reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

my na urodziny kupiliśmy młodemu furę- takie coś:
ROLLY TOYS TRAKTOR+PRZYCZEPA, NA PEDAŁY-PROMOCJA (1034551610) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem czy nie za wcześnie ale nawet jeśli to kiedyś dorośnie i będzie szalał. Spodobało się nam to autko i było w fajnej promocji dlatego je kupiliśmy.
Na dzień dziecka zastanawiamy się nad bębenkami co podobnego do tego
PERKUSJA - BĘBENKI ZE ŚWIATŁEM I MELODIAMI (1029066712) - Aukcje internetowe Allegro
i nad tym:
INTERAKTYWNA FONTANNA PIŁEK ZJEŻDŻALNIA GRATIS (1033647171) - Aukcje internetowe Allegro
co o tym myślicie???

reklama
mój mały Fifi chodzik jeżdzik ma już od kilku miesięcy i niezłe zasuwa na nim zablokowałam mu na razie kola żeby to on pchał chodzik a nie ciągnął się za nim, do tego bawi się w wrzucanie kulek do koszyczka i potem je wyciąga.
INTERAKTYWNY CHODZIK+ JEŻDZIK NOWOŚĆ #A2053# (1027342808) - Aukcje internetowe Allegro
ma tez garnuszek klocuszek i nauczył się jak narazie dopasować do dobrego otworku dwie figury, ale uwielbia zamykać pokrywkę i otwierać i wrzucać i wyciągać zabawki
Fisher Price GARNUSZEK NA KLOCUSZEK Police (1038647445) - Aukcje internetowe Allegro

Fifi też raczkuje na całego, sam wstaje z podłogi i potrafi stać bez trzymanki dość długo, przy tym klaskać, bawić się czymś co ma w ręce, kucnąć czy się obrucić. zrobi tez dwa kroczki.

a ząbków nadal brak..

Kami- my mamy i bębenek i fontanne. Tylko innej firmy. Bębenek uwielbia-jak w niego stuka to świecą się światełka. Ma niezłą frajde. Nawet mu się nie nudzi. Fontanne mamy z playschool i podobnie. Lubi się nią bawić.

Zielona wielkie gratulacje :)

Mnie tez tutaj nie było dawno chociaz nie oznacza ze nie podczytuje jestem mega zajeta mnóstwo pracy przy 4 dzieci,dwóch psach i ciągłym ruchu w domu drzwi ciągle sie nie zamykaja.Oliś ma 7 ząbków,sam chodz,i zjada wszystko,śmiga po schodach z prędkością światła i sprawia mu to radoche jak jest pierwszy na piętrze.Jest pogodnym dzieckiem ciągle uśmiechniętym,bardzo dużo mówi sylab pięknie tańczy i spiewa -sama rozkosz :)

Dzieki Agata :)
Mój na razie tylko raczkuje i mało co mówi. Jedzonko wchodzi mu tylko rano o 9 kaszka i o 13 zupka, później to sa cyrki, bo nic konkretnego nie chce zjeść, tylko jakieś chrupki, paluszki, sucha bułkę i o 19 je kaszkę. Mleka wogóle nie lubi pić. Zabków ma 8.

CZeść pamiętacie mnie jeszcze? :-D
Zielona ogromniaste gratulacje!!!! Strasznie Ci zazdroszczę, aczkolwiek ja pozostanę przy jednym maluszku (przynajmniej narazie :) )

Cześć mamuśki.
Chciałam się pochwalić, że Fifi dzień po swoich pierwszych urodzinach poszedł na nogi:-) a jaka radość mu sprawia to chodzenie to szok.
Z jedzeniem bardzo różnie....czasami je normalnie a czasami musimy go błagać by coś zjadł:no:
W sobotę przyjeliśmy ostatnie planowane szczepienie dla 13 mieś dzieci, zważyliśmy 10,200 i usłyszeliśmy od pani dr. niemiłą wiadomość- mały ma jekieś szmery na serduszku:szok: no i czeka nas wizyta u kardiologa. Pani doktor uspakajała nas ze to wcale moze nie byc nic poważnego bo mały super sie rozwija i ze maly może z tego wyrosnąc ale musimy to kontrolować.
Od dnia kiedy nam to oznajmiła....brrrr tylko płakać mi się chce.
23 czerwca lecimy do Polski i od razu do kardiologa zrobic echo serduszka
dziewczyny 3majcie kciuki:-(

hej mamuśki:-)dawno mnie tu nie było, jakos wciaż brakuje czasu,a tu widzę życie wre, nawet jakieś nowe kiełkuje-gratulacje Zielona bedzie dobrze:tak::-), u mnie jakos leci praca, dom, praca, dom-Jasiek rosnie jak na drożdzach i pewnie wyrosnie na łobuza bo uwielbia szczypac i podgryzać wszystko i wszystkich;-)pozdrawiam

reklama
Witajcie dziewczynki

U nas na razie wszsytko dobrze, Kornel jeszcze nie chodzi, ani nie raczkuje, tylko pełza i pełza ... w srode urodzinki, jestem taka podekscytowana. Przygotowałam, balony, serpentyny, rysunki kolorowe, chce zeby było z nastrojem. A wy jak urządzałyscie urodzinki?

P.s Dzieczwyny co wasza dzieciaki jedzą, tzn mi czy jedza juz praktycznie wszystko, czy jak im gotujecie ?

Pozdrawiam

Tacjana

Do góry