Witam i ja w ostatni dzień laby... od poniedziałku znów wracam do pracy ...
mama mikołaja - uważaj na siebie, i myśl pozytywnie - życzę, żeby zabiegi pomogły i żebyś wkrótce poczuła się lepiej ;-)
zdec - fajne do urządzenie do wykrywania bicia serduszka ... chyba bardzo uspokaja??
Lencja - ja mam ten sam problem, że nie czuję jeszcze ruchów mojej małej ... chociaż bardzo się uspokoiłam po wizycie u Pani Doktor w zeszły czwartek ... powiedziała, że ruchy powinnam poczuć za 2-3 tygodnie (ale bardziej za dwa), mam wysoko łożysko i to powoduje, ze ruchy czuje się trochę później niż inne osoby, i do tego szerokie biodra, miednica ...
tak więc nie martwmy się na zapas i czekamy spokojnie, a w poniedziałek na pewno zobaczysz swoje maleństwo jak fika
Agi78 - ja dopiero w ciąży zaczełam chodzić na zwolnienia ... wcześniej to siłą mnie nikt nie mógł wypędzić, przez 8 lat pracy to może 6 dni byłam na L4 ...
A teraz sobie tłumaczę, że maleństwo najważniejsze i tyle.
Ale nie przepracowuj sie za bardzo ... Pamiętaj o Twojej kruszynce!
I koniecznie zdaj relację jak było dziś na wizycie
agast22 - zdrowiej nam szybko!
kreatorka - udanej wizyty życzę, daj znać jak wrócisz!
tak, właściwie wszystko załatwione, tylko ten wpis to rata kredytu mniejsza będzie a kasa teraz potrzebna!
a ja dziś w ramach relaksu do kosmetyczki się wybieram ... muszę coś z sobą zrobić
miłego dnia!