reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Hej kobitki :)

Prosze prosze wyprawka juz prawie gotowa ;(Ja nie mysle o tym nawet jestem na etapie karniszy zasłon rolet i takich tam Mam nadzieje ze zdaze kupic bo widze ze kolejka do porodówki tez sie robi Dominika nie wpychaj sie przedemną :) Ja pierwsza jestem hehe obstawiam ze urodze zaraz po 25 maja wczesniej nie moge bo komunia Wiktora mojego jest 24 a i koncert Jarra wiec zrobie komunie pojade na koncert a potem na porodowke :)

Dzis ostatni dzien w starym domu trzymajcie sie kochane przez kilka tygodni (oby jak najszybciej) bede odcieta od świata Dzis ostatnie pakowanie rozkladanie mebli i wywózka wiec kochane do milego poklikania :)

reklama
Witajcie :-)

Agata powodzenia i szybkiej aklimatyzacji w nowym miejscu :-)

Ja chyba dzisiaj bede sie opie...ć. Nie chce mi sie NIC. Wczoraj po tym całym dniu "na nogach" brzuch mnie wieczorem bolał i twardniał co chwila :baffled: Dzisiaj leniu****ę :-)

Spokojnego dzionka :-)

Agata - trzymaj sie cieplutko i wracaj do nas jak najszybciej.

Co do tej kolejki to ja musze urodzic miedzy 23 a 10 bo moja mamcia bedzie u nas, i to jedyna mozliwosc aby Patryk byl przy mnie podczas porodu. Babcia wtedy zostanie z Mayeczka w domu.
Oboje bardzo chcemy powitac dzidzie razem :tak:
Wiec moge przepuszczac w kolejce ale do czasu :-D:-D

Hej kobitki :)

obstawiam ze urodze zaraz po 25 maja wczesniej nie moge bo komunia Wiktora mojego jest 24 a i koncert Jarra wiec zrobie komunie pojade na koncert a potem na porodowke :)

aby ci się wszystko udało zgodnie z planem i nie było niespodzianek:tak:. Ja też życzę sobie szybko, w lipcu jest ślub siostry i chciałabym się wybrać:tak:.
Ja z wyprawką też jestem "do tyłu", przede mną łóżeczko, komoda, przewijak, fotelik i takie tam.

Witajcie
Agata 077, zeby przeprowadzka odbyła się bez ekscesów i sprawnie!:-)

Kurde naczytałam sie co wy juz macie, a ja nie mam nic, nic oprócz mini listy i pomysłów. Maż stwierdził ze zrobimy zakupy w kwietniu, no to się nie wychylam , wczoraj oglądalismy te maty o których pisała Tau, tezmi sie to wydaje fajne, więc zamierzamy to kupic. czy tylko ja czekam jeszcze z zakupami?
nie chce potem zostac z reka w ...

Agata - trzymaj sie cieplutko i wracaj do nas jak najszybciej.

Co do tej kolejki to ja musze urodzic miedzy 23 a 10 bo moja mamcia bedzie u nas, i to jedyna mozliwosc aby Patryk byl przy mnie podczas porodu. Babcia wtedy zostanie z Mayeczka w domu.
Oboje bardzo chcemy powitac dzidzie razem :tak:
Wiec moge przepuszczac w kolejce ale do czasu :-D:-D

Dominika zapytaj w szpitalu czy nie ma kącika dla mlodszej w niektorych szpitalach jest opieka na czas porodu zeby tata mogł być..

Ta mata o ktorej pisała Tau jest rewelacyjna moja najmłodsza ją miała teraz tez bede kupowac :) chociaz mam cicha nadzieje ze nasz Oli dostanie cos z zabawek po siostrzenicy mojego M tzn moj M liczy bo oni bardziej z tych skapych ludzi :D Osobiscie czekam az pchli targ az sie otworzy minely czasy kiedy wbijałam sobie do glowy ze maluch musi mieć wszystko nowe :-D

Dominika zapytaj w szpitalu czy nie ma kącika dla mlodszej w niektorych szpitalach jest opieka na czas porodu zeby tata mogł być..

Jak sobie pomysle, ze ostatni porod trwal 18 godzin to jakos ta opcja nie wchodzi w rachube :no::no:
A tak wogole to ja jej jeszcze nigdy nie zostawilam z nikim innym jak z moja mama i bym miala strasznego stresa :baffled:

Witam Dziewczyny
życzę miłego dnia i dobrych nastrojów:-)

czy tylko ja czekam jeszcze z zakupami?
nie chce potem zostac z reka w ...

Tacjana ja też nie mam większości rzeczy:tak:, zamierzam to w kwietniu nadrobić. Faktem jest że jak przeczytałam, że Tau ma wszystko to pomyślałam sobie, iż kiepska ze mnie mama ;-).

Agata077 trzymam kciuki za szybką i sprawną przeprowadzkę:-). Kobietko uważaj na Was! Powodzenia!:-):-):-)

reklama
Kochana ale ja nie mam nic, nawet złamanego smoczka , jak to się mówi, :-D
i tak sobie mysle ze jak pojedziemy i zaczniemy hurtem kupować to tyle kasy na raz, no ale to taki słodki wydatek będzie

Do góry