reklama
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Wlasnie jak z ta herbatka bo ja tez pije i sok tekze
to prawda głaskanie masowania brzuszka powoduje skurcze
tak samo szczypanie brodawek powoduje skurcze ;-)
więc mężowie trzymajcie się na baczność;-)
Hehe u mnie nie mąż, ale dziecko męczy moje brodawki:-) Odkąd w czerwcu odstawiłam ją od cyca to musi je sobie chociaż potrzymać
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Czesc dziewczyny!!
U nas przez noc napadalo sniegu do kolan ale pewnie nie na dlugo bo cieplo sie zrobilo,wiec za pare godzin nie bedzie pewnie po nim juz sladu .
Z tego co wiem to tylko liscie malin moga wywolac skorcze,mnie tez lekarz polecil do picia jak bylam z Viki juz po terminie,masowac brzuszka tez nie wolno bo dzialana takiej samej zasadzie,ja jak smaruje sie oliwka to tylko doslownie pare ruchow.
Dilajla ja miesiac temu tez musialam brac antybiotyk z powodu grypy,ale jest teraz wiele bezpiecznych w ciazy antybiotykow,a goraczka i kaszel moga maluszkowi bardziej zaszkodzic niz lekarstwo...Zdrowiej nam szybciutko:-)
U nas przez noc napadalo sniegu do kolan ale pewnie nie na dlugo bo cieplo sie zrobilo,wiec za pare godzin nie bedzie pewnie po nim juz sladu .
Z tego co wiem to tylko liscie malin moga wywolac skorcze,mnie tez lekarz polecil do picia jak bylam z Viki juz po terminie,masowac brzuszka tez nie wolno bo dzialana takiej samej zasadzie,ja jak smaruje sie oliwka to tylko doslownie pare ruchow.
Dilajla ja miesiac temu tez musialam brac antybiotyk z powodu grypy,ale jest teraz wiele bezpiecznych w ciazy antybiotykow,a goraczka i kaszel moga maluszkowi bardziej zaszkodzic niz lekarstwo...Zdrowiej nam szybciutko:-)
kalina_malina
Fanka BB :)
W Polsce raczej się nie promuje zdrowego życia w ciąży - niby są programy dla ciężarnych, ale mam wrażenie, że to nie to. Tam, gdzie ja prowadzę ciążę, każą mi podpisywać papierki, że uzyskałam dane świadczenia jeszcze przed wizytą w gabinecie lekarza! Tzn. nie jest w tych drukach dokładnie wyszczególnione każde świadczenie, ale na początku ciąży otrzymałam wykaz, co się mieści w ramach każdej wizyty. Jak na razie nie wszystko się zgadza Właściwie to nawet nikt mnie nie zapytał, czy ja chcę być w tym programie!
A dziś mam stresik, bo jutro mam usg
A dziś mam stresik, bo jutro mam usg
reklama