Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Dzien Dobry.
Zycze milego dnia.
Zycze milego dnia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzien doberek
Ja tez sie tylko witam i lece opracowac plan pakowania
Kamireszel czemu mialabys zostac wyrzucona z czerwcówek jak możesz![]()
Mam dzisiaj podły nastrójpogoda do kitu, mąż wyjeżdża na 2 dni, a w czwartek mam stawic sie w szpitalu. Teoretycznie na 3 dni, ale może uda mi sie wyjśc tego samego dnia, wszystko podobno zależy od ... oddziałowej
![]()
no ale jesteśmy szczęśliwi bo mamy piękna zdrową CÓRKę(w domu synek 8lat)i synuś wybrał imię Julia to wszystko czym chciałam się z wami podzielić Pozdrawiam papapa![]()
KURCZE CHYBA SZLAG TRAFIŁ MÓJ SÓWACZEK
![]()
Tylko sie kochana nie przemeczaj...pamietaj ze w ciazy jestes:-) Ale powodzenia w opracowywaniu planu i przeprowadzce:-)dzien doberek
Ja tez sie tylko witam i lece opracowac plan pakowania
Kamireszel czemu mialabys zostac wyrzucona z czerwcówek jak możesz![]()
Witam,
A my dzień zaczelismy od słuchania muzyki, na złość pogodzie.
Dziś wchodzimy w 6 miesiąc ciąży.
Coraz bardziej garderoba się upomina o wymianę. Wczoraj ledwie zapięłam hydrotex , w którym planowałam przebiegać wiosnę! Więc zamiast ferii w Alpach spędzę tydzień na zwiedzaniu sklepów dla przyszłych mam.
NO hej czerwiec 2009 witam was dawno was nie odwiedzałam bo byłam w Polsce na święta ,a tam internet miałam przez telefon ale działał strasznie.Potem wróciłam z znów na początku lutego poleciałam do polski po wyprawkę dla naszej kruszynki i nagrać sobie płytę 4d. Płyta fajna tylko szkoda że jej nie zabrałam żeby pokazać mężowi który tak na nią czekał, zabrałam puste pudełko a płyta została w dvd w Polsce.Był trochę zły ale mu przeszło,no ale jesteśmy szczęśliwi bo mamy piękna zdrową CÓRKę(w domu synek 8lat)i synuś wybrał imię Julia to wszystko czym chciałam się z wami podzielić Pozdrawiam papapa![]()
Mnie martwi najgorzej to ze moja gp stwierdzila ze nie oplaca mi sie brac kwasu foliowego bo juz na to za pozno...ostatnio zlapalam jakies przeziebienie i pytalam jej co moge brac aby sie podkurowac i zalecila mi paracetamol(dosyc duza dawke) i to tez nie wydaje mi sie ok-wiec nie bede brac.A co Wy o tym myslicie??? Troche to wszystko w UK jest nie tak jak sobie wyobrazalam...traktuja mnie jakby z gory zakladali ze poronie i ze to nic strasznego...SZOK!!!
[/quote hej tez mieszkam w londynie jestem w 25 tygodniu ciazy to moje pierwsze dziecko wiec niemam porownania jak to jest w polsce ,ale niewydaje mi sie ze lekarze zakladaja ze poronisz oni porpostu uwazaja ze ciaza to niechoroba dlatego nam sie wydaje ze oni do wszystkiego podchodza lightowo bo z polski wynieslismy to ze na byle kaszelek dostanie sie antybiotyk,pozatym to zalerzy tez na jakiego lekarza trafisz czy to w polsce czy w uk.........:-)