moje były spore dopóki karmiłam prawie 11 miesięcy, potem powróciły do swoich pierwotnych rozmiarów tzn zmniejszyły się, na szczęście teraz znow rosną;-)A powiedz mi czy piersi po porodzie i karmieniu spadają czy zostają juz nieco większe??
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
napiszę tylko tyle: I czego się tu było bać
gratulację
strach ma wielkie oczy
A powiedz mi czy piersi po porodzie i karmieniu spadają czy zostają juz nieco większe??
wiesz ja karmiłam tylko 6 tygodni, bo mój Patryk ma skazę białkową i musiałam przejść na butelkę, więc moje piersi niestety szybko wróciły do normalnych rozmiarów:-( ale mam koleżanki którym długo utrzymywał się dość duży biust:-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Mam nadzieję, że mi niewiesz ja karmiłam tylko 6 tygodni, bo mój Patryk ma skazę białkową i musiałam przejść na butelkę, więc moje piersi niestety szybko wróciły do normalnych rozmiarów:-( ale mam koleżanki którym długo utrzymywał się dość duży biust:-)
Mam nadzieję, że mi nie
ja też mam taką nadzieję i mój mąż też będzie niepocieszony :-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
heh a mój chba bedziew sumie to ja będę i to wystarczyegoistka ze mnieja też mam taką nadzieję i mój mąż też będzie niepocieszony :-)
A powiedz mi czy piersi po porodzie i karmieniu spadają czy zostają juz nieco większe??
Mi po porodzie od razu poleciały do swoich minimalnych rozmarów roz.A:--(
Teraz jest trochę lepiej osiągnęłam miseczkę B, ale ciekawe na jak długo.
Od urodzenia jestem płaska jak deska
Kasiulka cieszę się że po wizycie wszystko w porządku. I gratuluję
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Przyznam, ze mnie powiększający sie biust ani trochę nie cieszy zawsze miałam duży biust, którego szczerze nie znoszę, bo podobają mi się małe piersi takie mniej więcej małe C, przed ciążą nosiłam E, a teraz już dość ciasno mi w F :-(
z chęcią trochę bym przyjęła;-)Przyznam, ze mnie powiększający sie biust ani trochę nie cieszy zawsze miałam duży biust, którego szczerze nie znoszę, bo podobają mi się małe piersi takie mniej więcej małe C, przed ciążą nosiłam E, a teraz już dość ciasno mi w F :-(
reklama
P
paula24211
Gość
my własnie będziemy musieli się kompa stacjonarnego pozbyć, bo na miejsce biurka wejdzie łózeczko, ale czego to się nie zrobi dla naszego skarbka a zawsze jeszcze laptop pozostaje;-)
nmy musimy zrobic tak samo ale dla naszej kruszynki jestem w stanie zrobic wszystko zawsze zostaje laptop a mąż przeżyje hi hi