reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Tylko że ja chyba będę musiała znaleźć używany...Bo te nowe dla bliźniąt są bardzo drogie:-( w przyszłym tygodniu jeszcze pochodze po sklepach ,ale wątpię że coś znajdę bo mieszkam w małym miasteczku i nie mam nawet za dużego wyboru:-( ale w sumie czasami można i używany znaleźć w bardzo dobrym stanie:tak:
Pewnie, że tak czasami są w super stanie:)

reklama
Mnie kłuło jakoś wczoraj i przedwczoraj z prawej strony nad biodrem. Ale wzięłam no-spę i trochę przechodziło.
Jak tak patrzę to większość z nas to nałogowcy no-spy i teraz ja do nich też się powoli zaczynam zaliczać:-):-)

jejku, ja jeszcze ani razu nie brałam no-spy ... bo mnie prawie w ogóle nie boli brzuch, czasem zkłuje mocniej ale to chwilka ...

mnie tak boli po całości. Nie ma konkretnego bólu z jednej strony tylko dół brzucha po całości:baffled:

ja bym skonsultowała się z ginem - sama będziesz spokojniejsza ...

Kochana za dużo tego na alllegro:)Ja już szału dostaję bo jeden piekniejszy i lepszy od drugiego:)

to ja z kolei znazłam dwa, które mi się podobają i tyle ...
Bebecar
FAMILY SHOP - Wózek spacerowo-głęboki Emmaljunga City Cross Combi Funny Rings

więc u nas chyba wybór nie będzie trudny :-)

Witam i ja, gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze! :tak:

Ale sobie pospalismy z mezem :-D Wczoraj do wieczora kladlismy laminat w nowym gniazdku, a weekend zarezerwowalismy sobie wolny na leniuchowanie spacerowanie i pyszne jedzenie :-D:-D
Byla ktoras z was na Alicji w krainie czarow, tej najnowszej wersji? Mamy ochote sie dzis lub jutro wybrac, uwielbiam animacje Tima Burtona.

kpi super wozki bardzo ladny wybor :tak: ciekawa jestem w kotrym wasza ksiezniczka bedzie w czerwcu jezdzila :-) I jak myslisz, zabieramy sie dzis za to ciasto z coli?
zdec wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!

karo85 mnie czasami brzuch zakluje, troche tak jak przed okresem kiedys mialam. Nospy jeszcze nogdy nie bralam, ale jakby bol nie przechodzil na pewno zapytalabym lekarza..

paulka ale masz supermena w domu, swietny chlopak z twojego pomocnika :tak:

Fajny ale te kółka mi nie podchodzą:)

a mi właście TYLKO takie się podobają, żadne trójkątne wózki, żadne z różnymi kółkami ... i weszelkie inne dziwne opcje
ale rzecz gustu ;)
sugerowałam się też opinią znajomych ... zdecydowanie polecają duże koła, piankowe ... śniegi, plaża nie straszne ... i łatwo się prowadzi ....

reklama
a mi właście TYLKO takie się podobają, żadne trójkątne wózki, żadne z różnymi kółkami ... i weszelkie inne dziwne opcje
ale rzecz gustu ;)
sugerowałam się też opinią znajomych ... zdecydowanie polecają duże koła, piankowe ... śniegi, plaża nie straszne ... i łatwo się prowadzi ....
Właśnie słyszałam to samo na temat kólek i ponoć przy wchodzeniu w zakręt są rewelacyjne:)

Do góry