reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Sunniva, Martusia az milo poczytac o wzruszonych mamusiach posylajacych maluchy do przedszkola. Tutaj tez taki wyz demograficzny ostatnich rocznikow ze ogolnie panika z zapisywaniem do przedszkola. W sumie niezly bylby innteres otworzyc prywatne....:oo: Moja kolezanka 1.09 zuzyla paczke chusteczek na inauguracji dla pierwszoklasistow. Nawet ja zaczelam sobie wyobrazac Alexa z tornistrem na plecach.;-):-D

Ewunia gratuluje dobrych wiesci.

Gonia co do tesciowej to zawsze mozesz powiedziec ze masz depresje poporodowa i wizyty w tej chwili nie sa najlepszym pomyslem:-p. Powinna zrozumiec i sie nie obrazic.

Co do ogladania TV to nasz maly wpatruje sie w nia jak zaczarowany, ale my staramy sie zawsze tak go odwrocic zeby nie ogladal bo to chyba nie najlepiej wplywa na jego oczka.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki. U nas noc pięknie przespana. Mały usnął o 20.30 i spał do 6.30 potem jedzonko i spaliśmy do 9.00 a teraz Fifi znowu drzemie mały śpioch :-D
Ewunia gratuluję świetnych wiadomości.
A ja się wczoraj wkurzyłam bo u mojego A w robocie naliczali pensję i przy jego zrobili notatkę "do weryfikacji przez Panią dyrektor":wściekła/y: Kur.... co tu weryfikować przy wypłacie 1600 zł?? Boże jak mu obetną kasę to z czego my będziemy żyć na wychowawczym?:-( Poprostu chce mi się ryczeć i tyle.
A co do wagi maluszków- ja ważyłam mojego Filipa w zeszłym tygodniu i ważył 7500 g a po zmierzeniu miał 68 cm. Jestem dumna z mojego maluszka :tak: Przynajmniej tyle mam radości z życia. Świat bez Fifiego byłby strasznie pusty.

Moja Lilka uwielbia to:

Baby Einstein - Baby Mozart - Music Festival :: Видео на RuTube

Takie wlasnie cosik, opracowana dla maluszkow w tym wieku.

Moze waszym maluszka tez sie spodoba, jeak co to moge podac wam linka do zassania calej plytki za free
;-);-)
Dominika o dzięki Ci o Pani :-D:-D:-D:-D póściłam Pepusiowi w 3 sekundy zasnął, a tak walczył z tym snem chyba z godzinę :crazy:

Ja już poprasowałam w tym czasie, wykąpałam się i naszykowałam nas do wyjścia :laugh2::laugh2:, a on nadal śpi .

Dostałam całą kolekcje Einsteina... ale Gabi woli słuchać rocka i przy nim zasypiać :-D (chodź nie jestem wcale fanką takiej muzyki)

Ale to nie jest CD tylko DVD z obrazkami zmieniajacymi sie w rytm muzyki, ktore dzialaja cuda na dziecku. Moja Mayka je uwielbiala, Lilka tez zaczyna a ja moge miec chwilke dla siebie dzieki temu oto DVD i tez jestm zadowolona :tak::tak:

Tak, Oli, mieszkamy w wieżowcu na 7 piętrze...
EWUNIA, co za zbieg okoliczności ja też mieszkam w wieżowcu na 7 piętrze!:-)
Powodzenia w znalezieniu pracy przez twojego A.
No i szybko zabierajcie się za ten remont... żeby sie nie rozmyśliła teściowa.
P.S.
ja mam ciągle niesnaski z moją mamą - ona jest niezadowolona że musi z nami mieszkać.:-(

reklama
Dziewczyny mam pytanko czy któraś z was używała pieluszek Pampers premium care? Bo dostałam właśnie całą paczkę takich pieluch tyle że w rozmiarze 2 a mój Fifi już nosi 3. I muszę napisać raport o rozmowach na temat tych pieluszek :zawstydzona/y: a nie mam co napisać bo Fifulec ich nie będzie używał.
Dzięki za ewentualną pomoc :tak:

Do góry