reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Hej

Bylismy dzisd cala rodzina na dlugasnym spacerku. Ale bylo fajnie wrocilismy padnieci :-)
Zalamalam sie dzis w sklepie. Wzielam chyba z 20 bluzek do przymierzalni i normlanie z ledwoscia wybralam jedna :-( Zadna w cyckach mi si enie miescila, wygladam jak dojna krowa :sorry2:jak w cyckach dobra to zas wyglada jak worek i tak wkolko. Nawet problem ze stanikiem sportowym mialam :dry: ehhh Ale za to kupilam sobnie swietne najeczki japoneczki :-D no i jak zwykle corci najwiecej sie dostalo ;-)Po zakupach bylismy na karuzelach :-) tatus corci wygral dwa misie :-D a na koniec byl piknik na trawcew w parku ;-):-) Synus przespal wszytskie atrakcje i obudzil sie dopiero w domku an kolacje heehe :-)

Dziewczynki moj Kornelek przyszedl na swiat 23.06.2009 o godz, 10.50 ma 56 cm i waga 3850.

odezew si jak dojde sie siebie ;)
Serdecznie gratuluje :tak::-)

HEJ mamunie urodziłam 22.06.09 o godzinie 16.14 moja córcie Julie waga 3400g długa 55cm poród straszny ale dałysmy rade :tak:pozdrawiam
Emilii jeszcze raz serdecznie gratuluje :tak::-)

Dominika super :tak::tak::tak:

reklama
Dominika- fajny tatuaz :)
ahhh i ostatnio rezpoakowanym mamusiom..serdecznie gratuluje :)
u nas dzis mega super fajna pogoda, az ciezko uwierzyc...moze tym razem nie sciemniali mowiac ze w Anglii bedzie piekne lato...
my dzis spacerek rodzinny mielismy, pozniej piwko/lemoniadke w na powietrzu bylo naprawde sympatycznie! a moja niunka dzis pierwszy raz zaliczyla karmienie z cyca w miejscu publicznym a pozniej zmiane pieluszki przy ktorej darla sie jakby odwala arie operowa... czy wasze malenstwa tez tak strasznie krzycza przy przebieraniu pieluszki?
moja nie krzyczy tylko wtedy gdy jest mega najedzona i chyba wowczas nie ma sily...a tak to azzz potrafi sie cala czerwona na buzce zrobic...​

DOminika super tatuaz. Ja tak bardzo kiedys chcialam sobie zrobic ale zawsze sie balam ze bede miala rozstepy po porodzie- rozstepow nie ma a ja zleniwialam za to tatus bedzie sobie robil z imieniem malej i moim;-) Ja moze jeszcze kiedys sie tez odwaze.

Martusia- zazdroszcze Ci takiego dnia ale Twoj maly spi jak susel.

Gonia- u nas z przebieraniem to samo a co do karmienia w miejscach publicznych to my sie staramy krecic wokol miejsc gdzie sa kabiny dla matek karmiacych acz kolwiek kilka razy zdazyo mi sie ze musialam okrywac sie kocykiem i wyciagac cyca- troche kicha bo w Irlandii to prawie zadna nie karmi piersia- chyba ze
Polki.

Tacjana, Emili -GRATULUJE!!!

W Irlandii :-):-):-):-D:-D:-D

i w Anglii:-):-)

to chyba będe musiała wyemigrować szukając słoneczka:-D:-D

Ciekawe co z minutka :confused:

pewno stęka na porodówce;-);-);-)

Zalamalam sie dzis w sklepie. Wzielam chyba z 20 bluzek do przymierzalni i normlanie z ledwoscia wybralam jedna :-( Zadna w cyckach mi si enie miescila, wygladam jak dojna krowa :tak::tak::tak:

martusiu mam to samo , łaże ciągle w dresie , dobrze bo pogody niema ale jak słońce powróci to dupa bo niemam w czym wyjść bo wszystko przyciasnawe jak nie w cyckach to w bębenku , a w sklepach załamka . musimy sobie zakupić worek po kartoflach i wyciąć dziure na łeb :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D

trzymamy mocno:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a tak wogóle to w przyszłym miesiącu pewnie znikniemy z przyszłych mam jako czerwcówki a zastąpią nas już chyba marcówki , kurcze jak to zleciało

Ireczko trzymam bardzo mocno kciuki!!!:tak:

Dominika superowy tatoo:tak:

My zaraz mykamy na świerze powietrze póki nie pada.. Ostatnio kupilismy basen do ogrodu, ale zastanawiam się czy będzie okazja go w ogóle rozłożyc, takie mamy ekstra lato:baffled:

Musze wam sie pochwalic moja nowa zdobycza :-):-)

4822_115559786840_633976840_2546582_5647581_n.jpg
Super! Ja juz w glowie mialam projekt z "Tymonem", a to teraz nijak sie ma do Michasia ;-)

Dominika superrr tatoo ja tez jestem chora ale jakbym miala wytatuowac 4 imiona to miejsc by zabrakło wiec odpuscilam sobie tymbardziej ze panicznie boje sie wzw mojego brata zarazili w salonie wiec pozostaje w sferze marzen :) Ja dzis walcze z pierogami az mi slinka leci na sama mysl :)

reklama
Witam

U nas dzis duszno ale pochmurno. Szlabym gdizes dlaej na spacerro ale boje sie ze mnie zlapie ulewa :sorry2:chyba zostaniemy gdfzies blisko domku.

Byla u mnie dzis polozna i moj niuniek wazy juz 4300gr :-D:-) maly klocek :tak::-)

Dzwnilismy tez w sprawie naszego netu, co to go zrywa co chwila i posiedziec w spokoju sie nie da :dry: Przyjechal gosciu i sie okazalo ze jakis kabelek byl uszkodzony w skrzynce przed domem. Naprawil i teraz hula z ehej :tak::-D:-D:-D Oby tak caly czas bylo bo musze seriale sobie posciagac :-p

Andzia masz racje z tym workiem po kartoflach ;-):-)

Irka trzymam kciuki :-)

Do góry