reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej kochane. Ja mam jutro wizytę to sie dowiem ile ważę (ostatnio było 2 na plusie ). Aha i na następna sobotę (30.01.)mam USG 3D !!! Nie wiem jak wytrzymam.
Lenka, dziękuję za wczorajsze spotkanie. Było super miło.
Kochana mi też było bardzo miło sałatka była rewelacyjna i kawusia też:)

Hej dziewczyny :-)

Ja już też po wizycie, oczywiście wszystko ok, dzidzia waży ok 400 gram no i na 95% jednak jest dziewczynką :-D

Stwierdziała, że nie jest pewna, ale penisa między nogami za cholerę nie widzi, hahaha

W poniedziałek czeka mnie jeszcze USG 3D więc zobaczymy. Wkleilam już fotki z tego dzisiejszego wydarzenia :-D

gratuluję dużej już dziewczynki:-)

A ja na razie nic nie przytyłam;( (57kg...)Ale w piątek mam wizyte więc juz może ruszyła waga:) (mam nadzieję bo już apetyt po woli zaczyna sie normować...)

Dzis byłam z koleżanka na mieście i już pierwsze ubranka mam dla moich aniołków:))))))hehe a takie słodkie że o jejku:)

Pozdrawiam cieplutko:) miłego wieczorku

Kasiulka gratuluje super wiesci

ciezsza jestem o 4 kg ale dobrze mi z tym, na razie

mojej znajomej piersi urosly o rozmiar w czasie ciazy a dwa po porodzie w szpitalu
w ciagu kilku godz tak jej sie powiekszyly:baffled:

i jak tu maja sie nie zrobic rozstepy:sorry2:

Hej dziewczyny :-)

Ja już też po wizycie, oczywiście wszystko ok, dzidzia waży ok 400 gram no i na 95% jednak jest dziewczynką :-D

Stwierdziała, że nie jest pewna, ale penisa między nogami za cholerę nie widzi, hahaha

W poniedziałek czeka mnie jeszcze USG 3D więc zobaczymy. Wkleilam już fotki z tego dzisiejszego wydarzenia :-D

napiszę tylko tyle: I czego się tu było bać:-D:-D:-D
gratulację

mojej znajomej piersi urosly o rozmiar w czasie ciazy a dwa po porodzie w szpitalu
w ciagu kilku godz tak jej sie powiekszyly:baffled:

i jak tu maja sie nie zrobic rozstepy:sorry2:

mi w szpitalu po pierwszym porodzie też bardzo urosły piersi i nie mogłam ubrać stanika bo mnie uwierał:-):-D ale na szczęście nie mam rozstępów i obym już nie dostała:-D

reklama
Do góry