reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Hej

Bylismy dzisd cala rodzina na dlugasnym spacerku. Ale bylo fajnie wrocilismy padnieci :-)
Zalamalam sie dzis w sklepie. Wzielam chyba z 20 bluzek do przymierzalni i normlanie z ledwoscia wybralam jedna :-( Zadna w cyckach mi si enie miescila, wygladam jak dojna krowa :sorry2:jak w cyckach dobra to zas wyglada jak worek i tak wkolko. Nawet problem ze stanikiem sportowym mialam :dry: ehhh Ale za to kupilam sobnie swietne najeczki japoneczki :-D no i jak zwykle corci najwiecej sie dostalo ;-)Po zakupach bylismy na karuzelach :-) tatus corci wygral dwa misie :-D a na koniec byl piknik na trawcew w parku ;-):-) Synus przespal wszytskie atrakcje i obudzil sie dopiero w domku an kolacje heehe :-)

Dziewczynki moj Kornelek przyszedl na swiat 23.06.2009 o godz, 10.50 ma 56 cm i waga 3850.

odezew si jak dojde sie siebie ;)
Serdecznie gratuluje :tak::-)

HEJ mamunie urodziłam 22.06.09 o godzinie 16.14 moja córcie Julie waga 3400g długa 55cm poród straszny ale dałysmy rade :tak:pozdrawiam
Emilii jeszcze raz serdecznie gratuluje :tak::-)

Dominika super :tak::tak::tak:

reklama
Dominika- fajny tatuaz :)
ahhh i ostatnio rezpoakowanym mamusiom..serdecznie gratuluje :)
u nas dzis mega super fajna pogoda, az ciezko uwierzyc...moze tym razem nie sciemniali mowiac ze w Anglii bedzie piekne lato...
my dzis spacerek rodzinny mielismy, pozniej piwko/lemoniadke w na powietrzu bylo naprawde sympatycznie! a moja niunka dzis pierwszy raz zaliczyla karmienie z cyca w miejscu publicznym a pozniej zmiane pieluszki przy ktorej darla sie jakby odwala arie operowa... czy wasze malenstwa tez tak strasznie krzycza przy przebieraniu pieluszki?
moja nie krzyczy tylko wtedy gdy jest mega najedzona i chyba wowczas nie ma sily...a tak to azzz potrafi sie cala czerwona na buzce zrobic...​

DOminika super tatuaz. Ja tak bardzo kiedys chcialam sobie zrobic ale zawsze sie balam ze bede miala rozstepy po porodzie- rozstepow nie ma a ja zleniwialam za to tatus bedzie sobie robil z imieniem malej i moim;-) Ja moze jeszcze kiedys sie tez odwaze.

Martusia- zazdroszcze Ci takiego dnia ale Twoj maly spi jak susel.

Gonia- u nas z przebieraniem to samo a co do karmienia w miejscach publicznych to my sie staramy krecic wokol miejsc gdzie sa kabiny dla matek karmiacych acz kolwiek kilka razy zdazyo mi sie ze musialam okrywac sie kocykiem i wyciagac cyca- troche kicha bo w Irlandii to prawie zadna nie karmi piersia- chyba ze
Polki.

Tacjana, Emili -GRATULUJE!!!

W Irlandii :-):-):-):-D:-D:-D

i w Anglii:-):-)

to chyba będe musiała wyemigrować szukając słoneczka:-D:-D

Ciekawe co z minutka :confused:

pewno stęka na porodówce;-);-);-)

Zalamalam sie dzis w sklepie. Wzielam chyba z 20 bluzek do przymierzalni i normlanie z ledwoscia wybralam jedna :-( Zadna w cyckach mi si enie miescila, wygladam jak dojna krowa :tak::tak::tak:

martusiu mam to samo , łaże ciągle w dresie , dobrze bo pogody niema ale jak słońce powróci to dupa bo niemam w czym wyjść bo wszystko przyciasnawe jak nie w cyckach to w bębenku , a w sklepach załamka . musimy sobie zakupić worek po kartoflach i wyciąć dziure na łeb :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D

trzymamy mocno:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a tak wogóle to w przyszłym miesiącu pewnie znikniemy z przyszłych mam jako czerwcówki a zastąpią nas już chyba marcówki , kurcze jak to zleciało

Ireczko trzymam bardzo mocno kciuki!!!:tak:

Dominika superowy tatoo:tak:

My zaraz mykamy na świerze powietrze póki nie pada.. Ostatnio kupilismy basen do ogrodu, ale zastanawiam się czy będzie okazja go w ogóle rozłożyc, takie mamy ekstra lato:baffled:

Musze wam sie pochwalic moja nowa zdobycza :-):-)

4822_115559786840_633976840_2546582_5647581_n.jpg
Super! Ja juz w glowie mialam projekt z "Tymonem", a to teraz nijak sie ma do Michasia ;-)

Dominika superrr tatoo ja tez jestem chora ale jakbym miala wytatuowac 4 imiona to miejsc by zabrakło wiec odpuscilam sobie tymbardziej ze panicznie boje sie wzw mojego brata zarazili w salonie wiec pozostaje w sferze marzen :) Ja dzis walcze z pierogami az mi slinka leci na sama mysl :)

reklama
Witam

U nas dzis duszno ale pochmurno. Szlabym gdizes dlaej na spacerro ale boje sie ze mnie zlapie ulewa :sorry2:chyba zostaniemy gdfzies blisko domku.

Byla u mnie dzis polozna i moj niuniek wazy juz 4300gr :-D:-) maly klocek :tak::-)

Dzwnilismy tez w sprawie naszego netu, co to go zrywa co chwila i posiedziec w spokoju sie nie da :dry: Przyjechal gosciu i sie okazalo ze jakis kabelek byl uszkodzony w skrzynce przed domem. Naprawil i teraz hula z ehej :tak::-D:-D:-D Oby tak caly czas bylo bo musze seriale sobie posciagac :-p

Andzia masz racje z tym workiem po kartoflach ;-):-)

Irka trzymam kciuki :-)

Do góry