reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Oj ja zdecydowanie nie mogę się doczekać tego maleństwa ze mną :-D:-D ale jeszcze dużo trzeba przygotować, żeby dzidziusia można było odpowiednio na świecie przyjąć :-):-)

Magda- no to gratulację :-D :-Dto będziesz miała sporo mężczyzn ważnych w Twoim życiu :-D:-D

Mi się tak do czerwca nie śpieszy, fajnie gdyby już był ale nie zbyt szybko. Zaczyna mi się bowiem podobać bycie w ciąży mimo kilku minusów :-)

:-)Wystarczy zostawić was na kilka godzinek i tyle do czytania:szok:

kajdusia ja nie pamiętam dokładnie jakie miałam wyniki (w liczbach) ale troszkę obniżoną hemoglobinę i biorę żelazo,
dobrze słyszeć że są takie szefowe jak Twoja, super

krakowianka - na katar można sól morską, można też zrobić sobie inhalacje, kup sobie oleje eteryczny miętowy lub eukaliptusowy, napewno ulży, albo możesz też inhalację z majeranku.

klementinka - mi w nocy totylko jedzenie się śni i to bardzo czesto:-D:-D

gniesha - gratuluję synusia, cieszę się że nic poważnego się nie działo i dobrze że tak się Tobą dobrze zajęli

kasiek1983 - ja bardzo różnie odczuwam ruchy, raz bardzo nisko po prawej lub lewej stronie, czasem bardzo wysoko, ależy jaką ja mam pozycję i jak dziecko się ułoży, odnośnie skurczy to nie mam pojęcia

sealet - ja też jak wchodzę do sklepu po jedną rzecz to wychodzę z torbami i na 4 piętro po schodach:no:i poźniej zasapana cała

koriander - zupa tajska -brzmi cudnie, proszę wstawić przepisik, :-D:-D

lenadtr - mój synek zawsze jak zaczynałąm pracę pisać to uwielbiał mnie rozpraszać swoimi słodkimi kopniaczkami, fikał tak że aż trudno było się skupić:tak:

witam nową mamusię

Dziewczyny dostałam maila od promotorki, zew praca przyjęta, zatwierdzona i mam tylko zawieźć na płytce wraz z indeksem do wpisu, jestem taka szczęśliwa:-):-):-):-):-):-) ogromny kamień z serca mi spadł,
życzę wszystkim piszącym szybkiego końca:-)pisania oczywiście

Dziewczyny mam pytanko i mysle ze mogę na Was liczyc:zawstydzona/y:
Mam straszne zaparcia,masakra:wściekła/y:Nic na mnie nie działa,kompletnie.Sok z kisz kapusty z ogórków z buraków,juz nawet czopki glicerynowe nie działają.Ma może któraś jakiś sprawdzony chwyt?:wściekła/y::cool:

Jak robisz zupe tajską? :-)
Wstawilam przepis na watku kucharek :-)

Oj ja tez bym chciala miec porod za soba, ale niech sie bron boze nasze dzidzie nie spiesza za bardzo :-D

Olimpia72 ja zaczynam dzien od miski jogurtu z musli i lyzka otreb, do tego suszone morele i obowiazkowo pije duzooooo wody w ciagu dnia (na pewno 1,5l bo wieczorem butelka jest pusta ). I jakos idzie.. Sprobuj duzo pic to czesto jeden z powodow zaparc:tak:

zyraffka gratuluje przyjetej pracy! to co, dzisiaj oblewanie Karmi?:-p:-p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dostałam maila od promotorki, zew praca przyjęta, zatwierdzona i mam tylko zawieźć na płytce wraz z indeksem do wpisu, jestem taka szczęśliwa:-):-):-):-):-):-) ogromny kamień z serca mi spadł,
życzę wszystkim piszącym szybkiego końca:-)pisania oczywiście
no to gratulacje, teraz tylko obrona i mozna myslec tylko o dzidziusiu
BRAWO
Mam straszne zaparcia,masakra:wściekła/y:Nic na mnie nie działa,kompletnie.Sok z kisz kapusty z ogórków z buraków,juz nawet czopki glicerynowe nie działają.Ma może któraś jakiś sprawdzony chwyt?:wściekła/y::cool:
mi lekarka poradzila magnez
powiedziala ze przyjmowanie zelaza moze nasilic zaparcia i na to mam brac magnez
zaparc nie mam wiec nie wiem czy dziala
z domowych sposobow to suszone sliwki

reklama

Na mnie rewelacyjnie działają otręby, kup otręby i dosypuj sobie do jogurtu, mam nadzieję ze pomogą

Do góry