reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Hej mamuski :-)
Ja troche milczaca ostatnio bo pomimo ze mala grzeczna to ja czasu nie mam na nic jak nie pranie i prasowanie to w czasie gdy spi to ja dzialam z paznokciami zeby zarobic :-) Troche sie u mnie wydarzylo .... malo milych rzeczy moj a wlasciwie juz nie moj A nas olal i zostalysmy same z Majka... ale nic musimy sobie poradzic i byc silne !!! Teraz nie mozemy sie poddac bo mamy siebie :-)
Poza tym wszystko gra radzimy sobie dobrze Majka zdrowa :-)
Mi rana sie paprze i ten szew ciagle mi wystaje zobaczymy na kontroli co z tym zrobia a jutro ide na kontrolna morfologie.

Buziaki dla maluszkow :** :)

reklama
Ja troche milczaca ostatnio bo pomimo ze mala grzeczna to ja czasu nie mam na nic jak nie pranie i prasowanie to w czasie gdy spi to ja dzialam z paznokciami zeby zarobic :-) Troche sie u mnie wydarzylo .... malo milych rzeczy moj a wlasciwie juz nie moj A nas olal i zostalysmy same z Majka... ale nic musimy sobie poradzic i byc silne !!! Teraz nie mozemy sie poddac bo mamy siebie :-)
Mi rana sie paprze i ten szew ciagle mi wystaje zobaczymy na kontroli co z tym zrobia a jutro ide na kontrolna morfologie.

Przykro Mi że kolejny facet okazał się dupkiem !
Zapraszam na https://www.babyboom.pl/forum/samotni-rodzice-f32/samotna-matka-samotna-w-ciazy-9999/
Chociaż już w ciąży nie jestem to i tak dalej siedzę na tym wątku :-)

Ostatnia edycja:
Cześć Mamusie

dawno mnie u Was nie było :zawstydzona/y: ale na swoją obronę napiszę że przeżywałam kryzys poważny psychiczny. Musiałam oddać swoje pupile i przepłakałam tydzień i jeszcze doszły kolki u mojego Dziecia co mnie dobiło zupełnie. Od wczoraj sytuacja w miarę się stabilizuje i nastrój zupełnie inny mam. Zaczynamy powoli łapać rytm i tym samym mam czas skrobnąć do Was parę słów.

Minutka - wspolczuje Ci.. Co mozna powiedziec... Facet to swinia [video=youtube;HE_1xzg2gUU]http://www.youtube.com/watch?v=HE_1xzg2gUU[/video]

mnie też dawno niebyło , wchodze na czerwcówki i .....zniknełyśmy :-D:-D:-D:-D
Młody zdrowy , i wszystko wporządeczku ale pogoda taka fajowa że prawie cały czas przesiedzimy na dworze .

Minutka trzymajcie sie z Majeczką dzielnie , jak najszybciej podaj gnoja o alimenty , niech płaci świnia kurde zatrułabym życie takiemu fajfusowi ;-)

Minutka ja rowniez mocno trzymam za Was kciuki!
Super, ze Mala grzeczniutka - widac chce pomoc Mamusi.
Trzymajcie sie dzielnie Dziewczynki - buziaczki dla Was!

Hej

U mnie wszytsko super odkad maz w domku calymi dniami jest znami to nie mam dzieci ;-)i czasami sie nudze ;-):-) Podzielilismy si eobowiazkami tatsu z corcia, mamusia z synusiem i wszyscy zadowoleni chodza :-)
Dzis kapiel maluchow byla przez internet babci pokazywana :-) ale wszyscy mieli radoche hehe nawet niuniek robil oczy do laptopa ;-)

Martusia do 18-stki ??:-D:-D:-D:-D
Aż się wyprowadzi :-p:-D:-D:-D
Dokladnie ;-):-):-):-)

kaska76 mezus sie ladnie zachowal :-D

minutka nie wiem co powiedziec...
zatkalo mnie :sorry:
Trzymaj sie dzielna kobieto :tak:
Andzia ma racje podaj go o alimenty :tak:

Andzia super ze u Was wszytsko dobrze :-)

reklama
Do góry