reklama
Isia, głuptasie, pewnie ze będziemy tęsknić :-) Króliczek super, że wszystko dobrze, Pamiętasz? Ja tez pisałam, że u mnie ciąża była młodsza i teraz wiem, że chociaż kalkulatory podaja ostatni dzień 8 tyg, muszę sobie spokojnie 3 odjąć tak więc maluszek ma ok 6 tyg....Ale i tak jestem trochę skołowana i nie wiem dokładnie, ale co tam...byle zdrowo rosło. catmate, jasne, że będzie ok!! Ty masz usg we wtorek, nie? Ja we wtorek mam położną, wypytam o plamienia, a na usg to niestety do Świąt muszę poczekać, aż pojade do Polski
Całuski Kochane!!
Całuski Kochane!!
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Hej :-)
U nas dzis pogoda pod psem, ale za to zakupy sie udaly chatka wysprzatana.
Corcia oglada teraz kociuszka a ja wypoczywam :-)
Witam nowe forumowiczki :-)
Dominika fajny ten doppler. Ogladalam dzis takie w sieci
Ale narazie nie kupuje.
Milego wieczorku ;-)
U nas dzis pogoda pod psem, ale za to zakupy sie udaly chatka wysprzatana.
Corcia oglada teraz kociuszka a ja wypoczywam :-)
Witam nowe forumowiczki :-)
Sillvii28 poprosze i ja o przepis moze upieczemy z corcia Ona bardzo lubi piec ciasteczka, a ja nie mam zadnego juz fajnego pzepisu.silvii28 pisze:Dziewuszki, muszę się Wam pochwalić- wczoraj piekłam ciasteczka wg przepisu dilajli i wyszły cuuudne, dzięki za przepismój małżonek zjadł mi prawie wszystkie, więc muszę dziś piec od nowa A wszystkim mamuśkom polecam "ciążowe ciasteczka" na poprawę humoru;-)
Dominika fajny ten doppler. Ogladalam dzis takie w sieci
Ale narazie nie kupuje.
Milego wieczorku ;-)
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Ja poszlam za vibovitka i obcielam moje dlugie wlosy i zrobilam sliczne pasemka ale farba ziolowa,widac ciaza dodaje odwagi,ale chyba nigdy sie sobie tak niepodobalam.Suuuper.
Eliza s witaj
kroleczek ale Ci zazdroszcze ze juz jestes spokojna o maluszka,u mnie od@ co prawda juz 11 tydzien ale ja i tak wiem kiedy sie nasze malenstwo poczelo no ale zobaczymy co pokaze usg ktore mam we srode a do gina dopiero za tydzien
Eliza s witaj
kroleczek ale Ci zazdroszcze ze juz jestes spokojna o maluszka,u mnie od@ co prawda juz 11 tydzien ale ja i tak wiem kiedy sie nasze malenstwo poczelo no ale zobaczymy co pokaze usg ktore mam we srode a do gina dopiero za tydzien
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Dzien dobry ;-)
A my wstalysmy przed 11
Goscie wczoraj u nas byli i poszalelismy do 2 To rano wstac sie nie chcialo;-)
U mnie rosolek jeszcze sie nie gotuje, dopiero kuraka odmrazam. A tak wogole to my dopiero co po sniadanku
Dzis w miare fajny dzien nie pada i slonko co jakis czas swieci :-) cos trzeba wymyslec fajnego na dzis. Ale nie mam glowy do tego narazie.
beata1980 gratuluje decyzji. Napewno super wygladasz
AnsiaM milej niedzieli rowniez dla Was :-)
A my wstalysmy przed 11
Goscie wczoraj u nas byli i poszalelismy do 2 To rano wstac sie nie chcialo;-)
U mnie rosolek jeszcze sie nie gotuje, dopiero kuraka odmrazam. A tak wogole to my dopiero co po sniadanku
Dzis w miare fajny dzien nie pada i slonko co jakis czas swieci :-) cos trzeba wymyslec fajnego na dzis. Ale nie mam glowy do tego narazie.
beata1980 gratuluje decyzji. Napewno super wygladasz
AnsiaM milej niedzieli rowniez dla Was :-)
Witam wszystkich.
Miałam okropną nieprzespaną nockę i czuję się dziś bardzo wymięta.
Objawy pierwszego trymestru powoli zaczynają zanikać, za to zrobiłam się głodna jak wilk i definitywnie zaczynam rosnąć.
Zamierzam dziś leniuchować, tym bardziej że za oknem pada i smutno.
Jutro idę do ginekologa - ściemniłam że chciałabym sprawdzić cystę, co ją mam na jajniku, ale mam nadzieję że zobaczę dzidziusia, a doktorek porządnie sprawdzi stan techniczny mamuśki\. To polski lekarz i mam nadzieję że nie przejął duńskiego podejścia do sprawy.
Miłego dzionka życzę i witam wszystkie nowe forumowiczki.
Miałam okropną nieprzespaną nockę i czuję się dziś bardzo wymięta.
Objawy pierwszego trymestru powoli zaczynają zanikać, za to zrobiłam się głodna jak wilk i definitywnie zaczynam rosnąć.
Zamierzam dziś leniuchować, tym bardziej że za oknem pada i smutno.
Jutro idę do ginekologa - ściemniłam że chciałabym sprawdzić cystę, co ją mam na jajniku, ale mam nadzieję że zobaczę dzidziusia, a doktorek porządnie sprawdzi stan techniczny mamuśki\. To polski lekarz i mam nadzieję że nie przejął duńskiego podejścia do sprawy.
Miłego dzionka życzę i witam wszystkie nowe forumowiczki.
reklama