reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam kobietki!!
i po wizycie :) Zuzia rośnie zdrowo-waży ok 400gr. strasznie sie wierci :)
bilans na dzisiaj- 2kg do przodu :)
jak dobrze wiedzieć że wszystko dobrze :)

Gratuluję ...Super wieści o Zuzi...MAła rośnie jak na drożdzach!!!
icon7.gif

Witam wszystkie:)
Dołączam do czerwcowych mam. Mam termin w swoje urodzinki, połowa miesiąca
Bosko:-)

Witamy na Czerwcówkach....Zobaczysz jak to wciąga...Trudno się oderwać...Ja ciągle siedzę i czytam dziewczyny...Może nie piszę tyle co inne babeczki ale nie ma dnia żebym nie zaczynała poranka od BB
icon7.gif

reklama
Witam kobietki!!
i po wizycie :) Zuzia rośnie zdrowo-waży ok 400gr. strasznie sie wierci :)
bilans na dzisiaj- 2kg do przodu :)
jak dobrze wiedzieć że wszystko dobrze :)

Same Zuzie na te forum :-D
Moja Zuzia waży tak samo, i tak samo przytyłam jak Ty - 2kg ;-)
Czy Twój ginekolog skomentował jakoś taki niski przyrost wagi w ciąży?

Bo mi wszyscy mówia, że za malo przytyłam i zaczynam sie tym stresować...

Witajcie,ja już po usg.Dzidzia cała i zdrowa,parametry pomiarowe w normie,wszystko wykształcone i na miejscu,waga 420g,no i zasilamy szeregi chłopców:))Cieszę się,że wszystko ok..

Gratuluję. W końcu jakiś chłopak w tym babincu :-p

Fajnie że są tez jakieś dobre wieści dzisiaj:-)
Madziaja i mi mi - super wieści dziewuszki! Dobrze że dzieciulki zdrowe:tak: A jakie wyrośnięte!!:-D:-D:-D

Kasiulka, co do wagi to ja też narazie mam na plusie ledwo 2 kilo:baffled: I wcale nie jem oszczędnie. Powiedziałabym że wręcz przeciwnie:sorry2: Widocznie taki nasz urok;-) A to że jest nas tak dużo z takim miernym przyrostem to, wydaje mi się, że tylko może świadczyć o tym, że nie jest to jakieś nienormalne.Taką przynajmniej mam nadzieję. Mój lekarz póki conic nie mówił na ten temat. Ale on generalnie mało mówi;-)

Anecznik nie chcę zapeszac, ale jak dobrze pójdzie to jutro skończę pierwszy podrozdział:-D Ale narazie tfu tfu tfu i odpukac w niemalowane, nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu ;-);-);-) A jak u Ciebie??

Kasiulka, co do wagi to ja też narazie mam na plusie ledwo 2 kilo:baffled: I wcale nie jem oszczędnie. Powiedziałabym że wręcz przeciwnie:sorry2: Widocznie taki nasz urok;-) A to że jest nas tak dużo z takim miernym przyrostem to, wydaje mi się, że tylko może świadczyć o tym, że nie jest to jakieś nienormalne.Taką przynajmniej mam nadzieję. Mój lekarz póki conic nie mówił na ten temat. Ale on generalnie mało mówi;-)

Moja lekarka raz tylko skomentowała, że najważniejsze, że dzidzia rośnie, więc staram się nie przejmować ;-)

Pocieszyłaś mnie, że na razie tylko 2kg przytyłaś, ja w sumie na dzień dzisiejszy mam 3kg na plusie.

Zobaczymy jak to będzie dalej :-D

Same Zuzie na te forum :-D
Moja Zuzia waży tak samo, i tak samo przytyłam jak Ty - 2kg ;-)
Czy Twój ginekolog skomentował jakoś taki niski przyrost wagi w ciąży?

Bo mi wszyscy mówia, że za malo przytyłam i zaczynam sie tym stresować...

Gratuluję. W końcu jakiś chłopak w tym babincu :-p

Kasiulka mój lekarz powiedział że moja waga jest prawidłowa i nie mam się czym marwić, widocznie taki mój organizm :tak: wszystko idzie w brzuszek i maleństwo.
w najbliższym miesiącu powinnyśmy przytyć do 4kg.

Kasiulka mój lekarz powiedział że moja waga jest prawidłowa i nie mam się czym marwić, widocznie taki mój organizm :tak: wszystko idzie w brzuszek i maleństwo.
w najbliższym miesiącu powinnyśmy przytyć do 4kg.

Zobaczymy czy się nie myli.

A mnie dzisiaj pierwszy raz odkąd jestem w ciązy bolą plecy i czuje się taka zmęczona.

Pewnie dlatego, że przez cały tydzień chodzę na parę godzin do pracy.

Podziwiam dziewczyny, które cały czas pracują... :-p

Witajcie,ja już po usg.Dzidzia cała i zdrowa,parametry pomiarowe w normie,wszystko wykształcone i na miejscu,waga 420g,no i zasilamy szeregi chłopców:))Cieszę się,że wszystko ok.
Jednak moja radość przygasła po tym co przeczytałam u gniesha:-:)-(.Jakie,to niesprawiedliwe!!!Dlaczego muszą chorować już takie maluszki? Mam nadzieję,że uda się pomóc Twojemu synkowi.Będę się o to modlić.Nie trać siły i nadziei.

Witam nowe mamusie:-).

gratuluje syneczka:-)

Cieszę się, że mamy też dobre wiadomości :-) gratuluję zdrowych dzieciaków po dzisiejszych wizytach :-)
Muszę sić zebrać i jutro zrobić badanie moczu i te przeciwciała w końcu :huh: niech mnie któraś pogoni! :-p
Mięsko na jutro na obiad zrobiłam i od stania mnie kręgosłup boli :oo:
Lecę poczytać trochę na łóżeczku, może mi przejdzie :-D
A jutro 4 luty trzymamy kciuki za krakowiankę :tak::tak:

O krakowiance oczywiście pamiętamy:tak:kciuki juz zaciśnięte:-)

Waga u mnie 4 kg na plus. Myślę że tak za bardzo się nie przejmujmy tym, bo ja z Wojtkiem w całej ciąży przytyłam tylko 7 kg i urodził sie zdrowy i śliczny. Tak jak piszecie ważne że dzidzia przybiera.

reklama
Zobaczymy czy się nie myli.

A mnie dzisiaj pierwszy raz odkąd jestem w ciązy bolą plecy i czuje się taka zmęczona.

Pewnie dlatego, że przez cały tydzień chodzę na parę godzin do pracy.

Podziwiam dziewczyny, które cały czas pracują... :-p
Kochana ja dzień w dzień wstaję przed 5 i wracam o 15 jakoś na razie daję radę:)

Do góry