eee tam boisz.. pomyśl sobie o maleństwie które będzie już na świecie takie słodkie i maleńkie....
takie slodkie i maleńkie w rózowej sukieneczce bądz niebieskich spodenkach
Magda - witaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eee tam boisz.. pomyśl sobie o maleństwie które będzie już na świecie takie słodkie i maleńkie....
Wstawilam przepis na watku kucharek :-)Jak robisz zupe tajską? :-)
Ja dowiem się już w czwartek czy rurka czy dziurkatakie slodkie i maleńkie w rózowej sukieneczce bądz niebieskich spodenkach
Magda - witaj
no to gratulacje, teraz tylko obrona i mozna myslec tylko o dzidziusiuDziewczyny dostałam maila od promotorki, zew praca przyjęta, zatwierdzona i mam tylko zawieźć na płytce wraz z indeksem do wpisu, jestem taka szczęśliwa:-):-):-):-):-):-) ogromny kamień z serca mi spadł,
życzę wszystkim piszącym szybkiego końca:-)pisania oczywiście
mi lekarka poradzila magnezDziewczyny mam pytanko i mysle ze mogę na Was liczyc
Mam straszne zaparcia,masakraNic na mnie nie działa,kompletnie.Sok z kisz kapusty z ogórków z buraków,juz nawet czopki glicerynowe nie działają.Ma może któraś jakiś sprawdzony chwyt?
Dziewczyny mam pytanko i mysle ze mogę na Was liczyc
Mam straszne zaparcia,masakraNic na mnie nie działa,kompletnie.Sok z kisz kapusty z ogórków z buraków,juz nawet czopki glicerynowe nie działają.Ma może któraś jakiś sprawdzony chwyt?