reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
hej dziewczynki
ehhh ja to coraz mniej czasu mam na zagladanie do Was...doszlam do siebie to tez nadrabiam zaleglosci z goscmi i sprzataniem chatki.
U nas wszytko oki, oprocz tego ze pospac sie nie da, ale dajemy rade, karmienie cyckiem sie ustabilizowalo, co mnie bardzo cieszy. Wczoraj nasza niunia dostala pare fajnych prezentow ale poki co zainteresowania nimi brak :)
ehhh przyjdzie z czasem.
Powoli chylimy sie ku koncowi czerwca dziewczynki rozpakowywac sie !!!

Witam :tak: wczoraj byłam i ginekologa i w koncu coś się ruszyło heheh co prawda mam rozwarcie 1cm i szyjka ładnie się skraca ale nadal trzeba czekać...jak do poniedziałku dzidzia nie ruszy mam skierowanie do szpitala... pogoda dziś u nas fatalna całą noc lało :(:( Życzę miłego dnia :-D

Hej kochane :-)
U mnie pogoda tragiczna!!! A ja 5 dzien chodze ze skurczami :-( rozwarcie na 1 cm jutro wywolanie o ile znowu mnie nie odesla ;/

Milego dnia kobiałki !!!

hej

u mnie tez pogoda okropna leje i leje a ja opycham sie paczkami;-).dalej 2w1 choc powiem ze mimo ze jeszcze do terminu mi pare dni zostalo to juz chcialabym miec dzidzie kolo siebie.

Hej Dziewczynki,

tak sobie pomyslalam w zwiazku z tym czekaniem.
Jak dlugo mozna czekac, az ciaza bedzie wywolywana?
Moja pani doktor powiedziala, ze jezeli bedzie 41 tygodni + 1 dzien to trzeba sie zglosic do szpitala i ciaza bedzie wywolana?
Czy Wam podano jakies konkretne daty, ze np nie moze byc dluzej niz 41 tyg. czy 42 tygodnie?

reklama
Hej,

Ale dziś cisza, mam nadzieję że to przed burzą nagłych rozpakowań :-D

Dziś ładna pogoda i właśnie wybieramy się na spacerek.:cool2:
Coraz bardziej potrafie zorganizować dzień i już nie jest tak ciężko jak na początku

Pozdrawiam wszystkie czerwcówki

Do góry