reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Kabaretko - cieszymy sie Twoim szczesciem :-):-):-)
goniap2
Fanka BB :)
hej dziewczynki
ehhh ja to coraz mniej czasu mam na zagladanie do Was...doszlam do siebie to tez nadrabiam zaleglosci z goscmi i sprzataniem chatki.
U nas wszytko oki, oprocz tego ze pospac sie nie da, ale dajemy rade, karmienie cyckiem sie ustabilizowalo, co mnie bardzo cieszy. Wczoraj nasza niunia dostala pare fajnych prezentow ale poki co zainteresowania nimi brak
ehhh przyjdzie z czasem.
Powoli chylimy sie ku koncowi czerwca dziewczynki rozpakowywac sie !!!
ehhh ja to coraz mniej czasu mam na zagladanie do Was...doszlam do siebie to tez nadrabiam zaleglosci z goscmi i sprzataniem chatki.
U nas wszytko oki, oprocz tego ze pospac sie nie da, ale dajemy rade, karmienie cyckiem sie ustabilizowalo, co mnie bardzo cieszy. Wczoraj nasza niunia dostala pare fajnych prezentow ale poki co zainteresowania nimi brak
ehhh przyjdzie z czasem.
Powoli chylimy sie ku koncowi czerwca dziewczynki rozpakowywac sie !!!
kamusia185
czerwcowa mamusia :)
Witam wczoraj byłam i ginekologa i w koncu coś się ruszyło heheh co prawda mam rozwarcie 1cm i szyjka ładnie się skraca ale nadal trzeba czekać...jak do poniedziałku dzidzia nie ruszy mam skierowanie do szpitala... pogoda dziś u nas fatalna całą noc lało Życzę miłego dnia
angelika82
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki,
tak sobie pomyslalam w zwiazku z tym czekaniem.
Jak dlugo mozna czekac, az ciaza bedzie wywolywana?
Moja pani doktor powiedziala, ze jezeli bedzie 41 tygodni + 1 dzien to trzeba sie zglosic do szpitala i ciaza bedzie wywolana?
Czy Wam podano jakies konkretne daty, ze np nie moze byc dluzej niz 41 tyg. czy 42 tygodnie?
tak sobie pomyslalam w zwiazku z tym czekaniem.
Jak dlugo mozna czekac, az ciaza bedzie wywolywana?
Moja pani doktor powiedziala, ze jezeli bedzie 41 tygodni + 1 dzien to trzeba sie zglosic do szpitala i ciaza bedzie wywolana?
Czy Wam podano jakies konkretne daty, ze np nie moze byc dluzej niz 41 tyg. czy 42 tygodnie?
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
To chyba zależy indywidualnie od lekarza. U mnie wywołują poród po 10 dniach od terminu.
reklama
Hej,
Ale dziś cisza, mam nadzieję że to przed burzą nagłych rozpakowań
Dziś ładna pogoda i właśnie wybieramy się na spacerek.
Coraz bardziej potrafie zorganizować dzień i już nie jest tak ciężko jak na początku
Pozdrawiam wszystkie czerwcówki
Ale dziś cisza, mam nadzieję że to przed burzą nagłych rozpakowań
Dziś ładna pogoda i właśnie wybieramy się na spacerek.
Coraz bardziej potrafie zorganizować dzień i już nie jest tak ciężko jak na początku
Pozdrawiam wszystkie czerwcówki