reklama
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Musze wam sie pochwalic moja nowa zdobycza :-):-)
emili78
mama czerwcowa 2009
HEJ mamunie urodziłam 22.06.09 o godzinie 16.14 moja córcie Julie waga 3400g długa 55cm poród straszny ale dałysmy rade pozdrawiam
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Tacjana - gratulacjeDziewczynki moj Kornelek przyszedl na swiat 23.06.2009 o godz, 10.50 ma 56 cm i waga 3850.
odezew si jak dojde sie siebie ;
SuuuuuperMusze wam sie pochwalic moja nowa zdobycza :-):-)
My juz wszystko wiemyHEJ mamunie urodziłam 22.06.09 o godzinie 16.14 moja córcie Julie waga 3400g długa 55cm poród straszny ale dałysmy rade pozdrawiam
emili78
mama czerwcowa 2009
Ha ha skąd napisałaś że urodziłam
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Emili - wiedzialam z Mam z Irlandii (tam tez jestem modem i czytam uczciwie wszystko) i moglam oglosic radosna nowine
kalina_malina
Fanka BB :)
Tacjana, Emili, gratulacje!
Dominika, super tatuażyk. Chyba też się pokuszę, tylko że zafunduję sobie imiona obu moich dziewczynek. No i nie wiem, co na to mąż, bo jak jakiś czas temu o tym wspomniałam, to się obruszył, że... zapomniałam o nim ;-) Zazdrośnik jeden
Dominika, super tatuażyk. Chyba też się pokuszę, tylko że zafunduję sobie imiona obu moich dziewczynek. No i nie wiem, co na to mąż, bo jak jakiś czas temu o tym wspomniałam, to się obruszył, że... zapomniałam o nim ;-) Zazdrośnik jeden
reklama
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Kalina - Majeczki imie mam juz na karku wiec teraz wypadalo znalezc miejsce na Lilke. Moj maz tez caly czas sie pyta kiedy jego imie zrobie. No coz, sama nie wiem