Oli.B
Fanka BB :)
Martusia do 18-stki ??Tak alanek spi z nami w pokoju. I bedzie spal caly czas dopoki nie dorosnie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martusia do 18-stki ??Tak alanek spi z nami w pokoju. I bedzie spal caly czas dopoki nie dorosnie ;-)
Mojego smyka najlepiej wycisza dźwięk... suszarki
witam sie:-)
u mnie bez zmian-dzisiaj nadia nie spala od 9 do 18.30 i placz/ nawet samochodem ja przewiozlam po lesie i spala ale jak tylko do domu dojechalysmy oczy jak 5 zł. nie wiem co sie z nia dzieje???miala ktoras z Was podobny problem??? i to nie kolka....
u nas narazie mala spi z nami.
milego weekendu
Witam,
My nocki mamy przespane także nie narzekam i oby tak dalej, w dzień bardzo różnie bywa, czasami ma dni marudzenia, a wtedy pozostaje cyc i noszenie na rękach... Muszę pochwalić mojego męża, bo dzisiaj moja mała córeczka dostała od niego różę, a ja piękny bukiet kwiatów z okazji 1-go m-ca życia naszej córeczki... hmmmm.... no cóż Kocham go coraz bardziej odkąd mała się urodziła, a myślałam że bardziej się nie da :-)
Pozdrawiam Was moje drogie i życzę miłej niedzieli...