reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Hej mamuski :-)
Ja troche milczaca ostatnio bo pomimo ze mala grzeczna to ja czasu nie mam na nic jak nie pranie i prasowanie to w czasie gdy spi to ja dzialam z paznokciami zeby zarobic :-) Troche sie u mnie wydarzylo .... malo milych rzeczy moj a wlasciwie juz nie moj A nas olal i zostalysmy same z Majka... ale nic musimy sobie poradzic i byc silne !!! Teraz nie mozemy sie poddac bo mamy siebie :-)
Poza tym wszystko gra radzimy sobie dobrze Majka zdrowa :-)
Mi rana sie paprze i ten szew ciagle mi wystaje zobaczymy na kontroli co z tym zrobia a jutro ide na kontrolna morfologie.

Buziaki dla maluszkow :** :)

reklama
Ja troche milczaca ostatnio bo pomimo ze mala grzeczna to ja czasu nie mam na nic jak nie pranie i prasowanie to w czasie gdy spi to ja dzialam z paznokciami zeby zarobic :-) Troche sie u mnie wydarzylo .... malo milych rzeczy moj a wlasciwie juz nie moj A nas olal i zostalysmy same z Majka... ale nic musimy sobie poradzic i byc silne !!! Teraz nie mozemy sie poddac bo mamy siebie :-)
Mi rana sie paprze i ten szew ciagle mi wystaje zobaczymy na kontroli co z tym zrobia a jutro ide na kontrolna morfologie.

Przykro Mi że kolejny facet okazał się dupkiem !
Zapraszam na https://www.babyboom.pl/forum/samotni-rodzice-f32/samotna-matka-samotna-w-ciazy-9999/
Chociaż już w ciąży nie jestem to i tak dalej siedzę na tym wątku :-)

Ostatnia edycja:
Cześć Mamusie

dawno mnie u Was nie było :zawstydzona/y: ale na swoją obronę napiszę że przeżywałam kryzys poważny psychiczny. Musiałam oddać swoje pupile i przepłakałam tydzień i jeszcze doszły kolki u mojego Dziecia co mnie dobiło zupełnie. Od wczoraj sytuacja w miarę się stabilizuje i nastrój zupełnie inny mam. Zaczynamy powoli łapać rytm i tym samym mam czas skrobnąć do Was parę słów.

Minutka - wspolczuje Ci.. Co mozna powiedziec... Facet to swinia [video=youtube;HE_1xzg2gUU]http://www.youtube.com/watch?v=HE_1xzg2gUU[/video]

mnie też dawno niebyło , wchodze na czerwcówki i .....zniknełyśmy :-D:-D:-D:-D
Młody zdrowy , i wszystko wporządeczku ale pogoda taka fajowa że prawie cały czas przesiedzimy na dworze .

Minutka trzymajcie sie z Majeczką dzielnie , jak najszybciej podaj gnoja o alimenty , niech płaci świnia kurde zatrułabym życie takiemu fajfusowi ;-)

Minutka ja rowniez mocno trzymam za Was kciuki!
Super, ze Mala grzeczniutka - widac chce pomoc Mamusi.
Trzymajcie sie dzielnie Dziewczynki - buziaczki dla Was!

Hej

U mnie wszytsko super odkad maz w domku calymi dniami jest znami to nie mam dzieci ;-)i czasami sie nudze ;-):-) Podzielilismy si eobowiazkami tatsu z corcia, mamusia z synusiem i wszyscy zadowoleni chodza :-)
Dzis kapiel maluchow byla przez internet babci pokazywana :-) ale wszyscy mieli radoche hehe nawet niuniek robil oczy do laptopa ;-)

Martusia do 18-stki ??:-D:-D:-D:-D
Aż się wyprowadzi :-p:-D:-D:-D
Dokladnie ;-):-):-):-)

kaska76 mezus sie ladnie zachowal :-D

minutka nie wiem co powiedziec...
zatkalo mnie :sorry:
Trzymaj sie dzielna kobieto :tak:
Andzia ma racje podaj go o alimenty :tak:

Andzia super ze u Was wszytsko dobrze :-)

reklama
Do góry