reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
dzien doberek :)

Ja tez sie tylko witam i lece opracowac plan pakowania :)

Kamireszel czemu mialabys zostac wyrzucona z czerwcówek jak możesz :D

Agatko trzymam kciuki za szybką i sprawną przeprowadzkę:tak:

Mam dzisiaj podły nastrój :baffled: pogoda do kitu, mąż wyjeżdża na 2 dni, a w czwartek mam stawic sie w szpitalu. Teoretycznie na 3 dni, ale może uda mi sie wyjśc tego samego dnia, wszystko podobno zależy od ... oddziałowej :confused:

Tricolor nie poddawaj się:-), myśl że to dla Synusia wszystko. Mam nadzieję, że się dzisiaj wieczorkiem odezwiesz z domku z dobrymi wieściami.

no ale jesteśmy szczęśliwi bo mamy piękna zdrową CÓRKę(w domu synek 8lat)i synuś wybrał imię Julia to wszystko czym chciałam się z wami podzielić Pozdrawiam papapa:happy:

Witaj Emili78 gratuluje Córuni!!!

Cześć mamusie!
Ja chciałam się tylko przywitać i pożegnać, bo dziś wracam do Irlandii ( niestety wszystko co dobre się szybko kończy:-) )a na nowym mieszkaniu nie mamy jeszcze neta. Więc przez jakieś 2 tygodnie mnie nie będzie. A potem przez następne 2 będę nadrabiać zaległości:-D Życzę samych dobrych wiadomości i dobrego samopoczucia.
Pozdrawiam!

dzien doberek :)

Ja tez sie tylko witam i lece opracowac plan pakowania :)

Kamireszel czemu mialabys zostac wyrzucona z czerwcówek jak możesz :D
Tylko sie kochana nie przemeczaj...pamietaj ze w ciazy jestes:-) Ale powodzenia w opracowywaniu planu i przeprowadzce:-)

Witam,
A my dzień zaczelismy od słuchania muzyki, na złość pogodzie.
Dziś wchodzimy w 6 miesiąc ciąży :tak:.
Coraz bardziej garderoba się upomina o wymianę. Wczoraj ledwie zapięłam hydrotex , w którym planowałam przebiegać wiosnę! Więc zamiast ferii w Alpach spędzę tydzień na zwiedzaniu sklepów dla przyszłych mam.

Tez mam problem z ciuchami :-( Wszystko za male sie robi:wściekła/y: A jak w sobote probowalam sobie cos kupic to nic fajnego nie znalazlam:wściekła/y: Ale w marcu amja byc dostawy na wiosne wiec jeszcze sie przemecze;-)

NO hej czerwiec 2009 witam was dawno was nie odwiedzałam bo byłam w Polsce na święta ,a tam internet miałam przez telefon ale działał strasznie.Potem wróciłam z znów na początku lutego poleciałam do polski po wyprawkę dla naszej kruszynki i nagrać sobie płytę 4d. Płyta fajna tylko szkoda że jej nie zabrałam żeby pokazać mężowi który tak na nią czekał, zabrałam puste pudełko a płyta została w dvd w Polsce.Był trochę zły ale mu przeszło,no ale jesteśmy szczęśliwi bo mamy piękna zdrową CÓRKę(w domu synek 8lat)i synuś wybrał imię Julia to wszystko czym chciałam się z wami podzielić Pozdrawiam papapa:happy:

Witaj i gratuluje Coreczki...imie tez bardzo ladne bedzie nosila:-)

A ja dzisiaj zasypiam na siedzaco:wściekła/y: Chyba cisnienie jest kiepskie bo generalnie wyspalam sie nawet. Wypilam 0,5 l colki i nie pomoglo na przebudzenie a teraz mam wyrzuty ze karmie dzidzie takimi rzeczami:zawstydzona/y: No ale byle do 15.30 :-)
Milego popoludnia mamuski

Mnie martwi najgorzej to ze moja gp stwierdzila ze nie oplaca mi sie brac kwasu foliowego bo juz na to za pozno...ostatnio zlapalam jakies przeziebienie i pytalam jej co moge brac aby sie podkurowac i zalecila mi paracetamol(dosyc duza dawke) i to tez nie wydaje mi sie ok-wiec nie bede brac.A co Wy o tym myslicie??? Troche to wszystko w UK jest nie tak jak sobie wyobrazalam...traktuja mnie jakby z gory zakladali ze poronie i ze to nic strasznego...SZOK!!!

[/quote hej tez mieszkam w londynie jestem w 25 tygodniu ciazy to moje pierwsze dziecko wiec niemam porownania jak to jest w polsce ,ale niewydaje mi sie ze lekarze zakladaja ze poronisz oni porpostu uwazaja ze ciaza to niechoroba dlatego nam sie wydaje ze oni do wszystkiego podchodza lightowo bo z polski wynieslismy to ze na byle kaszelek dostanie sie antybiotyk,pozatym to zalerzy tez na jakiego lekarza trafisz czy to w polsce czy w uk.........:-)

reklama
Witajcie kobietki

Jakoś też jestem dziś zamroczona jakbym obuchem w łeb dostała, może to i ciśnienie.W nocy kręciłam się okropnie a już trudność sprawia mi przewrócenie z jednego boku na drugi. Ciekawe co to będzie w 9 m-cu:szok:A moja mała też sobie noc do charców upodobała i prawie całą noc czułam jej ruchy.
Tymczasem lecę gotować pomidorówkę z makaronem bo taka mnie chcica na nią wzięła:-)

15406844d8.png

Do góry