reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Miłego dnia dziewczyny :-) ja sie dzisiaj przeprosiłam z tymi witaminami które przedwczoraj wrzuciłam do szafki bo czuje sie coraz fatalniej :baffled: Z jednej strony to fajnie, bo wiem, że cos się dzieje, dzidzia się rozwija, ciągle dochodza mi nowe objawy, ale z drugiej strony to umyje naczynia i czuje sie jakbym maraton przebiegła....Masakra...Najgorzej jest rano:dry: później sie troche rozkręcam. W szwecji niestety nie ma zakazu pracy w nocy dla kobiet w ciąży a ja właśnie pracuję na nocną zmianę :-(, na szczęście przeszłam na 75% etatu jakis czas temu więc nie pracuję dużo ale i tak w kość dostaję...tak po 24:00 już w ogóle nie pamiętam jak sie nazywam :-D

Cześć Dziewczynki!
Od razu widać, że weekend przyszedł, bo 11.00 godzina, a na forum nie ma co czytać;-) - widać, że nie siedzicie w pracy przed komputerami, tylko macie inne zajęcia w ten sobotni poranek:-)
Patti forum lipcówek już prężnie działa i to od pewnego czasu - kiedyś przypadkiem na nie trafiłam i dziewczyny miały już nabazgrane 11 stron:szok: Także muszę Cię zmartwić, ale już nie jesteśmy najmłodszymi Mamuśkami:-(
Pozdrawiam wszystkie i życzę udanego i słonecznego dnia:-)

Dzien dobry dziewczynki! A ja jak zwykle dopiero wstalam no ale u nas dopiero po 7.Dzisiaj sie nam imprezka szykuje,trzeba bedzie troszke poszalec zanim brzuszek daje :tak:ale i tak idziemy z malutka to za duzo nie damy rady.Niewiem dziewczyny jak wy ale ja jakos w nocy spac nie moge a w dzien jestem ciagle spiaca:happy2:Mala M z tym zmeczeniem to juz chyba normalka dla nas wszystkich,aby do przodu:confused:wspolczuje Ci z ta praca na nocke ja tez tak pracowalam 3 lata koszmar to ciagle zmeczenie a jeszcze teraz podwojne Pozdrawiam Was wszystkie goraco i cudownego dnia:-D:-D

Ostatnia edycja:
Cześć ! Jestem Eliza i jest to moja pierwsza ciąża. Też jestem początkująca. O babyboom dowiedziałam się od mojej koleżanki.

cześć kobitki, bardzo mi się miło zrobiło jak zobaczyłam , że ktoś o mnie pyta, padł mi internet w domu teraz korzystam z cudzego laptopa, jutro jade do teściów i stamtąd na pewno napiszę.
Przechodząc do meritum serduszko bije, fasolka ma dopiero 6 tygodni i 3 dni wg usg, crl 7,3. lekarka pomyliła się o 2 tygodnie! jutro zmienię sobie suwaczek i na pewno zmienię też lekarkę! jestem bardzo szczęśliwa i mam nadzieję na przespaną noc.

Hej dziewczyny, dzięki że rozwiałyście moje obawy co do przesądu o obcinaniu włosów. Byłam dziś u fryzjera i zrobiłam się na bóstwo nawet mąż powiedział, że ś:-)licznie mi w tych krótkich włosach i od razu jest mi lepiej. Jeszcze raz wielkie dzięki:)

króliczku no to świetne wiadomości, cieszę się razem z Tobą:tak: Słuszna decyzja ze zmianą lekarki:tak:

MałaM współczuję Ci tych nocek bidulo:sorry2:

No i super vibovitka

eliza_s witaj:-)

reklama
Witam moje kochane Mamuski ja dzis wstalam o 11.45 ale tyle mialam do zrobienia ze ciezko mi bylo usiasc do laptopa...Malutko napisalyscie...pewnie bez moich bazgrolow weny nie ma co???(zartuje...:-D)A tak poza tym w Londynie pogoda pod psem moj R jeszcze w pracy...,w piekarniku piecze mi sie kugiel...i tak marudnie mi dzien leci...Jutro pewnie bedzie powtorka z rozrywki...Pewnie nie bedziecie za mna tesknic ani troszke ale wpadne na chwilke zobaczyc cio tam...:happy2:.Pozdrawiam Was Kochane i mocno caluje...wypoczywajcie ile wlezie...:tak:

Do góry