blumetka29
Wdrożona(y)
Tak, mam juz wszystko...
Tau jestem pełna podziwu i gratuluje skompletowanej wyprawki a ja ciagle mysle ze mam jeszcze duzo czasu:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, mam juz wszystko...
Smoczka z zalozenia nie kupuje - moze sie uda, ze Tymek bedzie bezsmoczkowy
Papersy kupilam ostatnio bo byla jakas oszolamiajaca promocja , padlo na Huggiesy
Karuzela - karuzeli nie kupuje, ale za to skusze sie na mate dla dzidziucha...
Karmic piersia tez zamierzam, ale butelka moze sie przydac, rozne sa sytuacje kiedy to mamusia nie moze :-(
Cześć laseczki!
Dłuuuugo mnie nie było, ale dopiero pół godziny temu zainstalowali nam internet;-)
Mam trochę do nadrobienia, ale nie mam dzisiaj siły na to, bo coś od kilku godzin boli mnie głowa. Więc chciałam się tylko przywitać i ( jakby kto pytał - to u mnie wszystko ok;-)). Odezwę się niedługo! A na razie życzę miłego wieczoru!