reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Powitanko, właśnie dziś wróciłyśmy do domku ze szpitala. Jestem padnięta mam straszny nawał mleczny jak tak dalej pójdzie to jeszcze się Julka doczepi.Spadła z wagi o 300g waga wyjściowa 3200g. Ale że dziś już jej nic nie ubyło, to nas wypisali do domu.
Mała trochę pospała, ale teraz nie śpi i się rozgląda.
Najgorsze,że Julinka jest o nią zazdrosna i nauczyła się mówić dzidzia :-D
Parę razy omsknęło się jej dzidzia :-D:-D:-D Za ten czas Julka nauczyła się już sprawnie chodzic i rządzi się i łazi po całym domu :-)

A co do Minutki... 27 czerwca, 3 minutki po pólnocy, urodziła swoją córunię poprzez cc. Poród miała straszny i bardzo źle go wspomina. Córunia Darii ma na imię Maja :-D mówi że jest przesłodka, tylko z nią gorzej... jestem z nią w stałym kontakcie. I z dnia na dzie3ń jest coraż lepiej.

reklama
Dziewczątka świeżo rozpakowane gratulacje!!!!
Minutka - głowa do góry masz juz dzidzię ze sobą i to jest teraz najwazniejsze- jak pisze Ewunia- z dnia na dzien po cc będzie coraz lepiej.
Trzymam kciuki.
A mój Ignas w środe skończy 4 tygodnie. Ach jak ten czas pędzi.:no:

P
A co do Minutki... 27 czerwca, 3 minutki po pólnocy, urodziła swoją córunię poprzez cc. Poród miała straszny i bardzo źle go wspomina. Córunia Darii ma na imię Maja :-D mówi że jest przesłodka, tylko z nią gorzej... jestem z nią w stałym kontakcie. I z dnia na dzie3ń jest coraż lepiej.
W takim razie gratulujemy mamusi slicznej corci :tak:
Pozdrow Darie od nas :-) niech szybko wraca do siebie :tak::-)

a mówiłam że minutka zasiedziała sie na tej porodówce:-):-):-):-):-)
GRATULACJE
mój mały terrorysta dziś od 3 zarzyczył sobie bujania , miziania i całowania dopiero co zasnął ale pewno zaraz sie obudzi bo czas żarełka sie zbliża .
ja już po 2 kawach 1 o 3 gulnełam - tak na wybudzenie a 2 przedchwilką na pobudzenie :-D:-D:-D:-D:-D
wybieram sie dziś do fryzjera i jestem przeszczęśliwa z tego powodu , może jeszcze jakiegoś łaszka zakupie........:sorry2:

a widze że Martusia po nocach też nieśpi ...

CZeść dziewczynki. U nas znowu strasznie gorąco a do tego mój mały jakoś strasznie marudzi chyba przez ten upał.
Troszkę mnie nie było, ale w niedzielę się chrzciliśmy i było kupę przygotowań a potem sprzątania.
Minutko gratuluję!!!!!!!!!! Dochodź szybciutko do siebie i wracaj do nas.

Dzień dobry :-D
u nas ok, nocka przespana, maluńka była grzeczna i tylko sobie kwiliła, jak jej coś nie pasowało... budziła się chyba ze dwa razy, dostała jeść i lulu... mam sporo mleka, to może się najeść i smacznie spać. Teraz sobie śpi, a ja odrabiam zaległości z nieobecności i bawię się z Julinką :-D u nas gorąco jak w piekle, żyć się nie da...

Pozdrowienia dla Minutki, przekazane i odwzajemnione :-D chyba lala się budzi... ciao babeczki do później :-)

czesc dziewczyny

u mnie dzis upal w sloncu 36 stopni,ja juz cala spuchnieta,oczywiscie dalej w dwupaku chodze.znow najesc sie nie moge chodze i jem i jem.
Minutka gratuluje i dochodz szybciutko do siebie

Czesc,

U nas dzis znów ukrop i straszliwa duchota.
Zaczynam narzekać na brak snu i chyba jak Andzia zaczne pić kawe (mimo że jej nie znosze) ale nie wiem już co innego pozwoli mi nie zasypiać na stojąco.

Znów walczymy z brzuszkiem, od tej diety to niedlugo bede wygladala jak patyk.... Dzis sprawdzamy plantex. Trzymajcie kciuki zeby cos pomogl

reklama
Czesc!!

Dziewczyny jak wy znajdujecie czas zeby tu zajrzec to ja nie wiem...:baffled:
Ja ciagle mam cos do zrobienia ...jak Gabi spi to znow Vika sie musze zajac i na odwrot,Gabrysie od paru dni troszke boli brzuszek,i czasami pare h. na rekach ja nosze,a viki troszke sie zazdrosna zrobila.. chociaz staram sie jej poswiecac jak najwiecej czasu,mam nadzieje ze powoli wszystko sie unormuje:-)

Widze ze juz prawie wszystkie dziewczyny juz maja malenstwa ze soba,a tym w colosci zycze szybkiego i w miare bezbolesnego :tak:porodu.

Do góry