koriander
Fanka BB :)
trzymamy trzymamy!! Nie boj bedzie dobrzeDziewczyny, 3majcie kciukasy ,zaraz jade na usg... booonyy jaki sstres....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymamy trzymamy!! Nie boj bedzie dobrzeDziewczyny, 3majcie kciukasy ,zaraz jade na usg... booonyy jaki sstres....
Gosiagro tak patrze na twoj opis pod suwaczkiem i zgadza sie dokladnie, mala harcuje u mnie jak szalona
Lencja zapomnialam ze ty z Torunianietka, kajdusia - moje dwie ostatnie wizyty ograniczyły się do zważenia, zmierzenia ciśnienia, posłuchania tętna dziecka, omówienia wyników badań (morfologia i mocz) i pytania o ewentualne dolegliwości, których akurat nie mam. Nie ukrywam, że czuję niedosyt i mam wrażenie, że gin nie do końca dobrze się mną zajmuje. Do teraz wydawało mi się, że to moje zbyt wygórowane oczekiwania ale chyba jednak nie... Szkoda jedynie, że Toruń ma tylko jeden szpital z porodówką i wszyscy tu się świetnie w tym środowisku znają... Mam pewne obawy o to czy jak zrezygnuję z wizyt u z-cy ordynatora to się to potem jakoś na mnie w szpitalu nie odbije...:-no2:
Oj kiepski mam nastrój delikatnie mówiąc...
Dzieki Kochana, jest znacznie lepiej, chociaż nadal nim jeszcze nie gram, prądy coraz mniejsze, czucie coraz lepsze, tylko skóra na razie baaardzo wrażliwa, a poza tym wygląda ohydnieWitam z rana przy pysznej slabej kawce
Kajdusiu a jak twoj palec bo cos o nim ostatnio malo piszesz?;-)
Lencja nie odbije. Ja w poprzedniej ciąży chodziłam do dyrektora szpitala. Doskonały fachowiec ale jakoś z nim nie potrafiłam znaleźć wspólnego języka. Zmieniłam na lekarkę, która pracuje u niego. Była bardzo zdziwiona, że nie mogę się z nim dogadać. Mówiła, że pan doktor taki zabawny, no tak ale czasem trzeba poważniej wytłumaczyć a nie wszystko w żart obracać. W szpitalu nie miałam z tego powodu żadnych nieprzyjemności. Powiem więcej jak leżałam na oddziale teraz w grudniu to ten lekarz miał dyżur i nawet mnie nie poznał. Oni mają tyle pacjentek, że jedna w tą czy w drugą stronę nie robi im różnicy. Trzymam kciuki za podjęcie dobrej decyzji.nietka, kajdusia - moje dwie ostatnie wizyty ograniczyły się do zważenia, zmierzenia ciśnienia, posłuchania tętna dziecka, omówienia wyników badań (morfologia i mocz) i pytania o ewentualne dolegliwości, których akurat nie mam. Nie ukrywam, że czuję niedosyt i mam wrażenie, że gin nie do końca dobrze się mną zajmuje. Do teraz wydawało mi się, że to moje zbyt wygórowane oczekiwania ale chyba jednak nie... Szkoda jedynie, że Toruń ma tylko jeden szpital z porodówką i wszyscy tu się świetnie w tym środowisku znają... Mam pewne obawy o to czy jak zrezygnuję z wizyt u z-cy ordynatora to się to potem jakoś na mnie w szpitalu nie odbije...:-no2:
Lencja powiem ci tylko ze w Holandii tak wlasnie wygladaja wszystkie wizytynietka, kajdusia - moje dwie ostatnie wizyty ograniczyły się do zważenia, zmierzenia ciśnienia, posłuchania tętna dziecka, omówienia wyników badań (morfologia i mocz) i pytania o ewentualne dolegliwości, których akurat nie mam. Nie ukrywam, że czuję niedosyt i mam wrażenie, że gin nie do końca dobrze się mną zajmuje. Do teraz wydawało mi się, że to moje zbyt wygórowane oczekiwania ale chyba jednak nie... Szkoda jedynie, że Toruń ma tylko jeden szpital z porodówką i wszyscy tu się świetnie w tym środowisku znają... Mam pewne obawy o to czy jak zrezygnuję z wizyt u z-cy ordynatora to się to potem jakoś na mnie w szpitalu nie odbije...:-no2:
Zwierzyński? - oj nigdy w życiu !! Chodzę do Didkowskiego.Lencja zapomnialam ze ty z Torunia
a jak sie nazywa twoj lekarz?' Zwierzynski?
chodzisz prywatnie?
jak chcesz to podesle Ci namiary na fajna babke, pozytywna opinia wielu moich kolezanek