reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
czesc dziewczyny witam sie po9 dwóch dniach nie obecnosci ale mam do nadrabiania:-D:-D:-D

ja wrócilam od dziadków i bylam taka zmeczona ze przed chwilka wstałam bo byłam nie do życia:szok::szok:

przywiozłam od kuzynki tyle ciuszków malutkich mam caly bagażnik zapakowany i tył samochodu ( mój mąż jak zacznie to przynosic to powie ze zwariowałam hi hi)

czekam na niego i jedziemy dzisiaj po łózeczko dla maluszka jednak wybraliśmy normalne bez kołyski i bez szuflady he he ale kobieta zmienną jest:tak::tak::tak:

ja wróce to Was doczytam mam nadzieje ze wizyty były wszystkie udane i maluszki sa zdrowe i duze:):-):-):-)

Cześć!
Ja już doły załapuję od tego siedzenia w domu i niekończącego się pisania pracy:-(chętnie wróciłabym do pracy, jakiś kontakt z .ludźmi mieć
też tak mam, chyba ta pogoda i zima tak na mnie działa i wcale nie nastraja pozytywnie, pocieszam się tym że do wiosny juz niedaleko a wtedy zaświeci słoneczko:-)

Ja juz po nieszczęsnym dentyscie, ale okazało się ,ze to chyba jednak nie ząb a stan zapalny na dziąśle, dostałam plukanki i poobeserwuje parę dni mam nadzieję, że pomoze:zawstydzona/y:

kpi - ciesze się , ze się w końcu odezwałas, zaczęłam sie już martwić co u Ciebie:-(, mam nadzieje, ze infekcje szybko zostanie zaleczona i koniecznie daj znać po wizycie co z maluszkiem! Odnośnie twoich odczuć to myślę, że jest nas bardzo duzo i cięzko to ogarnąć, ja sama mimo, że jestem od samego początku i codziennie na forum mam czasem z tym problem:zawstydzona/y: ale staram się w miare mozliwości odpisywac:tak:
koriander i kpi - sto lat dla waszych mężczyzn!!:cool2::cool2:

Dyskusji o olewaniu nie bylo,ale ja tez nieraz zauwazylam,ze niektore posty sa zupelnie ignorowane,z drugiej jednak strony rozumiem ,przeciez tyle nas tu jest... :blink:

Wiecie co, ja od 13 tygodnia wiem, że będę miała chłopca ale ostatnio coś się zaczęłam zastanawiać, bo wyczytałam, ze na tym etapie tylko wprawny specjalista jest w stanie określić na pewno płeć bo wówczas różni się tylko kąt nastawienia narządów, z których się będą narządy płciowe rozwijały... I się zastanawiam czy sie mój Filipek w Filipinkę nie zamieni... Za 1,5 tygodnia wizyta i pewnie usg - wtedy się może okaże :)
tez o tym czytalam. moja gin w 17 tyg nie chciala mi powiedziec co bedzie,mowila,ze za wczesniej,ja ze niektorzy juz wiedza w 13tyg,a ona,ze pozniej przychodza do niej i musi tlumaczyc,ze ktos wczesniej zle zobaczyl... ale to byla ostatnia nasza wisyta przed wyjazdem z pl,wiec gin w potoku zdan na temat rozwoju naszego dziecka powiedziala,ze to chlopak, nie moglam w to uwierzyc...bo w kolo same baby!! :blink:

Witam wszystkie przyszłe mamusie... :)

Nie wiem dlaczego ale dopiero teraz wpadłam na pomysł że istnieje takie forum jak Wasze i jak najszybciej postanowiłam do Was dołączyć.
Nie wiem czy sobie zdajecie sprawę ale jak przejrzałam historię forum (oczywiście nie całą bo tego się chyba nie da zrobić) poczułam niesamowitą wieź z Wami. Jak to miło, że ktoś podobnie odczuwa jak ja :) (Moi znajomi - większości jeszcze bez dzieci- mają dosyć mojego gadania o codziennych nowych doznaniach związanych z ciążą).
A teraz trochę o mnie :)
W stanie błogosławionym jestem po raz pierwszy :). Nareszcie bo o dzidzię staraliśmy się od 4 lat (powodem była endometrioza)ale w końcu się udało i mam ogromną nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Termin mam na 11 czerwca, z USG wiem że będzie chłopak i nawet dość szybko się o tym dowiedzieliśmy bo już w trzecim miesiącu (młody do wstydliwych należeć nie będzie bo od samego początku się ze wszystkim afiszuje :) )

Jeszcze raz wszystkie przyszłe mamusie pozdrawiam i mam nadzieję że zintegruję się z Waszym gronem :).

reklama
Do góry