reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Hej kobitki :)

Prosze prosze wyprawka juz prawie gotowa ;(Ja nie mysle o tym nawet jestem na etapie karniszy zasłon rolet i takich tam Mam nadzieje ze zdaze kupic bo widze ze kolejka do porodówki tez sie robi Dominika nie wpychaj sie przedemną :) Ja pierwsza jestem hehe obstawiam ze urodze zaraz po 25 maja wczesniej nie moge bo komunia Wiktora mojego jest 24 a i koncert Jarra wiec zrobie komunie pojade na koncert a potem na porodowke :)

Dzis ostatni dzien w starym domu trzymajcie sie kochane przez kilka tygodni (oby jak najszybciej) bede odcieta od świata Dzis ostatnie pakowanie rozkladanie mebli i wywózka wiec kochane do milego poklikania :)

reklama
Witajcie :-)

Agata powodzenia i szybkiej aklimatyzacji w nowym miejscu :-)

Ja chyba dzisiaj bede sie opie...ć. Nie chce mi sie NIC. Wczoraj po tym całym dniu "na nogach" brzuch mnie wieczorem bolał i twardniał co chwila :baffled: Dzisiaj leniu****ę :-)

Spokojnego dzionka :-)

Agata - trzymaj sie cieplutko i wracaj do nas jak najszybciej.

Co do tej kolejki to ja musze urodzic miedzy 23 a 10 bo moja mamcia bedzie u nas, i to jedyna mozliwosc aby Patryk byl przy mnie podczas porodu. Babcia wtedy zostanie z Mayeczka w domu.
Oboje bardzo chcemy powitac dzidzie razem :tak:
Wiec moge przepuszczac w kolejce ale do czasu :-D:-D

Hej kobitki :)

obstawiam ze urodze zaraz po 25 maja wczesniej nie moge bo komunia Wiktora mojego jest 24 a i koncert Jarra wiec zrobie komunie pojade na koncert a potem na porodowke :)

aby ci się wszystko udało zgodnie z planem i nie było niespodzianek:tak:. Ja też życzę sobie szybko, w lipcu jest ślub siostry i chciałabym się wybrać:tak:.
Ja z wyprawką też jestem "do tyłu", przede mną łóżeczko, komoda, przewijak, fotelik i takie tam.

Witajcie
Agata 077, zeby przeprowadzka odbyła się bez ekscesów i sprawnie!:-)

Kurde naczytałam sie co wy juz macie, a ja nie mam nic, nic oprócz mini listy i pomysłów. Maż stwierdził ze zrobimy zakupy w kwietniu, no to się nie wychylam , wczoraj oglądalismy te maty o których pisała Tau, tezmi sie to wydaje fajne, więc zamierzamy to kupic. czy tylko ja czekam jeszcze z zakupami?
nie chce potem zostac z reka w ...

Agata - trzymaj sie cieplutko i wracaj do nas jak najszybciej.

Co do tej kolejki to ja musze urodzic miedzy 23 a 10 bo moja mamcia bedzie u nas, i to jedyna mozliwosc aby Patryk byl przy mnie podczas porodu. Babcia wtedy zostanie z Mayeczka w domu.
Oboje bardzo chcemy powitac dzidzie razem :tak:
Wiec moge przepuszczac w kolejce ale do czasu :-D:-D

Dominika zapytaj w szpitalu czy nie ma kącika dla mlodszej w niektorych szpitalach jest opieka na czas porodu zeby tata mogł być..

Ta mata o ktorej pisała Tau jest rewelacyjna moja najmłodsza ją miała teraz tez bede kupowac :) chociaz mam cicha nadzieje ze nasz Oli dostanie cos z zabawek po siostrzenicy mojego M tzn moj M liczy bo oni bardziej z tych skapych ludzi :D Osobiscie czekam az pchli targ az sie otworzy minely czasy kiedy wbijałam sobie do glowy ze maluch musi mieć wszystko nowe :-D

Dominika zapytaj w szpitalu czy nie ma kącika dla mlodszej w niektorych szpitalach jest opieka na czas porodu zeby tata mogł być..

Jak sobie pomysle, ze ostatni porod trwal 18 godzin to jakos ta opcja nie wchodzi w rachube :no::no:
A tak wogole to ja jej jeszcze nigdy nie zostawilam z nikim innym jak z moja mama i bym miala strasznego stresa :baffled:

Witam Dziewczyny
życzę miłego dnia i dobrych nastrojów:-)

czy tylko ja czekam jeszcze z zakupami?
nie chce potem zostac z reka w ...

Tacjana ja też nie mam większości rzeczy:tak:, zamierzam to w kwietniu nadrobić. Faktem jest że jak przeczytałam, że Tau ma wszystko to pomyślałam sobie, iż kiepska ze mnie mama ;-).

Agata077 trzymam kciuki za szybką i sprawną przeprowadzkę:-). Kobietko uważaj na Was! Powodzenia!:-):-):-)

reklama
Kochana ale ja nie mam nic, nawet złamanego smoczka , jak to się mówi, :-D
i tak sobie mysle ze jak pojedziemy i zaczniemy hurtem kupować to tyle kasy na raz, no ale to taki słodki wydatek będzie

Do góry