reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

hej,
właśnie wróciłam po 3 tyg. urlopu w Polsce i stęskniłm się troszkę za Wami. Zmęczyła mnie ten urlop okropnie, ale udło mi się być na weselu siostry, ochrzcić Michasię i wyrobić jej polski akt urodzenia.
Co do spotkania z babciami i dziadkami, to było tak: wyjechałam z dzieckiem które nie lubi być na rączkach a wróciłam z takim co uwielbia. Ale oduczę - przynajmniej zasypiania na rączkach - bo potem będzie przekichane.
Michasia rośnie jak na drożdżach, już coraz rzadziej ma problemy z brzuszkiem, choić dzis akurat ma.
Poza tym Misia śmieje się często, parę razy udało już jej się przerócić z pleckow na boczek, grucha jak mały gołąbek i jest cudowna.:tak:

reklama
Włączyłam suszarę to usnął, wyłączyłam po godzinie (bo mi się wkońcu zepsuje) to się w sekundę obudził :eek:
W związku z tym znajomi poradzili mi ściągnięcie z netu i nagranie odgłosu suszarki :-)
Już nie musze się martwić że się popsuje, i mój P nie denerwuje się że dodatkowo grzeje na ten upał :-D

czesc laleczki
tusienkano u mnie dzisiaj nadia tez spi w miare.to pogoda chyba bo u nas dzisdeszczowo i burzowo.
Ariada ja ostatnio mala przy vivie uspilam:)
kupilam te krople simplex i zobaczymy czy dzilaja bo espumisan niestety nic nie pomogł:-(

Czesc,

U nas nic nowego. Od 3 dni walczymy z kolka i konca nie widac.
Niedlugo bede potrzebowala zapalek zeby podtrzymywaly mi powieki i jakiegos kijka bo nie wytrzymuje mi kregoslup od ciagego noszenia. Mam nadzieje ze te kolki sie kiedys koncza

czesc dziewczyny. u nas dzis nocka koszmarna-mala zrobila sobie dzien z nocy.spala tylko godzine od 1.30 do oło 3 a od 3 w nocy płacz i nerwowka. padam na ryj normalnie!no ale o polozeniu nie ma mowy bo raz ze ten łobuz nie spi tylko sciemnia w wozku (jak bujam to spi jak przestaje oczy jak 5 zł) a dwa ze mam starsza core ktora jest na podworku z kolesiem jeszcze gorszym od iej (adhd),az mi sie w glowie kreci.
Ariada mam to samo-w ciazy tak mnie kregosłub nie bolał jak teraz.tez modle sie zeby te pieprzone kolki juz sie skonczyly

czesc dziewczyny

ja dzis wyspana na maxa moja corcia mi dzis zrobila prezent i pospalysmy sobie do 10,budzila sie tylko 2 razy do karmienia.zjem obiad o normalnej godzinie dzis i wyruszam na dwor poki jest pogoda,bo wczoraj mnie deszcz a raczej ulewa zlapala.

milego dnia

Witam :-).Mój synuś też pięknie przespał dzisiejszą noc,od 21 do 3 :-).Obudził się tylko na cyca i dalej poszedł spać :-).
Potem byliśmy na spacerku na którym też oczywiście spał,a teraz nawet mu się nie śni zdrzemnąć,rozgląda się i wydaje z siebie słodkie Aguuu :-).
Pozdrawiam

Hej

U nas wszytsko po staremu :tak:
Ja od dwoch dni ledwo zywa chodze, spac mi sie chce (mimo ze sie wysypiam w nocy i spimy do 10 :-D), wszystko mnie denerwuje, nic mi sie nie chce. Chyba cisnienie skacze no i pogoda do kitu :baffled:

Kamireszel i co zlozyliscie juz o passzport ??
Ja sie wybieram fotke malemu strzelic u fotogafa i sie wybrac nie moge :baffled:

kluseczko Wy juz macie paszport dla malej no nie ??
Dlugo czekaliscie?? byly jakies problemy??
Mi co drugi znajomy mowi ze nie dostaniemy paszportu brytyjskiego i ze wszyscy polacy staraja sie zawsze o polski w ambasadzie. No i normalnie zglupialam bo tu irlandczycy znow mowia ze sie nalezy.

czesc dziewczynki
jakas chwile mnie nie bylo..zagladam a tu patrze jestesmy przeniesione...troche sie przestraszylam ze was nie znajde...ale udalo sie
u nas jakos leci...przez ostatnie dwie nocki nasza corcia baaardzo nas zaskakuje....
przedwczoraj jak ja polozylismy ok 22 to wstala dopiero o 4 a wczoraj zasnela dopiero ok 23 ale spala do 5!!! szok! normalnie tak pospalam ze prawie zapomnialam ze mam ziecko heheh
oby wiecej takich nocek.
dzis przyjechala tesciowa....jest oczarowana wnusia
no nic przejrze jeszcze inne watki i uciekam
trzymajcie sie

reklama
hej,
właśnie wróciłam po 3 tyg. urlopu w Polsce i stęskniłm się troszkę za Wami. Zmęczyła mnie ten urlop okropnie, ale udło mi się być na weselu siostry, ochrzcić Michasię i wyrobić jej polski akt urodzenia.
.:tak:
Meva - jak wyglądają formalności z zarejestrowaniem dziecka w PL? Miałaś jakieś problemy?

Do góry