KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Nie wiem ale my nie nalezymy do UK- ale poszukam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem ale my nie nalezymy do UK- ale poszukam.
Nie matylko pln Irlandia ale to tez chyba od nie dawna
Witam dziewczyny!!
kluseczka moj maz tez jest spod Rzeszowa moze sa nawet z twoim sasiadami...![]()
Mozliwe, mozliweMeva pisze:Czy to normalne że dzieciaczek w brzuchu aż tak się wierci? Wczoraj nie spałam do pierwszej i cały czas brykał, no moze z kilkoma przerwami.
A ja znowu slyszalam, ze woda z miodem i cytryna.Tau pisze:Podobno herbatka z lisci malin pomaga w latwiejszym i szybszym porodzie.
SuperDominikaEssex pisze:A dla dziewczyn w UK mam dosc przyjemna informacje
Mianowicie, kobietki ktore maja termin porodu po 6 kwietnia 2009 roku otrzymaja 190F od panstwa na zdrowy tryb zycia w ciazy.Health in Pregnancy Grant (HiPG). Mozna sie ubiegac o druk po 25 tygodniu ciazy u poloznej. Wypisac forme, ktora podpisuje polozna lub GP wyslac i czekac na pieniazki. Nie wazne ile kto zarabia i tp. Trzeba byc tylko legalnie. Wiecej info bedzie w styczniu ale podaje stronke, na ktorej znajdziecie te informacje.![]()
O jakim zasilku mowiszagata007 pisze:a słyszalas cos o zasilku po 24 tygodniu ciazy podobno druki bierze sie z job center??