wizyte więc mu powiem co i jak sie dzieje więc może wtedy sie dowiem jaki będzie poród. Ja noc przesypiam budze sie tylko przy obracaniu najbardziej mnie denerwuje to ze jak wybiore sie na spacer i pochodzę trochę to już daje mi sie ból we znaki.

reklama
WITAM - WRÓCIŁAM z USG - mała szaleje, jest ruchliwa jak nic, pomiary na 5+, 25 lutego lekarz zabiera mnie na oddział na badania serduszka i inne. Na razie na tym etapie ciąży wszystko jest ok. :-)

GNIESHIA - napisałam do Ciebie na privat, nie wiem czy dostałaś wiadomość - odpisz proszę

Do góry