reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Gosiu ja tez bede miala okolo 23 tygodnia polowkowe
tak ostatnio zalecil
za 4 tyg bdzie jeszcze normalna wizyta i dopiero wtedy da termin na polowkowe
ufam mu i czekam

oj to tak jak mi
w nocy tak mi sie gofrow chcialo, myslalam ze zwariuje z tej zachcianki
a dzisiaj chcialam juz do sklepu jechac po gofrownice
oczywiscie maz mnie ostudzil i kupil drozdzowke:-D:-D

o to fajnie, nie jestem jedyna z tak póznym terminem połowkowego;-)

Dziewczyny nie wiedziałam, że wprowadzę tyle zamieszania a tymi goframi:-D:-D:-D:-D, a przy tych naszych zachciankach to wizja gofrów jest boska:cool2::cool2:, mniam mniam, trudno narazie trzeba obejśc sie smakiem:-p

reklama
Co do pracy to powiem wam, że ja jestem zachwycona:-)
Właśnie przed chwilą przywieźli mi papiery, będę miała co robić, bo kocham tą papierkową robotę:-):-)
Do tego przywieźli też komputer firmowy, który dostałam żeby na nim pracować:-) I jeszcze jeden firmy, która ma swoje programy na nim:-)
Tak więc mogę otworzyć komis, bo w domu 3 laptopy i jeen stacjonarny:-D:-D
Ale najbardziej jestem zachwycona tym że mam co robić:-D:-D

Cześć dziewczyny!
zdec- gratuluję dziewczynki:-)
Anik- super wiadomości :-)

ja dziś tez mam wizytę na 19.30 i może w koncu dowiem sie czy bede miała synka czy córeczke ale ważne żeby było zdrowe.
Mój dzidziuś od wczoraj ciągle się rusza, bardzo delikatnie ale wiem ze to dzidziuś, w niedziele jeszcze tak nie czułam, tylko kilka razy dziennie.
Wczoraj byłam u dermatologa z ta nieszczęsną wysypka i na szczescie okazało się ze to uczulenie ufff a nie różyczka.
Jesli chodzi o mieszkanie to my mamy 90 metrów na poddaszu - 3 pokoje ale jeszcze przydał by sie nam jeden mały pokoik na komputer zeby dzidzius nie spał z komputerem w jedym pokoju ale bedzie musiał.

Ja też się ledwo zwlekam o 8 żeby małą do przedszkola odstawić a do pracy mam na 10 i dwie minuty drogi tylko schodze na dół i jestem na miejscu więc niema tragedii.Oj gofry mniam mniam:-p

Wam to dobrze ja codziennie wstaje o 6-7 a przez pol nocy spac nie moge bo po sikaniu ciezko mi zasnac...pozatym mąz mnie codziennie budzi nie wiem po co, zazdrosci heh.

reklama
Jesli chodzi o mieszkanie to my mamy 90 metrów na poddaszu - 3 pokoje ale jeszcze przydał by sie nam jeden mały pokoik na komputer zeby dzidzius nie spał z komputerem w jedym pokoju ale bedzie musiał.

my własnie będziemy musieli się kompa stacjonarnego pozbyć, bo na miejsce biurka wejdzie łózeczko, ale czego to się nie zrobi dla naszego skarbka a zawsze jeszcze laptop pozostaje;-)

Do góry