reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

klementinka - na szczęście nie mam obrony, tylko musiałąm napisać pracę

koriander - w sobotę będzie podwójne świętowanie - imprezka z okazji urodzin i skończenia studiów,

reklama
Dziewczyny mam pytanko i mysle ze mogę na Was liczyc:zawstydzona/y:
Mam straszne zaparcia,masakra:wściekła/y:Nic na mnie nie działa,kompletnie.Sok z kisz kapusty z ogórków z buraków,juz nawet czopki glicerynowe nie działają.Ma może któraś jakiś sprawdzony chwyt?:wściekła/y::cool:

Mi pomagała coca-cola :-D

Dziewczyny dostałam maila od promotorki, zew praca przyjęta, zatwierdzona i mam tylko zawieźć na płytce wraz z indeksem do wpisu, jestem taka szczęśliwa:-):-):-):-):-):-) ogromny kamień z serca mi spadł,
życzę wszystkim piszącym szybkiego końca:-)pisania oczywiście

GRATULUJE i nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę :-) U mnie napisanie pracy to jedno ale żeby jeszcze przeszła u promotora to całkiem inna kwestia.

Mi pomagała coca-cola :-D

GRATULUJE i nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, rozumiem że bronisz się w przeciągu trzech miesięcy?? :-) U mnie napisanie pracy to jedno ale żeby jeszcze przeszła u promotora to całkiem inna kwestia.

dziękuję, obrony na szczęście nie mam na podyplomówce, już mam koniec pozostało tylko dostarczyć indeks i pracę na dwóch płytkach na uczelnię

życzę powodzenia:-)i wytrwałości w pisaniu

Dziewczyny dostałam maila od promotorki, zew praca przyjęta, zatwierdzona i mam tylko zawieźć na płytce wraz z indeksem do wpisu, jestem taka szczęśliwa:-):-):-):-):-):-) ogromny kamień z serca mi spadł,
życzę wszystkim piszącym szybkiego końca:-)pisania oczywiście

zazdroszcze :-D Ja swojego promotora spróbuje jutro złapać żeby mu oddać to co naskrobałam, mam nadzieję że dużo do poprawy mieć nie będę :-p

Wstawilam przepis na watku kucharek :-)

Już widziałam i brzmi pysznie :tak: może się skuszę któregoś pięknego dnia na zrobienie jej...

Słuchajcie macie może pomysł co można zrobić z fasolki szparagowej konserwowej?

reklama
Do góry