reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Monika_M o takich pampersach to nie słyszałam.........

A ja padam na twarz, trochę popracowałam i od razu zmęczona jestem........ Chyba zaraz jak mój Mąż wróci z naszą Niunią to się wszyscy położymy spać!

reklama
Hi

U nas wszystko super :tak:
Sandrusia zoatala wczoraj sama w przedszkolu :tak: Weszlysmy do sali dalysmy sobie buziaki wysciskalysmy sie i corcia poszla z pania za reke do zabawek a ja poszlam na korytarz poczytac ksiazke :tak: Wyobrazie sobie, ze ani razu mnie nie wolala, panie mowily, ze Sandra zapomniala ze ma mame :-D:-D:-D A tak sie balam, a tu prosze po raz kolejny corcia mnie zaskoczyla. Wychodzi na to , ze to ja panikuje i bokje sie zmian a ona przechodzi wszytsko bezproblemowo. Jak weszlam po nia to byla bardzo podekscytowana i duzo opowiadala co robila i jak fajnie sie bawila i dopytywala czy jutro (dzis) tez bedzie sama :tak: Panie ja wychwalaly ze bardzo ladnie ulozyla sama bardzo trudne puzle i byly zdziwione jak Sandra pokazala im kartke pomazana pisakami i kredkami a w przerwach pisalo mama tata niunia alan :biggrin2: Dzis tez Sandrusia bezproblemowo zostala sama w sali i rownie slicznie sie bawila i po0dejscytowana wracala do domku ze swoimi pracami pod pacha :biggrin2: Ale ejstem z niej dumna :tak::biggrin2: od poniedizalku zostaje 2,15h

milego weekendu

Dziewczyny mam pytanko czy któraś z was używała pieluszek Pampers premium care? Bo dostałam właśnie całą paczkę takich pieluch tyle że w rozmiarze 2 a mój Fifi już nosi 3. I muszę napisać raport o rozmowach na temat tych pieluszek :zawstydzona/y: a nie mam co napisać bo Fifulec ich nie będzie używał.
Dzięki za ewentualną pomoc :tak:

hehe Monia ja też pisze ten zasrany raport :-D:-D:-D:-D:-D

Hej!

Ewunia cieszę się, że zaczyna Ci się układać. Trzymam kciuki, żeby wypaliło własne M, no i żebyście wreszcie zaczęli wychodzić z bagna:tak:;-)

U nas wszystko ok. Beniutek rośnie jak na drożdżach - ostatnio ważył 7050g:szok::cool2: A że było to 25.08, to teraz pewnie do 8000g dobija;-):-p:-p:-p Jest zdrowiutki i bardzo silny. Pierwsze szczepienie zniósł dzielnie - tylko pisnął przy wkłuciach, a jak tylko Tata podniósł go pionowo, to się uspokoił:tak: Drugie szczepienie mamy 22.09 i mam nadzieję, że też będzie ok:sorry:

Sunniva, 3 razy sprawdzalam czy nie pomylilam wieku Kamilka. To jakies topowe przedszkole ze tak wczesnie trzeba zapisac malucha?

Hehe, zwykłe przedszkole, no może ma dobrą opinię w mieście i, pewnie dlatego, sama byłam zdziwiona. Poszłam zapłacic za ten miesiąc i tak mimochodem zapytałam o Kamilka, a tu odpowiedź, że juz prawie komplet mają... Majke zapisywałam 1,5 roku wcześniej a teraz tak się poprzesuwało na 3 lata.. Wyż demograficzny mamy:-D

Ale niestety moja Majcia, która do tej pory była okazem zdrowia, dzisiaj już do przedszkola nie poszła bo się rozchorowała... Spodziewałam się tego, ale nie tak szybko:no: Najgorsze jest to, że nie mogę jej zbic od wczoraj wieczorem temperatury, wypróbowałam już wszystkiego a ona ciągle rozpalona, już się trochę zaczynam martwic:-( Boję się tez żeby mały się nie zaraził od niej. Ach uroki przedszkolnej edukacji...

Witajcie kochane ja daje znac ze zyje jeszcze od kilku dni urwanie glowy bieganie po sklepach kompletowanie mundurkow,poszukiwanie butów normalny koszmar Nasza mała tez juz do szkoly odlicza dni i ciagle pyta juz szkole otworzyli .. budzi mi sie kilka razy w nocy i co dziwne zsikała mi sie dwie noce pod rzad -wiem to emocje i oczekiwanie na poniedzialek :) zostalo mi kupienie jeszcze spodni i krawata najstarszej i koniec od poniedzialku biore sie za porzadek w domu bo jak zagladam po kątach to az mi sie płakać chce :(

Hej hej. Witam w sobotę z rana :D
Andzia a te pieluszki są dobre na Oskarka? Bo ja zostawiłam sobie je dla następnej niuni bo Fifi to raczej się w 2 nie zmieści :D
Dziewczyny jak chcecie wypróbować te pieluszki to wypełnijcie ankietę na stronie www.pamperspremium.pl i przyślą wam darmową próbkę.
Ale będę wdzięczna za opinię na temat tych pieluch wysłaną na priva :-D A i hasło od przyjaciółki to Ekspert.
Z góry dzięki :-D
Mój synio znowu przespał całą noc czyli od 19.00 do 5.40 ale za to usypiał z wielkim płaczem i pobódka taka sama jak zasypianie. Potem drzemki również kończyły się krzykiem. Boże nie wiem już co może mu być bo to do niego niepodobne. Jak by mi ktoś syneczka podmienił :wściekła/y:
A my dzisiaj walimy na grilla. Pogoda paskudna jak niewiem, ale grill będzie stał na ganku a my w domu będziemy świętować imieniny mojej mamy, dziadka i ciotki czyli 3 w 1. :-D
No to życzę miłego dzionka dla Was mamuśki i dla naszych pociech kochanych dużych i małych :tak::tak::tak: Dziubasy

reklama
Hej Laski!
Po ostatniej kontroli Hania waży 5480, czyli przybrała 500g w 2 tygodnie, co jest ponad normę :-) Tak jej posmakowało sztuczne mleko, że nie wiem co to dalej będzie , jak będzie tak rosła :eek: No ale przecież jej nie zabronię jeść , skoro chce. Tak was czytam i zastanawiam się czemu wy tak często te szczepienia macie? Ja miałam w sierpniu 6w1 i następne mam dopiero za 2 miesiące, czyli w październiku. :cool:
Dominika - mam nadzieję, że te Twoje filmiki dadzą radę dziś z moją Niunią, bo jż nic na nią nie działa :crazy: Spać nie chce, leżeć tym bardziej. Zakupiłam jej leżaczek, ale też nie pasi :no:. Jakiś marudny dzień dziś ma :crazy:
Ewunia - gratuluję kroku na przód!

Do góry