reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Króliczku-strasznie sie ciesze ze twojej dzidzi bije serduszko! Mam nadzieje ze u mnie tez okaze sie ze jestem jednak dwa tyg. krocej w ciazy,ze dziecko dalej sie rozwija. A co tu dzisiaj tak pusto?

reklama
Isia, głuptasie, pewnie ze będziemy tęsknić :-) Króliczek super, że wszystko dobrze, Pamiętasz? Ja tez pisałam, że u mnie ciąża była młodsza i teraz wiem, że chociaż kalkulatory podaja ostatni dzień 8 tyg, muszę sobie spokojnie 3 odjąć :happy2: tak więc maluszek ma ok 6 tyg....Ale i tak jestem trochę skołowana i nie wiem dokładnie, ale co tam...byle zdrowo rosło. catmate, jasne, że będzie ok!! Ty masz usg we wtorek, nie? Ja we wtorek mam położną, wypytam o plamienia, a na usg to niestety do Świąt muszę poczekać, aż pojade do Polski
Całuski Kochane!!

Hej :-)

U nas dzis pogoda pod psem, ale za to zakupy sie udaly :tak:chatka wysprzatana.
Corcia oglada teraz kociuszka a ja wypoczywam :tak::-)

Witam nowe forumowiczki :tak::-)

silvii28 pisze:
Dziewuszki, muszę się Wam pochwalić- wczoraj piekłam ciasteczka wg przepisu dilajli i wyszły cuuudne:biggrin2::biggrin2::biggrin2:, dzięki za przepis:tak:mój małżonek zjadł mi prawie wszystkie:wściekła/y:, więc muszę dziś piec od nowa:-D A wszystkim mamuśkom polecam "ciążowe ciasteczka" na poprawę humoru;-)
Sillvii28 poprosze i ja o przepis moze upieczemy z corcia :tak: Ona bardzo lubi piec ciasteczka, a ja nie mam zadnego juz fajnego pzepisu.

Dominika fajny ten doppler. Ogladalam dzis takie w sieci :tak:
Ale narazie nie kupuje.

Milego wieczorku ;-)

:-DJa poszlam za vibovitka i obcielam moje dlugie wlosy i zrobilam sliczne pasemka ale farba ziolowa,widac ciaza dodaje odwagi,ale chyba nigdy sie sobie tak niepodobalam.Suuuper.
Eliza s witaj:tak:
kroleczek ale Ci zazdroszcze ze juz jestes spokojna o maluszka,u mnie od@ co prawda juz 11 tydzien ale ja i tak wiem kiedy sie nasze malenstwo poczelo no ale zobaczymy co pokaze usg ktore mam we srode a do gina dopiero za tydzien:nerd:

Czesc.
Ale mi już rosołek pachnie , ale jeszcze nie doszedł do siebie i muszę choć z pół godzinki poczekać.Coś mis ię wydaje ,że ze trzy dokładki dzisiaj zjem bo już mi ślina cieknie;-)

Miłej niedzieli

Dzien dobry ;-)

A my wstalysmy przed 11 :-D
Goscie wczoraj u nas byli i poszalelismy do 2 :tak:To rano wstac sie nie chcialo;-)
U mnie rosolek jeszcze sie nie gotuje, dopiero kuraka odmrazam. A tak wogole to my dopiero co po sniadanku :tak:

Dzis w miare fajny dzien nie pada i slonko co jakis czas swieci :-) cos trzeba wymyslec fajnego na dzis. Ale nie mam glowy do tego narazie.

beata1980 gratuluje decyzji. Napewno super wygladasz :tak:

AnsiaM milej niedzieli rowniez dla Was :tak::-)

Witajcie.

Dziewczyny które są w ciąży po raz drugi- nie wiecie kiedy kiedy czuć ruchy, i w którym tygodniu można poznać płeć?

Witam wszystkich.
Miałam okropną nieprzespaną nockę i czuję się dziś bardzo wymięta.
Objawy pierwszego trymestru powoli zaczynają zanikać, za to zrobiłam się głodna jak wilk i definitywnie zaczynam rosnąć.:tak:
Zamierzam dziś leniuchować, tym bardziej że za oknem pada i smutno.
Jutro idę do ginekologa - ściemniłam że chciałabym sprawdzić cystę, co ją mam na jajniku, ale mam nadzieję że zobaczę dzidziusia, a doktorek porządnie sprawdzi stan techniczny mamuśki\;). To polski lekarz i mam nadzieję że nie przejął duńskiego podejścia do sprawy.
Miłego dzionka życzę i witam wszystkie nowe forumowiczki.

reklama
Anetka80 ja poczułam ruchy gdzieś w 16-17 tyg, a płeć poznałam na usg połówkowym. I to jest chyba przeciętna, choć słyszała, że na dobrym sprzęcie i jeśli badający ma duże doświadczenie to już w 12-13 tyg dojrzy płeć-nie wiem czy to prawda.

Do góry