reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

...a mam pytanie do Was - jak wygląda u Was sprawa z seksem? Na początku ciąży źle sie czułam i jakoś nie miałam ochoty, ale teraz mogłambym sie kochać codziennie, a nawet częściej (cierpię tylko dlatego, że mój Mąż duzo pracuje i nie zawsze jest dostępny :-D) a jak to jest u Was?:cool2:

Jestem w 21tc

Wiesz co? Ja nie mam ochoty się kochać... dla mnie jest to mało przyjemne ostatnio... muszę z lekarzem pogadać czemu tak się dzieje... mam wrażenie że coś w psychice siedzi i obawa przed skrzywdzeniem dzidzi robi swoje... a naprawdę bym chciała się pokochać tak jak to było kiedyś... :(

reklama
Dzień dobry,

wczoraj miałam ponury humor po tych smutnych wieściach od Agnieszki ale moja Majeczka kochana poprawiła mi go, bo jak lezałam w łózeczku to zaczęła kopać, tak że kilka razy widziałam to na brzuszku, takie sekundowe wybrzuszenia, cudowne to było:tak::tak:. Weekend czeka mnie pod znakiem spotykania z ludzmi, dziaj popoludniu spotkanie z wroclawiankami:-) a potem jedziemy na wieś pod Legnice do moich rodzicow, przenocujemy a w niedziele do Legnicy do teściow;-), także pewnie rzadziej na bb będe

nietka - gratuluje córeczki:tak::tak:, kolejna dziewuszka na forum:tak:
paula 24211 - miłego weekendu tobie równiez:tak:
mamo mikołaja - myśle, że twoje podjescie mimo twoich problemow jest bardzo dojrzałe, musimy myslec pozytywnie, tylko to takie cieżkie jak wokół czyta się takie smutne wieści:-(
Agi78,kreatorka - powodzenia na usg

Witam i ja w ostatni dzień laby... od poniedziałku znów wracam do pracy ...;)

mama mikołaja - uważaj na siebie, i myśl pozytywnie - życzę, żeby zabiegi pomogły i żebyś wkrótce poczuła się lepiej ;-)

zdec - fajne do urządzenie do wykrywania bicia serduszka ... chyba bardzo uspokaja??

Lencja - ja mam ten sam problem, że nie czuję jeszcze ruchów mojej małej ... chociaż bardzo się uspokoiłam po wizycie u Pani Doktor w zeszły czwartek ... powiedziała, że ruchy powinnam poczuć za 2-3 tygodnie (ale bardziej za dwa), mam wysoko łożysko i to powoduje, ze ruchy czuje się trochę później niż inne osoby, i do tego szerokie biodra, miednica ...
tak więc nie martwmy się na zapas i czekamy spokojnie, a w poniedziałek na pewno zobaczysz swoje maleństwo jak fika ;)

Agi78 - ja dopiero w ciąży zaczełam chodzić na zwolnienia ... wcześniej to siłą mnie nikt nie mógł wypędzić, przez 8 lat pracy to może 6 dni byłam na L4 ...
A teraz sobie tłumaczę, że maleństwo najważniejsze i tyle.
Ale nie przepracowuj sie za bardzo ... Pamiętaj o Twojej kruszynce!
I koniecznie zdaj relację jak było dziś na wizycie ;)

agast22 - zdrowiej nam szybko!

kreatorka - udanej wizyty życzę, daj znać jak wrócisz!
tak, właściwie wszystko załatwione, tylko ten wpis to rata kredytu mniejsza będzie a kasa teraz potrzebna!

a ja dziś w ramach relaksu do kosmetyczki się wybieram ... muszę coś z sobą zrobić ;)

miłego dnia!

cześć kochane!!

ja już wstałam, zjadłam twarożek i szykuję się do wyjścia- jadę do mathercare- trzeba trochę różu kupić dla córci...hihihihiihihihihi.
Wkleiłam foteczki z usg na linka.

buziale i miłego dnia.

Ps. Trzymam kciukasy za wszystkie wizyty.
Ps.1 padło pytanie o sex- jak dla mnie mógłby nie istnieć ( ku żalowi mojego męża) wogóle mnie nie kręci teraz sex:no:

Znalazłam na allegro fajną spódniczkę tylko troszkę drogą, ale może się skusze bo brakuje mi spódniczki, mam same jeansy, a dostane 700zł luźnej kasy...
*b-m* MAMA LICIOUS spódniczka jeansowa TILDA M (904208415) - Aukcje internetowe Allegro
I do tego bluzeczkę :)
>LOLA<MAMA LICIOUS MIXI M NEW! GRATIS! (900199072) - Aukcje internetowe Allegro

a ja właśnie czekam na paczkę od tej kobietki z allegro. Zamówiłam 2 bluzki i 2 pary dzinsów....już się nie mogę doczekać aż przyjdą:-)

...a mam pytanie do Was - jak wygląda u Was sprawa z seksem? Na początku ciąży źle sie czułam i jakoś nie miałam ochoty, ale teraz mogłambym sie kochać codziennie, a nawet częściej (cierpię tylko dlatego, że mój Mąż duzo pracuje i nie zawsze jest dostępny :-D) a jak to jest u Was?:cool2:

Jestem w 21tc

Wiesz co? Ja nie mam ochoty się kochać... dla mnie jest to mało przyjemne ostatnio... muszę z lekarzem pogadać czemu tak się dzieje... mam wrażenie że coś w psychice siedzi i obawa przed skrzywdzeniem dzidzi robi swoje... a naprawdę bym chciała się pokochać tak jak to było kiedyś... :(

Widzę że nie jestem sama z brakiem ochoty na sex :confused:
Głupio się przyznać ale my od początku ciąży kochaliśmy się może kilka razy, bo albo mój mąż wracał późno z pracy albo ja byłam zmęczona, albo obawiałam się o maleńką... Coś siedzi mi chyba w psychice szczególnie odkąd Julka zaczęła dawać o sobie znać. Mój mąż nic nie mówi ale chyba rozumie że mam blokadę.

kpi23 - na jakie zabiegi chodzisz do kosmetyczki? :-D
Ja nie wiem na co moge sobie pozwolić w ciąży?:-)

jestem w 21tc

reklama
Do góry