reklama
KASKA 76 gratuluje coreczki
MINUTKA i ja zycze powodzenia, chociaz byc moze masz juz swoja dzidzie ze soba
a tak na marginesie to jestem tu przypadkiem bo moja siostra jest czerwcowka ale juz na szczescie urodzila bo tez miala opoznienie....Kubus urodzil sie w dniu kiedy miala isc do szpitala na wywolanie hehe a ile sie wyczekala ojoj zycze powodzenia reszta dziewczxynek w dwupaku a tym z pociechami cierpliwosci i wytrwalosci
a tak na marginesie to jestem tu przypadkiem bo moja siostra jest czerwcowka ale juz na szczescie urodzila bo tez miala opoznienie....Kubus urodzil sie w dniu kiedy miala isc do szpitala na wywolanie hehe a ile sie wyczekala ojoj zycze powodzenia reszta dziewczxynek w dwupaku a tym z pociechami cierpliwosci i wytrwalosci
KASKA 76 gratuluje coreczki
niestey jeszcze nie mam i pewnie wyjdzie troche przymuszona ! mam nadzieje ze jutro sie juz wyjasni bo mam sie stawic na wywolanie
kamusia185
czerwcowa mamusia :)
Witam mamusie ja tylko tak na chwilke za godzinke mam jechać na ktg:-) hehehe niby już termin a malutkiej sie nie spieszy Pozniej mam wizyte i ginekologa...ciekawe co mi powie... Życzę udanego dnia Pozdrawiam
Hej dziewczynki :-)
Wpadłam tylko na chwile bo zbieram się do szpitala ciężko mi jakoś wyjśc z domu mam galarete z żołądka !!!
Trzymajcie sie ciepło !!! Ja wracam rozpakowana :-) mam nadzieje ze szybko wróce :-)
Ciaoooo :-*
Wpadłam tylko na chwile bo zbieram się do szpitala ciężko mi jakoś wyjśc z domu mam galarete z żołądka !!!
Trzymajcie sie ciepło !!! Ja wracam rozpakowana :-) mam nadzieje ze szybko wróce :-)
Ciaoooo :-*
Halo halo
ja niestety nie jestem jeszcze w stanie nadrobić tego wszystkiego co pisałyście pod moją nieobecność, ale informuję uroczyście że moje dziecko to istny 8 cud świata!!! Oprócz płaczu (a raczej grymaszenia) gdy chce cyca - wogóle nie płacze; a zapomniałabym jeszcze roni łzy jak się ją do wanny wkłada !!!! ))))
Trzymam za wszystkie DWUPAKI kciuki ^^ I gorąco polecam szpital na Solcu!
ja niestety nie jestem jeszcze w stanie nadrobić tego wszystkiego co pisałyście pod moją nieobecność, ale informuję uroczyście że moje dziecko to istny 8 cud świata!!! Oprócz płaczu (a raczej grymaszenia) gdy chce cyca - wogóle nie płacze; a zapomniałabym jeszcze roni łzy jak się ją do wanny wkłada !!!! ))))
Trzymam za wszystkie DWUPAKI kciuki ^^ I gorąco polecam szpital na Solcu!
reklama
Czesc dziewczynki,
Pogoda dziś do luftu. Tego lata ciągle nie widać.
Dziś rano byłyśmy u lekarza - Gabi rośnie jak na drożdzach :-)
Minutka - wreszcie i ty się doczekałaś i do domu już nie wrócisz sama tylko z maluszkiem. Nie ma co się denerwować. Głowa do góry
Pogoda dziś do luftu. Tego lata ciągle nie widać.
Dziś rano byłyśmy u lekarza - Gabi rośnie jak na drożdzach :-)
Minutka - wreszcie i ty się doczekałaś i do domu już nie wrócisz sama tylko z maluszkiem. Nie ma co się denerwować. Głowa do góry