reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

gniesha wspólczuje Ci bardzo:-( jednakże wierze ze odnajdziesz spokój ducha i serce podpowie Tobie jak poradzic sobie zaistnialą sytuacją...... trzymam kciuki

reklama
Nie znam sprawy ale jako lekarz mogę powiedzieć że wyniki kariotypu to 100% diagnoza. Bada się kariotyp dziecka,jego DNA,cały układ chromosomów, więc jeśli jest podejrzenie wady genetycznej związanej z mutacją i to potwierdzi się w badaniu to niestety tak jest. Często jednak to co rzekomo widać w usg okazuje się fałszywe. Tak czy inaczej badanie kariotypu wszystko wyjaśni.Trzymam kciuki za Ciebie.Bądź dzielna i nie trać nadziei.

Oj na pewno dużo się tu dzieje:-) więc jaka msz jakiś problem to my wszystkie tu po to jesteśmy żeby dzielić się nie tylko radością ale i smutkami oraz problemami...Także łatwiej przechodzimy to wszystko razem:tak: Bardzo się ciesze że chcesz z nami zostać dłużej:)

Dziękuję:) To naprawdę miło a dla nas wszystkich najważniejsze jest aby myśleć pozytywnie :-)

gniesha - :-:)-( nie spodziewałam się takich informacji, jeszcze tak niedawno gratulowałyśmy zdrowego synka, nie wiem co napisać, bo żadne słowa teraz Cię nie pocieszą, ale jestem z Tobą całym sercem.

Kurcze spora część z was już robi badanie glukozy po obciążeniu, a moi obaj lekarze twierdzą że takie badanie robi się między 22 a 28 tygodniem i jeszcze nie mam skierowania. Zresztą w mojej karcie ciąży też tak jest napisane.
To badanie robi się podobno między 24, a 28 tygodniem, jeśli coś było nie tak w poprzednich ciążach z cukrem to wtedy lekarz zleca wcześniej

neti79-witaj i odzywaj się troszke bo ostatnio dużo dziewczyn dołączyło ale na jednym poście się często kończy ciekawe czemu:-(
Dokładnie wile dziewczyn dołącza, ale ciężko tutaj połapać się w panujących zwyczajach i nadążać za tempem pisania, więc rezygnują

Dziewczynki bardzo miło z Wami ale muszę uciekać na szkolenie o 18.30. Niestety. Do zobaczenia wieczorem. Mam nadzieję, że niektóre z Was jak ja cierpią na bezsenność więc nie będę tu sama:)

reklama
Do góry