reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

Witam kobietki!!
i po wizycie :) Zuzia rośnie zdrowo-waży ok 400gr. strasznie sie wierci :)
bilans na dzisiaj- 2kg do przodu :)
jak dobrze wiedzieć że wszystko dobrze :)

Gratuluję ...Super wieści o Zuzi...MAła rośnie jak na drożdzach!!!
icon7.gif

Witam wszystkie:)
Dołączam do czerwcowych mam. Mam termin w swoje urodzinki, połowa miesiąca
Bosko:-)

Witamy na Czerwcówkach....Zobaczysz jak to wciąga...Trudno się oderwać...Ja ciągle siedzę i czytam dziewczyny...Może nie piszę tyle co inne babeczki ale nie ma dnia żebym nie zaczynała poranka od BB
icon7.gif

reklama
Witam kobietki!!
i po wizycie :) Zuzia rośnie zdrowo-waży ok 400gr. strasznie sie wierci :)
bilans na dzisiaj- 2kg do przodu :)
jak dobrze wiedzieć że wszystko dobrze :)

Same Zuzie na te forum :-D
Moja Zuzia waży tak samo, i tak samo przytyłam jak Ty - 2kg ;-)
Czy Twój ginekolog skomentował jakoś taki niski przyrost wagi w ciąży?

Bo mi wszyscy mówia, że za malo przytyłam i zaczynam sie tym stresować...

Witajcie,ja już po usg.Dzidzia cała i zdrowa,parametry pomiarowe w normie,wszystko wykształcone i na miejscu,waga 420g,no i zasilamy szeregi chłopców:))Cieszę się,że wszystko ok..

Gratuluję. W końcu jakiś chłopak w tym babincu :-p

Fajnie że są tez jakieś dobre wieści dzisiaj:-)
Madziaja i mi mi - super wieści dziewuszki! Dobrze że dzieciulki zdrowe:tak: A jakie wyrośnięte!!:-D:-D:-D

Kasiulka, co do wagi to ja też narazie mam na plusie ledwo 2 kilo:baffled: I wcale nie jem oszczędnie. Powiedziałabym że wręcz przeciwnie:sorry2: Widocznie taki nasz urok;-) A to że jest nas tak dużo z takim miernym przyrostem to, wydaje mi się, że tylko może świadczyć o tym, że nie jest to jakieś nienormalne.Taką przynajmniej mam nadzieję. Mój lekarz póki conic nie mówił na ten temat. Ale on generalnie mało mówi;-)

Anecznik nie chcę zapeszac, ale jak dobrze pójdzie to jutro skończę pierwszy podrozdział:-D Ale narazie tfu tfu tfu i odpukac w niemalowane, nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu ;-);-);-) A jak u Ciebie??

Kasiulka, co do wagi to ja też narazie mam na plusie ledwo 2 kilo:baffled: I wcale nie jem oszczędnie. Powiedziałabym że wręcz przeciwnie:sorry2: Widocznie taki nasz urok;-) A to że jest nas tak dużo z takim miernym przyrostem to, wydaje mi się, że tylko może świadczyć o tym, że nie jest to jakieś nienormalne.Taką przynajmniej mam nadzieję. Mój lekarz póki conic nie mówił na ten temat. Ale on generalnie mało mówi;-)

Moja lekarka raz tylko skomentowała, że najważniejsze, że dzidzia rośnie, więc staram się nie przejmować ;-)

Pocieszyłaś mnie, że na razie tylko 2kg przytyłaś, ja w sumie na dzień dzisiejszy mam 3kg na plusie.

Zobaczymy jak to będzie dalej :-D

Same Zuzie na te forum :-D
Moja Zuzia waży tak samo, i tak samo przytyłam jak Ty - 2kg ;-)
Czy Twój ginekolog skomentował jakoś taki niski przyrost wagi w ciąży?

Bo mi wszyscy mówia, że za malo przytyłam i zaczynam sie tym stresować...

Gratuluję. W końcu jakiś chłopak w tym babincu :-p

Kasiulka mój lekarz powiedział że moja waga jest prawidłowa i nie mam się czym marwić, widocznie taki mój organizm :tak: wszystko idzie w brzuszek i maleństwo.
w najbliższym miesiącu powinnyśmy przytyć do 4kg.

Kasiulka mój lekarz powiedział że moja waga jest prawidłowa i nie mam się czym marwić, widocznie taki mój organizm :tak: wszystko idzie w brzuszek i maleństwo.
w najbliższym miesiącu powinnyśmy przytyć do 4kg.

Zobaczymy czy się nie myli.

A mnie dzisiaj pierwszy raz odkąd jestem w ciązy bolą plecy i czuje się taka zmęczona.

Pewnie dlatego, że przez cały tydzień chodzę na parę godzin do pracy.

Podziwiam dziewczyny, które cały czas pracują... :-p

Witajcie,ja już po usg.Dzidzia cała i zdrowa,parametry pomiarowe w normie,wszystko wykształcone i na miejscu,waga 420g,no i zasilamy szeregi chłopców:))Cieszę się,że wszystko ok.
Jednak moja radość przygasła po tym co przeczytałam u gniesha:-:)-(.Jakie,to niesprawiedliwe!!!Dlaczego muszą chorować już takie maluszki? Mam nadzieję,że uda się pomóc Twojemu synkowi.Będę się o to modlić.Nie trać siły i nadziei.

Witam nowe mamusie:-).

gratuluje syneczka:-)

Cieszę się, że mamy też dobre wiadomości :-) gratuluję zdrowych dzieciaków po dzisiejszych wizytach :-)
Muszę sić zebrać i jutro zrobić badanie moczu i te przeciwciała w końcu :huh: niech mnie któraś pogoni! :-p
Mięsko na jutro na obiad zrobiłam i od stania mnie kręgosłup boli :oo:
Lecę poczytać trochę na łóżeczku, może mi przejdzie :-D
A jutro 4 luty trzymamy kciuki za krakowiankę :tak::tak:

O krakowiance oczywiście pamiętamy:tak:kciuki juz zaciśnięte:-)

Waga u mnie 4 kg na plus. Myślę że tak za bardzo się nie przejmujmy tym, bo ja z Wojtkiem w całej ciąży przytyłam tylko 7 kg i urodził sie zdrowy i śliczny. Tak jak piszecie ważne że dzidzia przybiera.

reklama
Zobaczymy czy się nie myli.

A mnie dzisiaj pierwszy raz odkąd jestem w ciązy bolą plecy i czuje się taka zmęczona.

Pewnie dlatego, że przez cały tydzień chodzę na parę godzin do pracy.

Podziwiam dziewczyny, które cały czas pracują... :-p
Kochana ja dzień w dzień wstaję przed 5 i wracam o 15 jakoś na razie daję radę:)

Do góry