reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witam nowa mamusie:tak:
mi_mi i madziaja - gratuluje udanych wizyt
Jutrzejszym 'wizytowiczkom' zycze najlepszego!

A mi jakos dziwnie boli brzuch;/ Na samym dole,jakbym siku za dlugo trzymala ;/ wezme no-spe zaraz,moze przejdzie. Od trzech dni chyba wieczorem mam takie klucia pod piersia,miedzy zebrami,jakby kolka jakas,z prawej strony tylko,ale to tez chyba normalne,tylko nie wiem,czy tak wczesnie. I tak samo boli mnie...posladek ;) miednica,tez z prawej strony tylko. Wszystko mnie boli tylko z prawej strony. Puchnie mi prawa reka i dzidzia kopie tez najczesciej po prawej... Ojej,ale sie nazalilam. Jakos tak mnie wzielo, te moje bolaczki :dry:
Ide cos zjesc na poprawienie humoru.

reklama
AniaCh te bóle na dole brzucha to normalne ( o ile nie są cykliczne tylko raz na jakiś czas). dzidziuś naciska, macica i wiązadła rosną :) mnie dla odmiany bierze skurcz w lewy pośladek ;-)

czesc dziewczyny nie bylo mnie cały dzien od południa wchodze a tutaj takie wieści Kochana gniesha- nawet nie wiem co Ci napisac bardzo mi przykro ale trzeba miec nadzieje ze wszystko bedzie dobrze wiem ze latwo sie mówi ale wierze ze wszystko bedzie dobrze bede sie modlić za twoje maleństwo:-:)-:)-:)-( dużo siły i wytrwałości życze musi być dobrze bede trzymać kciuki

jakos im dalej tym bardziej boje sie czasem zaglądac na forum am takiego stracha:-:)-:)-:)-(
przepraszam ale po tych wiesciach położe sie bo nie mam siły czytac dalej dzisiaj

Dobranoc

nie było mnie kilka godzin a tu kilkanaście stron do nadrobienia:szok: ale cieszę się że są takie fora gdzie można podzielić się i radością i problemem:tak::tak::tak: jestem w szoku że tak wciąga to forum:confused::confused::confused:
wiele Was pisze że miało krzywą cukrową-ja jeszcze nie,jestem w 23 tygodniu,myślę że w piątek dostanę skierowanie od gina-choć nie wiem jak przełknę tą glukozę:no:

mała prośba do Was, jakby któraś miała trochę cierpliwości, napiszcie mi proszę jak wkleić suwaczka?suwaczek przygotowany ale nie wiem co dalej zrobić żeby pojawiał się po postach:wściekła/y:

Witam....
a ja byłam wczoraj u lekarza stwierdziła(po raz kolejny)ze mam macice twarda jak kamien,zwiekszyła luteine i dopisałą nospe...nie dała zaswiadczenia do szkoły rodzenia ze moge brac udziała w ćwiczeniach,a dokładnie powiedziała mi ze nie nadaję się do żadnych ćwiczeń,jestem załąmana....od 16 lat trenuje sport praktycznie wyczyn i zawodowo...

mała prośba do Was, jakby któraś miała trochę cierpliwości, napiszcie mi proszę jak wkleić suwaczka?suwaczek przygotowany ale nie wiem co dalej zrobić żeby pojawiał się po postach:wściekła/y:

ustawienia - edytuj sygnaturę - wklej link do suwaczka i powinien się pojawić:-)

a teraz mówie dobranoc:-) mąż wyjechał na delegacje do Katowic i żeby mi nie było pusto w łóżku to Wiktoria z przytulankami mi się tam wpakowała:-)a juz miałam nadzieję na łóżko do wyłącznej dyspozycji:-D

Ostatnia edycja:
reklama
witam nowa mamusie:tak:
mi_mi i madziaja - gratuluje udanych wizyt
Jutrzejszym 'wizytowiczkom' zycze najlepszego!

A mi jakos dziwnie boli brzuch;/ Na samym dole,jakbym siku za dlugo trzymala ;/ wezme no-spe zaraz,moze przejdzie. Od trzech dni chyba wieczorem mam takie klucia pod piersia,miedzy zebrami,jakby kolka jakas,z prawej strony tylko,ale to tez chyba normalne,tylko nie wiem,czy tak wczesnie. I tak samo boli mnie...posladek ;) miednica,tez z prawej strony tylko. Wszystko mnie boli tylko z prawej strony. Puchnie mi prawa reka i dzidzia kopie tez najczesciej po prawej... Ojej,ale sie nazalilam. Jakos tak mnie wzielo, te moje bolaczki :dry:
Ide cos zjesc na poprawienie humoru.
J ateż tak mam tylko z lewej strony. Boli mnie pod żebrami pomimo ,że mam luźne staniki i lewy pośladek, czasami to az kuśtykam. Dobrze, że nie jestem z tym sama ,tzn ,że to normalne :tak::baffled:
Witam....
a ja byłam wczoraj u lekarza stwierdziła(po raz kolejny)ze mam macice twarda jak kamien,zwiekszyła luteine i dopisałą nospe...nie dała zaswiadczenia do szkoły rodzenia ze moge brac udziała w ćwiczeniach,a dokładnie powiedziała mi ze nie nadaję się do żadnych ćwiczeń,jestem załąmana....od 16 lat trenuje sport praktycznie wyczyn i zawodowo...
Witam Ciebie i wszystkie nowe mamusie ( dużo dzisiaj do nadrobienia, więc wybaczcie za brak precyzji ):-)

Do góry