reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

No i zobaczyliśmy - śliczną pupkę :-D Małe się na brrzuszku położyło i jeszcze nózki podkurczyło. Co za uparciuch z tej naszej dzidzi. Moja mama mówi że jak taka wstydliwa to dziewczyna. Zobaczymy 18 lutego.

A teraz zmykam pakować torbę. Będę odpoczywać troszke też za was i będe się odzywać czasami.

Trzymajcie się, uważajcie na siebie i maluchy ;-)

reklama
A ja się doczekałam w końcu wyników testu potrójnego :no:
Miały być prawie 2 tygodnie temu, ale maszyna do biochemii im się zepsuła :no:
W każdym razie dostałam sms od lekarki, że WYNIK OK. Ale do odbioru dopiero po 6 lutego, bo poszła na urlop.
Ważne, że jest OK :-)

Właśnie i ja bardzo jestem zainteresowana tym 3d tak sie uparlam ze moj ma mnie dosyc :) jestem ciekawa do ktorego tygodnia mozna je robic? moze wiecie cos wiecej na ten temat? Ja tez dostalam skierowanie na test z glukoza 50g. Ginekolog mowil ze mozna sobie cytryny wkropic, zeby nie zwymiotowac :)

Ja mialam tydzien temu robione 3 d razem z 4 d, lekarka mogla sobie "przeskoczyc" na 4d, jak chciala:tak:. Zdjecia tez mam, ale jeszcze nie zeskanowalam, wiec wstawie, jak juz to uczynie:tak:. Moj lekarz twierdzi, ze to usg powinno sie zrobic od 20 do 22 tygodnia ciazy:tak:

Ja mialam tydzien temu robione 3 d razem z 4 d, lekarka mogla sobie "przeskoczyc" na 4d, jak chciala:tak:. Zdjecia tez mam, ale jeszcze nie zeskanowalam, wiec wstawie, jak juz to uczynie:tak:. Moj lekarz twierdzi, ze to usg powinno sie zrobic od 20 do 22 tygodnia ciazy:tak:

UNAS 3d ALBO 4D ROBIA OD 26 TYG,DO 32, TYG JA MAM WIZYTE ZROBIONA NA 28 LUTY

Wlasnie sie dowiedzialam ze byly znowu zwolnienia u mojego meza i niestety ma prace tylko do konca nastepnego tyg:-(
współczuję.. ale głowa do góry.. będzie coraz lepiej. napewno cos znajdzie szybko...

ja do gina dopiero za dwa tygodnie.. po ostatnim incydencie- gdzie chodzilam co tydzień.... teraz troszeczkę "spuścił mnie ze smyczy".... test glukozy miałam wykonywany.. choć u nas nie zlecaja go wszystkim.. ale ja sama poprosiłam...

reklama
Dziewczynki ja też mam pytanko a propos usg 3/4d: mianowicie słyszałam, że tylko usg 4d da się nagrać na płytce, natomiast z 3d można mieć tylko fotki. Wiecie coś na ten temat:confused: Bo ja bardzo chciałabym się wybrać i to głównie po to, żeby zdobyć filmik z moją śliczną dzidzią w roli głównej - tylko teraz nie wiem, jakiego usg mam szukać 3d, czy 4d:confused::baffled:

Przy okazji witam wszystkie nowe Czerwcóweczki:-D I gratuluję serdecznie synusiów i córuń, tym którym udało się podejrzeć, co ich Maleństwa chowają między nóżkami;-):-D

Do góry