reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Dziewczyny mnie tylko i wylacznie chodzi o to by pisac w watkach tematycznych do tego przeznaczonych. Watek glowny jest od tego zeby pisac o calej reszcie spraw. Jesli piszesz o kilku sprawach naraz no to hmm... powiedzmy ze przeniesienie takiego posta mija sie z celem bo jego zawartosc nie bedzie pasowala do innego tematu.
W kazdym razie apeluje zeby nie pisac o wszystkim razem tylko ladnie i przemyslanie rozdzielac swoja wypowiedz na odpowiednie watki.

reklama
Haloo co tu za powazne dyskusje a ja o niczym niewiem ;(
Przepraszam Was kochane ze zaniedbuje forum,jezeli cos sie dzieje a powinnam o tym wiedziec podane jest gg lub dostepna wiadomość prywatna

Cypisia i tricolor moge poprosic o streszczenie na pw lub gg ...

Cześć dziewczyny....
Długo mnie tu nie było...a powodem mej nieobecności był ponad 2 tyg urlop w Polsce- a tam zawsze na wszystko czasu brakuje.
Mam nadzieję, że nie zastałam wyrzucona hehehe i nadal należę do czerwcówek :)
Dziś chciałam tylko pokazać się- żyję, a jak trochę odsapnę po urlopię to spróbuję nadrobić zaległości. Teraz już zmykam luli bo padam na nocha :)
Pozdrawiam.

Witajcie

hmm zeby przypadkiem nie napisac o tym co nie mozna, :-)to sie po prostu przywitam:-),i chce o cos zapytac,
kurcze jakos gorzej sie ostatnio czuje, tzn, po tym sobotnim badaniu, tak mnie jakoś brzuch boli, najpierw tak z boku tak jakby jelita, a teraz tak i dolem, i bokiem, tak jakby wszsytko bylo w srodku scisniete,jakby brzuch odzdzielnie a reszta ciala oddzielnie czy ktoras z Was tak miala, kurde boje sie zeby synkowi nic nie bylo,

moze mam juz jakies omamy, i tak mi sie z nerwow robi?

m.linijka.i.200.jpg
[/URL]

dzien doberek :)

Ja tez sie tylko witam i lece opracowac plan pakowania :)

Kamireszel czemu mialabys zostac wyrzucona z czerwcówek jak możesz :D

agata077 przyjemnego pakowania życzę :-),jeżeli wogóle może być przyjemne :-D. Wogóle miłego dnia życzę czerwcóweczki :-)

Haloo co tu za powazne dyskusje a ja o niczym niewiem ;(
Przepraszam Was kochane ze zaniedbuje forum,jezeli cos sie dzieje a powinnam o tym wiedziec podane jest gg lub dostepna wiadomość prywatna

Cypisia i tricolor moge poprosic o streszczenie na pw lub gg ...

Agata naprawde nie wiem jak mogła bym streścić ten mój jeden post w tym temacie. Naprawde starałam sie przejrzyscie napisac o co mi chodziło, sorry ale inaczej juz nie umiem :sorry2:

Mam dzisiaj podły nastrój :baffled: pogoda do kitu, mąż wyjeżdża na 2 dni, a w czwartek mam stawic sie w szpitalu. Teoretycznie na 3 dni, ale może uda mi sie wyjśc tego samego dnia, wszystko podobno zależy od ... oddziałowej :confused:

Witam,
A my dzień zaczelismy od słuchania muzyki, na złość pogodzie.
Dziś wchodzimy w 6 miesiąc ciąży :tak:.
Coraz bardziej garderoba się upomina o wymianę. Wczoraj ledwie zapięłam hydrotex , w którym planowałam przebiegać wiosnę! Więc zamiast ferii w Alpach spędzę tydzień na zwiedzaniu sklepów dla przyszłych mam.

NO hej czerwiec 2009 witam was dawno was nie odwiedzałam bo byłam w Polsce na święta ,a tam internet miałam przez telefon ale działał strasznie.Potem wróciłam z znów na początku lutego poleciałam do polski po wyprawkę dla naszej kruszynki i nagrać sobie płytę 4d. Płyta fajna tylko szkoda że jej nie zabrałam żeby pokazać mężowi który tak na nią czekał, zabrałam puste pudełko a płyta została w dvd w Polsce.Był trochę zły ale mu przeszło,no ale jesteśmy szczęśliwi bo mamy piękna zdrową CÓRKę(w domu synek 8lat)i synuś wybrał imię Julia to wszystko czym chciałam się z wami podzielić Pozdrawiam papapa:happy:

reklama
ja tez melduję sie, od wczoraj już w pracy, ale nawet nie jest żle:tak: tylko mała wczoraj cały wieczór przytulas:) a dzisiaj po raz pierwszy od dłuższego czasu poszła do żłobka, zobaczymy jaki nastrój będzie jej dopisywał popoludniu:) z rana wstała zadowolona, nawet pozwoliła pięknie uczesać się:tak:

Do góry