reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Al mi sie przysnęło:szok::szok::szok:

a tu takie dobre wieści, sliczna córeczka, gratuluje Kasiu chyba chciałas dziewczynke?? Piękne zdjątka, a jakie nózki długie, nie bedzie sie mogla odpędzic od adoratorów:tak::tak:

hefi - ja przytyłam 4 kilo, czyli dalej jestem jeszcze na -2kg;-)
emalia - trzymam kciuki, ja tez mam jutro wizyte o 16? a ty o której?

reklama
Hej dziewczyny :-)

Ja już też po wizycie, oczywiście wszystko ok, dzidzia waży ok 400 gram no i na 95% jednak jest dziewczynką :-D

Stwierdziała, że nie jest pewna, ale penisa między nogami za cholerę nie widzi, hahaha

W poniedziałek czeka mnie jeszcze USG 3D więc zobaczymy. Wkleilam już fotki z tego dzisiejszego wydarzenia :-D
Gratki!!!!Ale fajnie!!!

Dziewczyny ile przytyłyście od początku ciąży?
W sumie mi lekarz nic nie powiedział ale przytyłam 3 kg (ostatnio kilka koleżanek, które niedawno były w ciąży powiedziało mi, że do 20 tygodnia miało 5kg na plusie).
Hefi ja to mam tak,patrząc na kartę ciąży to mam 3.5na plusie a jeśli chodzi o moją wagę od samego początku to 4,5;-) tyle że przed samą ciążą zrzuciłam 13kg (fakt że w wolnym czasie bo w 4 miechy) i to może szybciej wrócić.Ale ja nie chciałąbym przekroczyć 15kg przez całą ciążę:-(
ja przytyłam jakieś 8 kilo :-D:-D:-D więc narazie prowadzę ;-):-D
ale pochłaniam takie ilości jedzenia,ze sama się czasem dziwię gdzie ja to mieszczę, np przed chwilą zjadłam trzy gołąbki:-) i pewnie zaraz znowu będę głodna:-D
a tak wogóle to od wczoraj mam tylko ochotę na chlebek z pasztetową i ogórkiem kiszonym:-D:-D
pocieszam się tylko faktem,że wszyscy mówią,że nie widać,żebym dużo przytyła:-D:-D:cool2::cool2:
Gołąbki mówisz?!Mniam!!!Chyba zadzwonię do mojej mamy-bo ona robi je poprostu pycha!!!Tylko że za daleko mam do niej:-:)dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiulka gratuluje wieści super:tak:;-):-)

hefi- ja zanim dowiedziałam sie ze jestem w ciazy stracilam przez zółtaczke 4 kilo potem w szpitalu troszke nadgoniłam ale tak naprawde teraz osiagnelam wage sprzed żóltaczki a odkad wiem ze jestem w ciazy przytyłam tylko 2 kg:-) czyli waze tyle co przed ciąża a to juz 5 miesiac:-)

Przyznam, ze mnie powiększający sie biust ani trochę nie cieszy :no::no: zawsze miałam duży biust, którego szczerze nie znoszę, bo podobają mi się małe piersi takie mniej więcej małe C, przed ciążą nosiłam E, a teraz już dość ciasno mi w F :-(
ja tez moge troche przyjac od Ciebie z miła checia:-D:-D:-D

przed ciaza mialam B teraz C i znowu zaczynaja mnie bolec piersi.... wiec moze jeszcze urosna co nieco;-)

Gosiagro- ja też mam na 16-tą :) , tylko odezwę się późnym wieczorkiem , bo mój tatuś ma jutro urodzinki , no i dzień babci, więc muszę jechać z córcią.

ja jutro tez wybieram sie do babci i dziadki i zostane sobie u nich na noc bo dawo nie byłam odwiedze chrezśniaka i kuzynke przy okazji;-):tak:

a mąż niech poteskni troszke za mna hi i tylko musze az jechac 50km w jedna strone:szok:

Hej Dziewuszki....:biggrin2:
Ja juz jestem w Polsce więc mam dostep do netu......:biggrin2:Nawet nie próbuję Was nadrobić.:-D..Ponad tygodniowa nieobecność wiąże się conajmniej z kilkudziesięcioma stronami więc musiałabym spędzic cały pobyt w Polsce aby Was doczytać....
Zrobiłam wielką niespodzianke Wszystkim w domu....Miło było popatrzec.....na ich miny....
A w czwartek mam wizyte u mojej ginki i jest szansa ze się dowiem co noszę pod serduchem...:happy2:.:happy2::happy2:Zabieram moja mamę na USG bo to będzie akurat w Dzień Babci ...więc tak malutki prezent jej zrobię...Juz nie może się moja mama doczekać....
icon7.gif

Kasiulka cieszę się że po wizycie wszystko w porządku.:):) I gratuluję:):)

Ja też bardzo się cieszę, a tak się denerwowalam :-)

a tu takie dobre wieści, sliczna córeczka, gratuluje Kasiu chyba chciałas dziewczynke?? Piękne zdjątka, a jakie nózki długie, nie bedzie sie mogla odpędzic od adoratorów:tak::tak:

Bardzo chciałabym dziewczynkę, ale to nie znaczy, że jak urodzi się chłopak to nie będę go kochać, bo będę go kochać tak samo :-)

A w czwartek mam wizyte u mojej ginki i jest szansa ze się dowiem co noszę pod serduchem...:happy2:.:happy2::happy2:Zabieram moja mamę na USG bo to będzie akurat w Dzień Babci ...więc tak malutki prezent jej zrobię...Juz nie może się moja mama doczekać....
icon7.gif

Super pomysł :-D Napewno mama będzie zadowolona z prezenciku ;-)

reklama
Nareszcie jestem w domku po wizycie bardzo zadowolona bo mimo że dziś bez usg to badania wszystkie super cytologia o którą się bałam super wymaz też ok no i najważniejsze polip który pojawiłsię na początku ciąży poprostu sobie znikł ufff bo już myślałam że będzie go trzeba usuwać ginek mówi no i co ja mam tu pani przepisać nic tylko feminatalek i oby tak dalej.Jutro musze się zapisać na usg4d tak koło10 lutego to już będzie połówkowe i może powie wkońcu płeć:tak:a i jeszcze posłuchałam sobie pulsu i serducha
klementinka-oj ja też jestem wyczulona na brzuch ostatnio w sobote jak sobie tańcowaliśmy w knajpie ktoś niechcący troszke go zachaczył ale mu się opiernicz dostał
hefi-ja 3 kg na plusie a co do biustu to po samym porodzie wywala go jeszcze bardziej niż w ciąży normalnie jak silikony jakieś ale po tygodniu się normuje i jest jak był w ciąży.
kasiulka-fajnie że wszystko w porządalu i lece obejrzeć twoje fotki.

Do góry