Witam
U nas ok po staremu ;-)
Wczoraj caly dzien spedzilam na plotach
Rano zawiozlam corcie do przedszkola. Jestem szczesliwa bo chetnie chodzi, chetnie zostaje jest caly dzien od 9 do 13.30 nie placze, nie wola mnie ladnie sie bawi i wita mnie z usmiechem na ustach i od azu opowiada co robila. Jest bardzo podekscytowana :-) Super, ze zno chce chodzic do przedszkola
Po przedszolu pojechalam do kolerzanki i wrocilismy do domku dopiero przed 18. Potem szybko mezusiowi obiadek, a my wczesna kolacja, mignelo sie tylko i zaraz kapeil i spanie dzieciaczkow ;-):-)
Sandrusia zawze usypiala przy cycusiu a pozniej mamusia musiala lerzec i sie przytulac, dopiero jak w marcu tego roku przeniosla sie do sojego pokoju to przestalam z nia lerzec, tylko trzymalam za raczke, a od wakacji sama zasypia przytulona do swoich przytulanek.
Alanek czesto zasypia na rekach przy cycu. A w coagu dnia zdaza sie ze musi byc na rekach i to jeszcze chustany i musze spiewac kolysanki (dziadkowie rozpuscili
) Zdaza sie tez ze zasypia sam w swoim lozeczku, troszke porozmawia i zasypia ale musi byc zgaszone swiatlo, bo inaczej sie rozprasza i spoac nie chce. Moj syn nie toleruje butelki. Nie chce nic pic i nie chce jesc mleka. Probowalam mu wczoraj na noc zaserwowac sztuczne dla glodomora, ale ani lyka sie nie napil a krzywil sie jak cholera. I do tego budzi sie w nocy co chwile. Juz stracilam rachube o jakich porach bo ja co chwile wstaje i szczerze mowiac nawet nie wiem czy spie czy tylko wstaje. Nie wiem co mu sie dzieje, w sumie jesc nie chce tylko sie przytulic w ramionach mamusi, cycucha uzywa tylko jak smoka, zasypia wiec go odkladam do lozeczka, a on za pare min znow sie budzi i znow to samo i tak wkolko przez cala noc. Nawet polozenie do lozka rodzicow odpada nie chce lezec chce byc na rekach. a ja nie chce go trzymac ani nosic po nocachi jest bunt. Normalnie nie weim co robic i nie wiem co sie stalo i dlaczego. A tak ladnie cale noce spal odkad 7tyg skonczyl
Ewunia gratuluje awansu :-)
Sali witam
Andzia ale ci sie trafilo z tym allegro
Rozumiem ze aukcja nie zgodna z opisem ??
Duzo zaplacilas ??
Ladne chociaz te ciuszki ??