reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

reklama
tacjana gratulacje.
u nas dzisiaj pogoda wzgledna, nie pada ale jest dosc silny wiatr. jednsk spacerek mozna zaliczyc.

Musze wam sie pochwalic moja nowa zdobycza :-):-)

4822_115559786840_633976840_2546582_5647581_n.jpg

czesc

ja dzis sobie spacerek porzadny urzadzilam,bylam w lesie na grzybkach,a teraz padam kregoslup daje we znaki,ale pare grzybkow jest.ide zaraz do wanny bo mam uczucie ze same pajaki po mnie laza.cala sie drapie.

Dziewczynki moj Kornelek przyszedl na swiat 23.06.2009 o godz, 10.50 ma 56 cm i waga 3850.

odezew si jak dojde sie siebie ;

Tacjana - gratulacje
Musze wam sie pochwalic moja nowa zdobycza :-):-)

4822_115559786840_633976840_2546582_5647581_n.jpg
Suuuuuper :)
HEJ mamunie urodziłam 22.06.09 o godzinie 16.14 moja córcie Julie waga 3400g długa 55cm poród straszny ale dałysmy rade :tak:pozdrawiam
My juz wszystko wiemy :)

Tacjana, Emili, gratulacje!

Congratulations-Stork-and-Baby-Cartoon-Print-C10280581.jpeg

Dominika, super tatuażyk. Chyba też się pokuszę, tylko że zafunduję sobie imiona obu moich dziewczynek. No i nie wiem, co na to mąż, bo jak jakiś czas temu o tym wspomniałam, to się obruszył, że... zapomniałam o nim ;-) Zazdrośnik jeden :-D

reklama
Dominika, super tatuażyk. Chyba też się pokuszę, tylko że zafunduję sobie imiona obu moich dziewczynek. No i nie wiem, co na to mąż, bo jak jakiś czas temu o tym wspomniałam, to się obruszył, że... zapomniałam o nim ;-) Zazdrośnik jeden :-D

Kalina - Majeczki imie mam juz na karku wiec teraz wypadalo znalezc miejsce na Lilke. Moj maz tez caly czas sie pyta kiedy jego imie zrobie. No coz, sama nie wiem :confused::confused:

Do góry