reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

reklama
KASKA 76 gratuluje coreczki :)
MINUTKA i ja zycze powodzenia, chociaz byc moze masz juz swoja dzidzie ze soba :)
a tak na marginesie to jestem tu przypadkiem bo moja siostra jest czerwcowka :) ale juz na szczescie urodzila bo tez miala opoznienie....Kubus urodzil sie w dniu kiedy miala isc do szpitala na wywolanie hehe a ile sie wyczekala ojoj :) zycze powodzenia reszta dziewczxynek w dwupaku a tym z pociechami cierpliwosci i wytrwalosci :)

KASKA 76 gratuluje coreczki :)
MINUTKA i ja zycze powodzenia, chociaz byc moze masz juz swoja dzidzie ze soba :)
a tak na marginesie to jestem tu przypadkiem bo moja siostra jest czerwcowka :) ale juz na szczescie urodzila bo tez miala opoznienie....Kubus urodzil sie w dniu kiedy miala isc do szpitala na wywolanie hehe a ile sie wyczekala ojoj :) zycze powodzenia reszta dziewczxynek w dwupaku a tym z pociechami cierpliwosci i wytrwalosci :)

niestey jeszcze nie mam i pewnie wyjdzie troche przymuszona ! mam nadzieje ze jutro sie juz wyjasni bo mam sie stawic na wywolanie

Witam mamusie :) ja tylko tak na chwilke :) za godzinke mam jechać na ktg:-) hehehe niby już termin a malutkiej sie nie spieszy :) Pozniej mam wizyte i ginekologa...ciekawe co mi powie... :)Życzę udanego dnia:):) Pozdrawiam:-D

Hej dziewczynki :-)
Wpadłam tylko na chwile bo zbieram się do szpitala ciężko mi jakoś wyjśc z domu mam galarete z żołądka !!!
Trzymajcie sie ciepło !!! Ja wracam rozpakowana :-) mam nadzieje ze szybko wróce :-)

Ciaoooo :-*

Halo halo
ja niestety nie jestem jeszcze w stanie nadrobić tego wszystkiego co pisałyście pod moją nieobecność, ale informuję uroczyście że moje dziecko to istny 8 cud świata!!! Oprócz płaczu (a raczej grymaszenia) gdy chce cyca - wogóle nie płacze; a zapomniałabym jeszcze roni łzy jak się ją do wanny wkłada !!!! :)))))

Trzymam za wszystkie DWUPAKI kciuki ^^ I gorąco polecam szpital na Solcu!

witam sie

Minutka powodzenia,wracaj z malenstwem
u mnie dzis sloneczko swieci,humor mam nawet dobry dzis ha.moje malenstwo tez siedzi sobie spokojnie w srodku

Hej dziewczynki jak tam zdrówko?
Minutka- powodzenia. Wracaj do nas już z maluszkiem.
A co z Tacjaną? Coś dawno się nie odzywała.

reklama
Czesc dziewczynki,

Pogoda dziś do luftu. Tego lata ciągle nie widać.
Dziś rano byłyśmy u lekarza - Gabi rośnie jak na drożdzach :-)

Minutka - wreszcie i ty się doczekałaś i do domu już nie wrócisz sama tylko z maluszkiem. Nie ma co się denerwować. Głowa do góry

Do góry